CHINA ANTWERP PLATFORM, AFGEKORT : C.A.P.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CHINA ANTWERP PLATFORM, AFGEKORT : C.A.P.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 898.185.455

Publication

16/01/2013
ÿþe., tod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grue van de RedhY van Koophandel te Antwerpen, op

8 7 JAN. 2013

Griffie

11111 M1111111111111

*13009888*

11

Ondernemingsnr :0898.185.455

Benaming

(voluit) : China Antwerp Platform

(verkort) : CAP

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Marcottedreef 33, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerpakte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 30 november 2012 blijkt: Alle vennoten zijn op de huidige vergadering aanwezig.

De vergadering heeft beslist om af te wijken van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering, om dienvolgens het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012 af te sluiten op heden en om de gewone algemene vergadering betreffende het lopend boekjaar te houden op heden, 30 november 2012.

De vergadering heeft kennis genomen van de jaarrekening per 30 november 2012 waaruit voor het afgelopen boekjaar, dat werd afgesloten op heden, een te verwerken verlies blijkt van 12.026,89 euro. Rekening houdend met een overgedragen verlies van 5.303,04 euro van het vorig boekjaar bedraagt het te verwerken verliessaldo 17.329,93 euro.

Deze jaarrekening werd door de vergadering met eenparigheid van stemmen goedgekeurd, met inbegrip van de voorgestelde resultaatrekening, te weten overdracht op de rekening overgedragen verlies van het te verwerken verliessaldo ad. 17.329,93 euro.

De vergoeding van de zaakvoerder geboekt ten laste van het resultaat werd eenparig goedgekeurd.

Bij afzonderlijke stemming werd unaniem kwijting verleend aan de zaakvoerder.

Vervolgens werd lezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder waarin de zaakvoerder het voorstel tot

ontbinding verantwoordt en waaraan een staat van activa en passiva gehecht die is vastgesteld op heden, 30

november2012, en geen schulden vermeld,

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte, zoals bepaald in artikel 185, §5 van het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien de vennootschap op heden geen schulden meer heeft jegens derden, beslist de vergadering eenparig om geen vereffenaar te benoemen. De vergadering heeft unaniem beslist ontslag te verlenen aan de zaakvoerder, de heer Bruno Van den Broeck

De vennootschap houdt bijgevolg bij deze definitief op te bestaan, waarbij de terugname van het actief, overeenkomstig het tweede lid van artikel 185, §5 van het Wetboek van vennootschappen, gebeurt door de twee vennoten, in verhouding tot het aandelenbezit. De zaakvoerder van de vennootschap werd erover geïnformeerd dat hij bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaar kan worden beschouwd; dit kan in zijnen hoofde een verhoogde aansprakelijkheid tot gevolg hebben, dit in het kader van de toepassing van artikel 198, §1 van het Wetboek van vennootschappen. De vergadering beslist tenslotte dat alle boeken en bescheiden van deze vennootschap gedurende ten minste zeven (7) jaren zullen bewaard blijven op het adres van de woonplaats van de twee vennoten, te weten 2950 Kapellen, Marcottedreef 33.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor=behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere volmacht met recht tot indeplaatsstelling werd verleend aan de naamloze vennootschap Antwerpse Fiducia, vertegenwoordigd door de heer Eddy Michiels of mevrouw Debby Blokland teneinde alle formaliteiten te vervullen om de schrapping te voldoen van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Tegelijk hiermee neergelegd: staat van actief en passief op 30

november 2012

Echt verklaard,

Kapellen, 30 november 2012

Bruno Van den Broeck

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
CHINA ANTWERP PLATFORM, AFGEKORT : C.A.P.

Adresse
MARCOTTEDREEF 33 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande