CHRIS HENDRICKX, AFGEKORT : D.A.P. LINDEHOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRIS HENDRICKX, AFGEKORT : D.A.P. LINDEHOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.924.761

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-01-2015

Griffie

*15300358*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507924761

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Chris Hendrickx

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

D.A.P. Lindehof

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Botermelkbaan 71 2900 Schoten

Onderwerp akte :

OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 5 januari 2015, dat door de hiernavermelde persoon een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Enige vennoot: mevrouw HENDRICKX Christiane Maria Camille [I.K. #] [R.R. 840505 050 47], geboren te Antwerpen op vijf mei negentienhonderd vierentachtig, wonend te 2900 Schoten, Botermelkbaan 71.

Naam:  CHRIS HENDRICKX . Zij mag eveneens de naam voeren van  Dierenartsenpraktijk Lindehof of  D.A.P. Lindehof .

Zetel: 2900 Schoten,Botermelkbaan 71

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie

- het verwerven, opbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer het kopen, verkopen, huren, verhuren, concipiëren, bouwen en realiseren van alle vastgoedprojecten en het nemen van participaties in alle vennootschappen en ondernemingen, deelnemen in het beheer en bestuur ervan, het beleggen in alle vormen van waardepapier en beleggingsvormen, en in het algemeen alles wat kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren. Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de dierengeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt 18.600 euro, gesplitst in 100 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, volledig onderschreven in speciën en volstort tot beloop van 12.400 euro. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging: Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door één of meer zaakvoerders, die dierenarts-vennoot moeten zijn, en gemachtigd om de diergeneeskunde in België uit te oefenen. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde duur, met een maximum van tien jaar. De opdracht kan te allen tijde worden herroepen. Zij is hernieuwbaar.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden voor het dagelijks bestuur, door de aangestelden tot dit dagelijks bestuur, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders, en door bijzondere gevolmachtigden, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voornoemde mevrouw HENDRICKX Christiane voor een termijn van tien jaar ingaande op 5/1/2015

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1/1 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot 31/12/2015.

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 1ste juni van ieder jaar om # uur, in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld. Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Studiecentrum voor accountancy te 2200 Herentals, Lierseweg 81 en/of haar aangestelden,, met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle ander administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 28.06.2016 16245-0150-008

Coordonnées
CHRIS HENDRICKX, AFGEKORT : D.A.P. LINDEHOF

Adresse
BOTERMELKBAAN 71 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande