CHRIS JANSSENS

Société en commandite simple


Dénomination : CHRIS JANSSENS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 870.548.076

Publication

24/05/2011
ÿþMaa 2.1

L'ails 13_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGCLCGQ--



GRIFFE ,RECHTBANK VAN

ber llI II VI~IIIInI~IVII~ III

ai " 11,0081"

Be

Sta

12 MEI 2011



KOOPHANDEL TURNHOUT

griffier



Ondernemingsnr : 0870.548.076

Benaming

(voluit) : CHRIS JANSSENS in vereffening

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Ilsestraat 88 - 2260 Westerlo

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 6 mei 2011 aangaande de sluiting van de vereffening, blijkt dat de vergadering met unanimiteit van stemmen beslist om het vereffeningsverslag d.d. 6 mei 2011 goed te keuren en kwijting te verlenen aan de vereffenaar.

De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de vereffening is beëindigd en dat de Comm.V Chris Janssens, Ilsestraat 88 te 2260 Westerlo, definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf heden.

Bijgevolg brengt deze beslissing van rechtswege overdracht mee van het maatschappelijk vermogen aan de aandeelhouders. De vereffenaar, de Heer Chris Janssens, heeft zich er persoonlijk en onvoorwaardelijk toe verbonden alle eventuele nog niet gekende en/of niet geconsigneerde passiva voor zijn rekening te nemen, te. vereffenen en te betalen.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 10 jaar bewaard blijven bij de Heer Chris Janssens, Ilsestraat 88 te 2260 Westerlo die dit op zich neemt.

Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Facto Accountancy te 2200 Herentals, Lierseweg 116, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alles te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder om, alle verplichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij alle (fiscale en/of sociale en/of administratieve) overheidsdiensten.

Chris Janssens

Voorzitter - Vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b#z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CHRIS JANSSENS

Adresse
ILSESTRAAT 88 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande