CLIMA COMFORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLIMA COMFORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.031.023

Publication

13/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MadWord 11.1

mgeg In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IllE1111.11ill

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

2500 Lier (Koningshooild), Liersebaan 122

STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, 21 december tweeduizend dertien. Geregistreerd 4 bladen en. 2 verzendingen, op 26 december 2013, te Mechelen 1* kantoor, boek 992, blad 57, vak 06. Ontvangen: vijftig euro (e 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen..

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van en geeft toelichting bij de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van tweeduizend twaalf en stelt vast dat er voldoende beschikbare reserves zijn teneinde de vooropgestelde kapitaalverhoging via incorporatie van de beschikbare reserves te realiseren.:

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met duizend tweehonderd vijftig Euro en gebracht van honderdduizend Euro tot op honderd en éénduizend tweehonderd vijftig Euro.

Deze kapitaalverhoging wordt zonder nieuwe inbrengen verwezenlijkt door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van duizend tweehonderd vijftig Euro dat wordt afgenomen van de passiefpost "beschikbare reserves" van de vennootschap.

Om de kapitaalverhoging te vertegenwoordigen beslist de vergadering geen nieuwe aandelen te ereren.. Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wordt het artikel 5 van de statuten aangepast om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden zoals in de agenda wordt weergegeven.

Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging

Inlijving van beschikbare reserves:

In gevolge de goedkeuring van het derde agendapunt zijn er voldoende beschikbare reserves en deze reserves zijn nog steeds voorhanden.

Een schijf van duizend tweehonderd vijftig Euro wordt van de post "beschikbare reserves" naar de pos "kapitaal" overgebracht.

Door deze verrichting worden de "beschikbare reserves" verminderd met duizend tweehonderd vijftig Euro en wordt het kapitaal gebracht op honderd en éénduizend tweehonderd vijftig Euro.

Ingevolge deze verrichtingen wordt de kapitaalverhoging effectief doorgevoerd, wordt het kapitaal van de vennootschap gebracht op honderd en éénduizend tweehonderd vijftig euro en wordt de onder voorbehoud goedgekeurde wijziging van het artikel 5 van de statuten, definitief.

Tweede agendapunt

Nadat de algemene vergadering de dato twee december tweeduizend dertien heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31 december 2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van vijfentwintig juni 2012, onder de balanspost "beschikbare reserves" melding maakt van volgende bedrag

UI

NEERGELEGD

30 -04- 2014

HTBAte v fçeKOOPHANDC-L

" ANT-WEB "

..



Oridwremingsnr : 0448.031.023 Beraming

t9c,iie) " CL1MA COMFORT

:

(ied

ReOlit',W(gin

:

ez:ires)

Orfflertenep akm z

Op rie 1,Teete,ke vers ;;,Ül.f.A r.m.stee : ei'es:. zte.:er:en¬ ercs,:de rtol'erse". fecln rie; preersviy:(er:).

de re...)hWe4.:: deom:.en Cer;i09 ee: ,011.e4ormaeqdtgefi-

Ve!sc: : Nacenen hendiekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- beschikbare reserves : vierhonderd en tweeduizend tweehonderd achtentwintig euro éénenveertig cent (E 402.228,41) wordt éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van driehonderd vijftienduizend euro,

Gezegd Dividend zal afgenomen worden ten belope van:

- driehonderd vijftienduizend euro 315.000,00)van de "beschikbare reserves".

Derde agendapunt

De algemene vergadering beslist dat gezegde dividenden onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde bruto-bedrag hetzij tweehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (E 283.500,00), zullen geboekt worden als een vordering van de vennoten op de vennootschap.

Vierde agendapunt:

Na kennisname van wat voorafgaat, beslissen de voormelde vennoten, dat zij de aldus verkregen vordering, te weten het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwenden voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.I.B. '92.

Vijfde agendapunt:

De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de zaakvoerder, opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura ais de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap..

Zesde eendapunt

Door de zaakvoerder werd de Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba vertegenwoordigd door Eh Verstappen, bedrigsrevisor, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag dat handelt over de hierna gemelde inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering en welk verslag opgemaakt werd onder de opschortende voorwaarde van betaalbaarstelling door de vennootschap van een dividend en beslissing van de vennoten tot aanwending van zelfde dividend voor een kapitaalverhoging. Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op negentien december 2013.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering, ingevolge de uitkering van een dividend aan de vennoten.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is; de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 283.500,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de, inbreng in natura, bestaande uit 2.100 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde; in totaal 283.500,00 euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, en onder voorbehoud van de voorafgaandelijke incorporatie van beschikbare reserves ten belope van 1.250 euro in het kapitaal, zodat het kapitaal wordt uitgedrukt ais 101.250,00 euro vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder nominale aanduiding.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hobben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Ninove, 19 december 2013

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba

Vertegenwoordigd door

Eh Verstappen, bedrijfsrevisor

1 nen>Exlen aan got natgim:11 StantsMad . . ..... ..... ..... ..... ..... ........ ..... .....

Zevende en achtste agendapunt:

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met tweehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (E 283.500,00) en gebracht van honderd en éénduizend tweehonderd vijftig euro (E 101.250,00) tot op driehonderd vierentachtigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 384.750,00);

bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden tweeduizend honderd nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden, uitgegeven.

Op deze aandelen zal ingeschreven worden door de heer Van Dessel Bert, voornoemd, en door mevrouw Meuris Ann, voornoemd; en gestort worden door inbreng van de schuldvorderingen die zij hebben ten laste van de vennootschap.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van

de statuten teneinde dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de

vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vierentachtigduizend zevenhonderd

vijftig euro 384.750,00). Het is verdeeld in tweeduizend achthonderd vijftig aandelen op naam zonder

vermelding van waarde.",

e) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging:

Zijn hier tussengekomen

- de heer Van Dessel Bert, voornoemd; en

- mevrouw Meuris Ann, voornoemd.

Deze comparanten hebben het volgende verklaard:

- zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de fmanciële toestand van de

vennootschap;

evenals van de intrinsieke waarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoten die met kennis

van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeuren.

Vergoeding van de inbreng in natura:

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden:

- duizend achthonderd twintig nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde

verstrekt aan de heer van Dessel Bert, voornoemd; en

- tweehonderd tachtig nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde verstrekt

aan mevrouw Meuris Ann, voornoemd.

Negende agendapunt

Aan de zaakvoerder wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en

meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen

van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Oct) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 21

december 2013, verslag van de zaakvoerder, verslag van de Bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde

statuten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op Yt : e Ele.sIdEirligilei van de imen,:eiint fflrgie neeei" a. hat2ij van ne potacgo)rtiAn)

;:m-eleoe,rse.1 ranhte,perec,cei eaenean yetn eeeek:n 'vedaenworedigen

»mg,: Nacol er

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14203-0309-014
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 19.07.2013 13337-0094-014
27/12/2012 : ME072437
04/07/2011 : ME072437
15/07/2009 : ME072437
11/07/2008 : ME072437
27/06/2007 : ME072437
28/06/2005 : ME072437
05/07/2004 : ME072437
07/07/2003 : ME072437
05/07/2002 : ME072437
20/04/2000 : ME072437
01/03/2000 : ME072437
03/06/1999 : ME072437
01/01/1997 : ME72437
05/09/1992 : ME72437

Coordonnées
CLIMA COMFORT

Adresse
LIERSEBAAN 122 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande