CHRISTEL DOCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTEL DOCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.092.569

Publication

15/05/2014
ÿþnr,\

!IM1j1119IJM111111111

MpdWor11.1

- - -

02 -05- 2014

RECHTBANK v&r: k005TIT-111DEL

ANTWER t" mecii ELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Ondernemingsnr : 0838092569

Benaming

(voluit) Christel Dockx

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Boekweitlaan 35, 2500 KoningshoOikt

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten, gehouden op 18/03/2014 ten zetel van de vennootschap, blijkt dat de volgende beslissing werd genomen:

- De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met ingang van 19/03/2014 verplaatst van Boekweitlaan 35 te 2500 Koningshoolkt naar Bredeheide 81 te 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Gedaan te Sint-Katelljne-Waver, de 18/03/2014

Christel Dockx

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 23.07.2014 14339-0139-009
30/07/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

feal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

V beh aa Bel Staff

NEERGELEGD

~

1 9 -07- 2012

GRIFFIE RECHTBANK vara KOOPHANDELGEINECHELEN

Benaming : CHRISTEL DOCKX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Bredeheide 81 2860 Sint-Katelijne-Waver Ondernemingsnr : 0838092569

Voorwerp akte : Wijziging van Maatschappelijk Zetel

Bij deze bijzondere algemene vergadering op 9 mei 2012 werd beslist om de maatschappelijke zetel te wijzigen,

De maatschappelijke zetel was Bredeheide 81, 2860 Sint Katelijne-Waver

De maatschappelijke zetel wordt vanaf heden : Boekweitlaan 35, 2500 Koningshooikt

Getekend : Christel Dockx

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2011
ÿþ Mud 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t ,



Voorbehoud( i111 iiii ~u ~iii~ u iii ui~

aan he *ivaiae~*

Belgisc Staatsbl.





NEERGELEGD

2 6 -07- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDELiMECHELEN



Ondernemingsnr : Benaming di) ~~ ~G 9

(voluit) : CHRISTEL DOCKX

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2860-Sint-Kateline-Waver, Bredeheide 81

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 09/07/2011, neergelegd +tee registratie, blijkt dat:

Mevrouw DOCKX Christel Louisa Frans, apotheker, geboren te Duffel op vierentwintig maart negentienhonderd zesentachtig, wonende te 3020 Herent, Leuvenseweg 25 bus 4.  Ongehuwd,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "CHRISTEL DOCKX", met zetel te 2860-Sint-Kateline-Waver, Bredeheide 81, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 09/07/2011.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

* de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

* de controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

* de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen, alsook de promotieverrichtingen met betrekking tot de verwezenlijking van warenhuizen.

Zij kan bovendien aile niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

* het oprichten, huren, overnemen en uitbaten van apotheken: de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

* de handel in kruiden, drogisterij-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

* het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

* iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen;

* activiteiten van zelfstandig provisorschap in een apotheek;

* activiteiten van consultancy in de apotheek;

* ondersteuning van de apotheker bij de uitbating van zijn apotheek;

* prestaties als moderator.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

* zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te

houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert;

* het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen;

* het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

* het verlenen van technisch of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

uprIPnPnwnnrrlinPn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

" de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware;

* het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zouden achten.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is méér dan twee/derde (2/3-de) gestort, meer bepaald voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zoals verder wordt uiteengezet.

Mevrouw Christel Louisa Frans Dockx, voormeld, verklaarde in te schrijven op al de honderd (100) aandelen en op ieder aandeel méér dan twee/derde (2/3-de) te storten, meer bepaald voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaal de of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde maandag van juni om twintig uur dertig minuten (20.30 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbeperkte duur :

Mevrouw DOCKX Christel Louisa Frans, apotheker, geboren te Duffel op vierentwintig maart negentienhonderd zesentachtig, wonende te 3020 Herent, Leuvenseweg 25 bus 4.

Deze aanvaardt de opdracht, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is zij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat zij geen bezoldiging zal ontvangen tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht wordt gegeven aan Accountancy KAVA, met als vertegenwoordiger de Heer Christophe Gouwy of aangestelde, met zetel te 2018-Antwerpen, Consciencestraat 41, met recht van indeplaatstelling, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

t' ~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15340-0525-010

Coordonnées
CHRISTEL DOCKX

Adresse
BREDEHEIDE 81 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande