CITY CARE PLUS REGIO SCHELDE- EN WAASLAND

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CITY CARE PLUS REGIO SCHELDE- EN WAASLAND
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 636.897.347

Publication

11/09/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15314714*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

09-09-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0636897347

Benaming (voluit) : City Care plus Regio Schelde- en Waasland

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Overwinningsstraat 133-135

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

1. De gewone commanditaire vennootschap EGMONTEX, met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0538.519.452.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.V.L.S., met bijkomende handelsbenaming D HOOGE3, met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heidebloemstraat 70/9, RPR Gent afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer 0438.694.079.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GROEP PENNEMAN, met maatschappelijke zetel te 9130 Kieldrecht, Dorpsstraat 8, RPR Gent afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer 0405.055.073.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAKENKANTOOR MASYN, met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 30, RPR Gent afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer 0427.869.275.

5. De naamloze vennootschap ABR VERZEKERINGSGROEP, met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp West 1, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer 0442.928.427.

6. De heer DE BLOCK, Marc Frans Bertha, geboren te Sint-Niklaas op 8 augustus 1965, wonende te 9140 Temse, Koningin Fabiolalaan 10.

7. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CITY CARE PLUS, met zetel te

9300 Aalst, Drie Sleutelsstraat 74, RPR Gent afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer

0555.994.595.

2° Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: CITY CARE PLUS REGIO SCHELDE- EN WAASLAND.

3° Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Overwinningsstraat

133-135.

4° Doel

De vennootschap heeft tot doel om binnen zijn werkingsregio  nader te bepalen door de raad van

bestuur  in eigen naam en voor eigen rekening :

- Klanten te ondersteunen om zo lang mogelijk in de eigen individuele woning, een comfortabele,

veilige en betaalbare thuis mogelijk te maken; autonoom waar dit kan, omkaderd als het nodig is.

- Vanuit een centrale regie, naar de klant een globaal aanbod te doen, dat inspeelt op de individuele

behoeften en hem/haar ondersteunt in zijn/haar empowerment met het oog op het duurzaam blijven

Er blijkt uit een ake verleden voor Meester Hubert Van de Steene, Notaris te Denderleeuw, op 31 augustus 2015, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen, vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CITY CARE PLUS REGIO SCHELDE- EN WAASLAND werd opgericht:

1° Oprichters - vennoten:

2830 Willebroek

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

wonen in een aangename thuis .

- Deze diensten omvatten de domeinen zorg, wonen, fiscaal, juridisch en financieel advies, actief leven en alle diensten die de activiteiten van het dagelijks leven kunnen ondersteunen.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wanneer deze deelname kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Hoger vermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het is de vennootschap toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5° Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6° Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd en veranderlijk, met uitzondering van het in volgende paragraaf vast gedeelte.

Het vast gedeelte ervan bedraagt drieënnegentigduizend zeshonderd (93.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door vierhonderd achtenzestig (468) aandelen op naam, en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boven dit vast gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van de intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten.

De comparanten stellen het bedrag van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal op drieënnegentigduizend zeshonderd (93.600,00 ¬ ), volstort ten belope van drieëntwintigduizend vierhonderd euro (23.400,00 ¬ ). Dit kapitaal is gevormd door inbrengen in geld waartoe de comparanten zich onvoorwaardelijk hebben verbonden:

" De gewone commanditaire vennootschap EGMONTEX, voornoemd, voor zestienduizend achthonderd euro (16.800,00 ¬ ), volstort ten belope van vierduizend tweehonderd euro (4.200,00 ¬ ) of op vierentachtig (84) aandelen

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.V.L.S., voornoemd, voor zestienduizend achthonderd euro (16.800,00 ¬ ), volstort ten belope van vierduizend tweehonderd euro (4.200,00 ¬ ) of op vierentachtig (84) aandelen

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GROEP PENNEMAN, voornoemd, voor zestienduizend achthonderd euro (16.800,00 ¬ ), volstort ten belope van vierduizend tweehonderd euro (4.200,00 ¬ ) of op vierentachtig (84) aandelen

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAKENKANTOOR MASYN, voornoemd, voor zestienduizend achthonderd euro (16.800,00 ¬ ), volstort ten belope van vierduizend tweehonderd euro (4.200,00 ¬ ) of op vierentachtig (84) aandelen

" De naamloze vennootschap ABR Verzekeringsgroep, voornoemd, voor zestienduizend achthonderd euro (16.800,00 ¬ ), volstort ten belope van vierduizend tweehonderd euro (4.200,00 ¬ ) of op vierentachtig (84) aandelen

" De heer DE BLOCK, Marc Frans Bertha, voornoemd, voor vierduizend euro (4.000,00 ¬ ), volstort ten belope van duizend euro (1.000,00 ¬ ) of op twintig (20) aandelen

" De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CITY CARE PLUS, voornoemd, voor vijfduizend zeshonderd euro (5.600,00 ¬ ), volstort ten belope van duizend vierhonderd euro (1.400,00 ¬ ) of op achtentwintig (28) aandelen.

De verschijners verklaren dat elk ingetekend aandeel volstort is ten belope van een/vierde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschapen als bleek uit het attest afgeleverd door ING Bank.

Ter vergoeding van de gedane inbrengen worden volgende aandelen toegekend:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Aan de gcv EGMONTEX: 84 aandelen categorie C

2. Aan de bvba D.V.L.S.: 84 aandelen categorie B

3. Aan de bvba GROEP PENNEMAN: 84 aandelen categorie B

4. Aan de bvba ZAKENKANTOOR MASYN: 84 aandelen categorie B

5. Aan de nv ABR VERZEKERINGSGROEP: 84 aandelen categorie B

6. Aan de heer Marc DE BLOCK: 20 aandelen categorie B

7. Aan City Care Plus: 28 aandelen categorie E

Samen: 468 aandelen.

Ofwel nog niet volstort in hoofde van

1- de gcv EGMONTEX: voor een bedrag van 12.600,00 eur

2- de bvba D.V.L.S.: voor een bedrag van 12.600,00 eur

3- de bvba GROEP PENNEMAN: voor een bedrag van 12.600,00 eur

4- de bvba ZAKENKANTOOR MASYN: voor een bedrag van 12.600,00 eur

5- de nv ABR VERZEKERINGSGROEP: voor een bedrag van 12.600,00 eur

6- de heer Marc DE BLOCK: voor een bedrag van 3.000,00 eur

7- de cvba City Care Plus: voor een bedrag van 4.200,00 eur

Categorie A, B, C, D en E aandelen

Er worden vijf categorieën aandelen gecreëerd: Categorie A, Categorie B, Categorie C, Categorie D en Categorie E .

De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie A (aan City Care Plus Regio Schelde- en Waasland verbonden thuisregisseurs of zorgregisseurs) zijn personen die op zelfstandige basis de taak van thuisregisseur of zorgregisseur opnemen en betrokken zijn bij promotie van de CVBA en zorgverstrekking aan de klanten van de CVBA. Deze aandelen bezitten stemrecht op de algemene vergadering.

De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie B (verzekeringsmakelaars) zijn personen die als verzekeringsmakelaar betrokken zijn bij de promotie van de cvba City Care Plus Regio Schelde- en Waasland en de dienstverlening aan de klanten van de CVBA. Onverminderd andere statutaire voorwaarden kunnen verzekeringsmakelaars die niet tot het makelaarsnetwerk Aquilae cvba behoren, slechts toetreden of aandelen verwerven dan met goedkeuring van de raad van bestuur, welke beslissing genomen wordt met drie/vierde meerderheid van de stemmen. Deze aandelen bezitten stemrecht op de algemene vergadering.

De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie C (aan City Care Plus Regio Schelde- en Waasland verbonden zorgverstrekkers) zijn personen die betrokken zijn bij promotie van de CVBA en zorgverstrekking aan de klanten van de CVBA. Onverminderd andere statutaire voorwaarden kunnen zorgverstrekkers die niet tot de dienst thuisverpleging Mederi nv of OTV-groep behoren, slechts toetreden of aandelen verwerven dan met goedkeuring van de raad van bestuur, welke beslissing genomen wordt met drie/vierde meerderheid van de stemmen. Deze aandelen bezitten stemrecht op de algemene vergadering.

De vennoten die in aanmerking komen voor de aandelen categorie D (partners dienstverstrekkers of distributeurs) zijn: vertegenwoordigers van organisaties of bedrijven die in belangrijke mate een bijdrage kunnen leveren tot de dienstverlening die de vennootschap City Care Plus Regio Scheldeen Waasland aan zijn klanten aanbiedt of tot de promotie van de activiteiten van de vennootschap. Deze aandelen bezitten stemrecht op de algemene vergadering.

De vennoten die in aanmerking komen voor aandelen categorie E: City Care Plus cvba (nationale corporate). Deze aandelen bezitten stemrecht op de algemene vergadering.

7° Jaarvergadering

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt de algemeenheid der vennoten.

Zij is samengesteld uit al de eigenaars van aandelen en bewijzen van deelgerechtigdheid.

Alle aandelen hebben een gelijkwaardig stemrecht, hetzij persoonlijk, hetzij door mandataris, met inachtname van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De beslissingen door de algemene vergadering genomen zijn bindend zelfs voor de vennoten die afwezig waren of tegenstemden.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

De jaarvergadering wordt ieder jaar samengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om veertien uur, van elk jaar, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden in buitengewone zitting, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergadering door een gevolmachtigde vertegenwoordigd worden, mits laatstgenoemde zelf vennoot is en zonodig de formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Evenwel mogen de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde die geen vennoot is. Voor de minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen treden hun wettelijke vertegenwoordigers op.

8° Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. De raad van bestuur bestaat uit minimaal zoveel bestuurders als er categorieën van aandelen zijn min één.

Elke categorie van aandelen, behoudens de categorie aandelen A, heeft recht op minimaal één bestuurder.

De bestuurders worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de respectievelijke categorieën van aandeelhouders, behoudens categorie A.

De A-aandeelhouders hebben geen recht op een vertegenwoordiger in de raad van bestuurd, maar hebben wel inspraakrecht. Ze kunnen op hun vraag één vertegenwoordiger laten gehoord worden door de raad van bestuur, of de raad van bestuur kan hen vragen om één vertegenwoordiger te laten aanwezig te zijn op de raad van bestuur. Zij hebben geen stemrecht in de raad van bestuur. Elke aandeelhouder in de voormelde categorieën mag meerdere kandidaten voordragen. Een voorgedragen kandidaat is benoemd als bestuurder wanneer hij met gewone meerderheid van stemmen aanvaard wordt.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Hun mandaat is op ieder ogenblik herroepbaar per beslissing van de algemene vergadering. Onverminderd de toekenning van tantièmes kan de algemene vergadering aan de bestuurders een vaste of niet vaste bezoldiging toekennen die aangerekend mag worden op de algemene kosten. De algemene vergadering kan ook beslissen dat het mandaat van bestuurder onbezoldigd zal uitgeoefend worden.

Indien tengevolge van overlijden, ontslag of omwille van een andere reden, een of meer plaatsen van bestuurder vacant zijn, zullen de overblijvende bestuurders, samen met de commissarissen, indien deze laatste benoemd werden, verenigd in raad, het recht hebben voorlopig een bestuurder te benoemen ter vervanging van de overledene of ontslagnemende. In dit geval gaat de algemene vergadering over tot de beslissende verkiezing bij haar eerste samenkomst. De in voornoemde voorwaarde aangestelde bestuurder wordt benoemd voor de tijd nodig om het mandaat van de bestuurder die hij vervangt te voleindigen.

De bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouderscategorie E, duiden onder hun leden de voorzitter aan van de raad van bestuur. Mocht deze belet zijn, wordt een bestuurder aangeduid om hem te vervangen.

De raad komt bijeen op uitnodiging van zijn voorzitter, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom vragen. De bijeenroepingen vermelden de agenda en geschieden per brief of via elektronische weg minstens drie dagen voor de vergadering, behalve in spoedgevallen. De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en stemmen indien tenminste de helft van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder die belet of afwezig is, kan door middel van mail, brief, telegram, of telexbericht aan een van zijn collega's van de raad volmacht geven om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. De volmachtgever is in dit geval verondersteld aanwezig te zijn. Nochtans mag geen enkel bestuurder meer dan twee van zijn collega's vertegenwoordigen. Iedere bestuurder mag tevens per mail, brief, per telegram, telefax of telexbericht zijn oordeel kenbaar maken en zijn stem uitbrengen.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Een beslissing ondertekend door alle in functie zijnde bestuurders zal dezelfde waarde hebben alsof zij getroffen werd in de raad van bestuur.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure is evenwel uitgesloten in de gevallen bepaald in de wet.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in een proces-verbaal, ondertekend door ten minste de meerderheid der aanwezige leden. Die processen-verbaal worden ingeschreven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

in een daartoe bestemd register. Afschriften of uittreksels ervan in rechte of elders voor te brengen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van beheer, van bestuur en van beschikking te stellen welke de vennootschap aanbelangen. Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten is voorbehouden aan de algemene vergadering behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. De raad van bestuur heeft namelijk de macht om alle verrichtingen te doen die luidens de bepalingen van artikel drie binnen de perken vallen van het maatschappelijk doel, evenals alle inbrengen, afstanden, inschrijvingen, ontleningen of financiële tussenkomsten in verband met gezegde verrichtingen.

De raad van bestuur kan daarenboven alle sommen en waarden ontvangen, alle roerende of onroerende goederen verwerven, vervreemden, met hypotheek belasten, ruilen, uitbaten, huren en verhuren, alle concessies van welke aard ook verwerven, verpachten, uitbaten of afstaan, alle leningen aangaan door middel van kredietopeningen of op een andere wijze, met of zonder hypotheek en eveneens onder de vorm van uitgifte van obligaties of kasbons, alle leningen toestaan of aangaan; alle panden, inpandgevingen en hypotheken, met of zonder beding van uitvoerend beslag toestaan of aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende vorderingen, handlichting verlenen met of zonder betaling, van alle bevoorrechte inschrijvingen, inbeslagnamen, verzet of andere beletsels, en de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; in rechte optreden, onderhandelen, compromissen aangaan, dadingen treffen, goedkeuringen verlenen, het gebruik van de reserve- of voorzieningsfondsen regelen, verzaken aan alle verjaringen.

Bovenstaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een of meerdere bestuurders die de naam dragen van gedelegeerd bestuurder, gekozen in of buiten zijn midden. De raad van bestuur zal hun machten bepalen en de bezoldigingen verbonden aan hun functie vaststellen. Hij zal deze mandatarissen mogen herroepen.

Voor alle administratieve aangelegenheden evenals voor aankopen en leningen tot een maximum van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ) kunnen deze gedelegeerd bestuurders afzonderlijk handelen. Voor alle andere aangelegenheden en niet behorend tot het dagelijks bestuur, zal de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd zijn door het optreden van minstens twee bestuurders. De bestuurders die in naam van de vennootschap tekenen, moeten het bewijs niet leveren van een bijzondere machtiging, noch tegenover de hypotheekbewaarder, noch tegenover derden, behoudens inzake handelingen waarvoor het akkoord van de algemene vergadering vereist is.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant bedoeld in artikel 166 komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

9° Boekjaar - Reserves - winstverdeling - vereffeningssaldo

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend de commissaris(sen).

De netto-winst volgens de resultatenrekening zal als volgt worden bestemd:

" 5 procent wordt bestemd voor de wettelijk reserve, totdat deze één/tiende van het vaste maatschappelijk kapitaal bereikt;

" Aan de aandeelhouders van categorie A wordt bij voorrang uitgekeerd: een voorkeurdividend ten belope van 10 % van de netto-winst met een maximum van 1/3de van de beschikbare financiële middelen op rekeningen geopend bij een of meer financiële instellingen (boekhoudkundige rekeningen 55) bij voorrang uitgekeerd. Het dividend wordt vooraf genomen op de krachtens artikel 429 W.Venn uitkeerbare winst. In geen geval zullen niet- of slechts gedeeltelijk uitgekeerde voorkeurdividenden kunnen worden overgedragen naar een volgend boekjaar.

" Na uitkering van voormeld voorkeurdividend beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Ingeval beslist wordt tot uitkering van een dividend, wordt dit toegekend aan alle aandeelhouders  daarin begrepen de aandeelhouders die reeds een voorkeurdividend werd toegekend - in verhouding tot hun deelname in het kapitaal.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigdt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto-actief, in geld, in natura of in effecten, verdeeld worden onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien de aandelen, niet in gelijke verhouding zijn volstort, wordt, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening gehouden en het evenwicht hersteld door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, worden bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort terugbetaald totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of wordt ten last van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal gedaan.

Slotbepalingen

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni om 14 uur in

het jaar tweeduizend zeventien (2017).

2. Benoeming raad van bestuur

De oprichters zijn overgegaan tot het benoemen van de bestuurders en hebben met éénparigheid

van stemmen aangesteld:

- Op voordracht van categorie B-aandelen: de heer APERE Peter, geboren te Sint-Gillis-Waas op 14

juni 1967, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Smishoekstraat 18 F

- Op voordracht van categorie C-aandelen: de heer LEEMANS, Wilfried, geboren te Boom op 12

oktober 1946, wonende te 2830 Willebroek, Oostdijk 3 / 0201

- Op voordracht van categorie E-aandelen: de heer BRONSELAER, Rafael, geboren te Aalst op 9

februari 1961, wonende te 8400 Oostende, Ernest Feysplein 6/4a

Onmiddellijk daarna is de raad van bestuur bijeengekomen en neemt met eenparigheid van

stemmen volgende beslissingen:

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer Rafael Bronselaer, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering

gehouden in het jaar 2019. De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Hubert Van de Steene te Denderleeuw

2 september 2015

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte + volmachten

Coordonnées
CITY CARE PLUS REGIO SCHELDE- EN WAASLAND

Adresse
OVERWINNINGSSTRAAT 133-135 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande