CIRCUITS AND TELECOM SEMICONDUCTORS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIRCUITS AND TELECOM SEMICONDUCTORS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.645.210

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.09.2014, NGL 30.09.2014 14622-0274-015
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 24.09.2013, NGL 09.10.2013 13624-0159-015
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 25.09.2012, NGL 25.10.2012 12618-0306-010
30/03/2011
ÿþVoor- 1111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter criffie vos d¬ Rschthad van docph ;arài ;53 Aí:àftftápeR, d~

1 8 MW?' 2011

Griffie

1.11!1IIIIVIIIII~

48130"

Ondernemingsnr : D g

Benaming : Circuits and Telecom Semiconductors

(voluit)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Kavellei 128 bus 1

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v56r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van, Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 17 maart 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Circuits and Telecom Semiconductors", in het kort "CaTS". Beide namen mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden.

2. Zetel: 2930 Brasschaat, Prins Kavellei 128 bus 1.

3. Oprichters:

1) De heer SEVENHANS Joannes Mathilda Josephus, geboren te Brasschaat op 4 augustus 1955,. wonende te 2930 Brasschaat, Prins Kavellei 128.

2) De heer SEVENHANS Maarten Christel Walter, geboren te Brasschaat op 9 januari 1984, wonende te 2930 Brasschaat, Prins Kavellei 128.

3) De heer SEVENHANS Geert Maria Diederik, geboren te Brasschaat op 20 februari 1982, wonende te, 2930 Brasschaat, Bredabaan 354.

4) Mevrouw SEVENHANS Karolien Johanna Gustaaf, geboren te Brasschaat op 25 juli 1980, wonende te 2930 Brasschaat, du Boislei 14.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- sub 1: 12.199,99 euro

- sub 2: 66,67 euro

- sub 3: 66,67 euro

- sub 4: 66,67 euro

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: 01/04 tot 31/03. Het 15te boekjaar eindigt op 31 maart 2012.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op' wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeninasaldo: Eik aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na, vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer. SEVENHANS Joannes, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitbating van markt- en opinieonderzoekbureaus omvattende:

- alle marketingactiviteiten zoals het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten,

de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en,

de ontwikkeling van nieuwe producten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



- de statistische analyse van de resultaten van het onderzoek;

- organisaties van opiniepeilingen;

- het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale

onderwerpen en statistische analyses daarvan.

2. Administratie, consultancy en management-activiteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3. Alle activiteiten inzake telecommunicatie in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

a) De groot- en kleinhandel in, de aankoop en verkoop, de import en export, het plaatsen, het herstellen en onderhouden van alle telecommunicatietoestellen,  apparatuur en netwerken, daaronder begrepen alle telefoon- en faxtoestellen, GSM-terminals, telefooncentrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alle geïntegreerde telefooninformatiesystemen voor persoonlijke communicatie in de zakelijke omgeving, alle computers, hard- en software producten met inbegrip van deze met betrekking tot M-commerce (elektronische handel voor de mobiele gebruiker) en e-commerce in het algemeen, alsook alle toebehoren en aanhorigheden van voormelde apparaten en toestellen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

b) Het ontwerpen, het fabriceren, het plaatsen en de handel inzake communicatiesystemen, waaronder begrepen:

- het ontwerpen en realiseren van alle multimedia- en communicatie- en telecommunicatietoepassingen; - het bouwen en het onderhouden van netwerken voor gegevens-, beeld-, geluid-, spraak- en multimediatransport;

- de transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos, door middel van relais of via een satelliet;

- het samenstellen, exploiteren en commercialiseren van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of voor bepaalde categorieën van gebruikers.

c) Het aanbieden van telecommunicatiediensten waaronder onder meer het verkopen en het activeren van allerhande abonnementen met betrekking tot telecommunicatiediensten, telefoonservices, intemetaansluiting, alsook het toegang bieden tot wereldwijde informatienetten.

4. Alle activiteiten inzake car- en transportservices omvattende onder meer:

- het uitbaten van een transportbedrijf, waaronder onder meer dient te worden begrepen: vervoer van reizigers en goederen per spoor, vervoer van personen te land waaronder onder meer vervoer van personen met autobussen, zonder dienstregeling, chartervervoer; goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten, met inbegrip van de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken; verhuur van vrachtwagens met chauffeur; vervoer van personen of goederen over water, al dan niet volgens een dienstregeling, met inbegrip van het vervoer van personen en goederen over rivieren, kanalen, meren en andere binnenwateren; luchtvaart zonder dienstregeling, waaronder onder meer vervoer van personen en goederen door de lucht zonder dienstregeling; al dan niet regelmatige chartervluchten; de exploitatie van luchttaxi's; de verhuur van vliegtuigen met piloot;

- alle vervoerondersteunende activiteiten zoals onder meer maar niet uitsluitend: vrachtbehandeling en opslag; vrachtbehandeling, laden en lossen van goederen en bagage van reizigers in zeehavens; laden, overladen en lossen van goederen en bagage vervoerd over de weg, per spoor, door de lucht of over de binnenwateren; opslag, met inbegrip van opslag in koelhuizen, de exploitatie voor rekening van derden van diverse opslagvoorzieningen voor alle soorten goederen zoals onder meer koel- en vrieskamers, koelpakhuizen, silo's, pakhuizen, hangars, containerparken en tanks; organisatie van vrachtvervoer; expeditiekantoor; bevrachting; scheepsbevrachting en scheepsagentuur; vervoersbemiddeling waaronder aile activiteiten van vervoercommissionairs, vervoermakelaars en commissionair-expediteurs; de besteldiensten voor het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst; het bezorgen van expresvracht; overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer;

- koerierdiensten waaronder onder meer het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes waarbij gebruik wordt gemaakt van de diverse takken van vervoer (vervoer over de weg, met het spoor, over het water of via luchtvaart), dit zowel met eigen vervoer(middelen) als met openbaar vervoer, met inbegrip van het overbrengen van depêches of berichten met alle transport- en communicatiemiddelen;











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- alle overige activiteiten betreffende het vervoerbedrijf in het algemeen, in het bijzonder de im- en export, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, handel en uitbating van vervoermiddelen.

5. Alle activiteiten voor de uitbating van een bloemenwinkel en tuinbouwbedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in en de in- en uitvoer van elle bloemisterijartikelen, bloemen, snijbloemen, planten, kamer- en sierplanten, bloembollen, stekmateriaal, zaai- en plantgoed voor bloemen, gedroogde bloemen en bloemstukken, meststoffen en ander voedsel, vazen, bloempotten, manden en decoratieartikelen, evenals van alle aanhorigheden, toebehoren en aanverwante artikelen van het voorgaande, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde;

- tuinbouwbedrijf omvattende onder meer boom- en rozenkwekerij, evenals kwekerij van bloemen en planten, sierteelt, ontwerpen en uitvoeren van interieurbeplantingen en vegetale creaties;

- het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

6. Alle activiteiten van ingenieurs en andere technische adviseurs, en alle overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

7. Alle activiteiten van een vertaalbureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- schriftelijke taaldiensten zoals onder meer maar niet uitsluitend schrijven, opstellen, vertalen, verbeteren, reviseren en bewerken van teksten (zoals onder meer artikels, speechen, cursussen, literatuur, voordrachten of handleidingen), ondertitelen en copywriting;

- mondelinge taaldiensten zoals onder meer maar niet uitsluitend tolken, inspreken van teksten, voorlezen van teksten, voordrachten, presentaties, uitspraaklessen en taallessen;

- taaladvies en consultancy;

- communicatiemanagement.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste dinsdag van de maand september om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2012.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachtten): De oprichters sub 3. 1), 2), 3) en 4) werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer DE KEERSMAECKER Johan, geboren te Antwerpen op 9 februari 1979, wonende te 2550 Kontich, 's Herenlei 20.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek ult het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

18. Er werd aan:

11 de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONENCO", rechtspersonenregister Antwerpen 0444.998.881, met zetel te Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", rechtspersonenregister Antwerpen 0458.490.195, met zetel te Antwerpen-Merksein, Ringlaan 33, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.09.2015, NGL 21.10.2015 15652-0398-015

Coordonnées
CIRCUITS AND TELECOM SEMICONDUCTORS

Adresse
PRINS KAVELLEI 128, BUS 1 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande