CLINICLOWNS BELGIE

Association sans but lucratif


Dénomination : CLINICLOWNS BELGIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 453.979.202

Publication

25/10/2013
ÿþ 4

A _.

/MD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111111111.191,1111

Ondernerningsnr : 0453,979.202

Benaming

(voluit) : Cliniclowns België

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Krijgsbaan 212, 2640 Mortsel

Onderwerrp akte : Rechtzetting vorige publicatie betreffende de gemachtigden

Uittreksel uit de akte:

De raad van bestuur wenst volgende rechtzetting door te geven betreffende de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatblad van 18 april 2013.

De gepubliceerde functieverdeling Is niet correct. De correcte functieverdeling is als volgt:

Voorzitter, Vetters François, Stuyvenberglaan 175, 2800 Mechelen, geboren op 05/0711943, te Duffel Ondervoorzitter: Cryns Magda, ir. Haesaertslaan 37, 2650 Edegem, geboren op 14/10/1944, te Mortsel Secretaris: Bastyns Jan, Hogenbosstr 63, 1080 St Agatha-Berchem, geboren 21/01/1940, Mechelen Penningmeester: Maridn Renée, Wthofstraat 2, 2531 Vreemde, geboren op 01111/1969, te Merksem

Bijzonder gemachtigde: Van Gastel Valérie, Grote Singel 564a, 2900 Schoten, geboren op 22108/1970, te Wilrijk

De akten betreffende ontvangst en uitgave van gelden, worden geldig door de penningmeester of de bijzonder gemachtigde ondertekend, die van dagelijks bestuur door de secretaris of de bijzonder gemachtigde, de andere door de voorzitter of plaatsvervanger en de secretaris of plaatsvervanger, of door de bijzonder gemachtigde.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en hetgeen bepaald in het vorige lid, wordt de vereniging in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee ' bestuurders gezamenlijk optredend, of door de bijzonder gemachtigde,

Getekend te Mortsel, op 25 jui12013

Van Gastel Valérie

Bijzonder gemachtigde

Op de laatste blz, van Luik @ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

18/04/2013
ÿþ~_----- M0D 2.2

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ANT " ," ` PEN

!~ V 1 L.s r+.., v

KOOPHANDEi. II 9 14_ biti

Ondernemingsnr : 0453.979.202 Benaming

(voluit) : Cliniclowns België

Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Krijgsbaan 212, 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Wijziging statuten, wijziging gemachtigden

Uittreksel uit de aktes:

Rechtzetting van de op 9/5/2012 neergelegde statuten (gepubliceerd in bijlagen B.S. op 22/05/2012):

De algemene vergadering van 13102/2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten artikel 13.3 van de statuten als volgt te, wijzigen:

ARTIKEL 13.3

Art. 13.3.

De raad van bestuur beraadslaagt slechts over de punten die op de dagorde vermeld staan. Van de beraadslagingen van de raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt en tijdens een volgende zitting door de bestuurders ondertekend. Dit verslag wordt in volgorde van de data in een bijzonder register ingeschreven.

De akten betreffende ontvangst en uitgave van gelden, worden geldig door de penningmeester of de bijzonder gemachtigde ondertekend, die van dagelijks bestuur door de secretaris of de bijzonder gemachtigde, de andere door de voorzitter of plaatsvervanger en de secretaris of plaatsvervanger, of door de bijzonder gemachtigde.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en hetgeen bepaald in het vorige lid, wordt de vereniging in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend, of door de bijzonder gemachtigde.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden de volgende functies verdeeld:

Voorzitter Vetters François, Stuyvenberglaan 175, 2800 Mechelen, geboren op 05/07/1943, te Duffel Ondervoorzitter: Cryns Magda, Ir. Flaesaertslaan 37, 2650 Edegem, geboren op 14/10/1944, te Mortsel Secretaris: Verreth Guido, Plasstraat 88, 2180 Ekeren, geboren op 2710211944, te Schoten

Penningmeester Marién Renée, Wrthofstraat 2, 2531 Vreemde, geboren op 0111111969, te Merksem

De raad van bestuur heeft volgende functie toegekend aan volgende niet-bestuurder:

Bijzonder gemachtigde: Van Gastel Valerie, Grote Singel 564a, 2900 Schoten, geboren op 2210811970, te Wilrijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

De akten betreffende ontvangst en uitgave ven gelden, worden geldig door de penningmeester of de bijzonder gemachtigde ondertekend, die van dagelijks bestuur door de secretaris of de bijzonder gemachtigde, de andere door de voorzitter of plaatsvervanger en de secretaris of plaatsvervanger, of door de bijzonder gemachtigde.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college en ' hetgeen bepaald in het vorige {id, wordt de vereniging in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend, of door de bijzonder gemachtigde.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Aldus opgemaakt en aangenomen op 13/02/2012.

Marien Renée

Penningmeester

Te Mortsel,

Ve ers François Voorzitter

Bittaguirtitj'trerBelgis-ctt Mat"süt`ád _ IS/ü4rZ013 - Annexes du Moniteur beTgë

Op de laatste blz. van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2012
ÿþr MOD 2.2



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Ondememingsnr : 0453.979.202

Benaming

(vaiult} : Cliniclowns België

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ten Eekhoveleï 319, 2100 Antwerpen

Onderwerp akte : Nieuwe statuten, wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de aides:

De algemene vergadering van 13/02/2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haarzitting besloten de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Cliniclowns België. Zo zal de benaming in het Frans Cliniclowns Belgique en in het Duits Belgische Cliniclowns, waarmede in de drie specifieke landsgedeelten zal gewerkt worden, worden vastgelegd.

Art. 2. De vereniging is gevestigd te Krijgsbaan 212, 2640 Mortsel en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel :

Organiseren van allerlei manifestaties en het zoeken naar sponsoring ten voordele van sociale projecten: dit alles in het kader van zuivere dienstverlening aan de medemens, verlichten van de noden van de medemens, zowel geestelijk als materieel, door middel van manifestaties, feestelijkheden, vermakelijkheden, opvrolijken van en bezoeken van medemens, zowel privaat als in instellingen.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Art. 5. De vereniging bestaat uit werkelijke leden en toegetreden leden. Het aantal toegetreden leden is onbeperkt. Het aantal werkelijke leden bedraagt maximaal twintig en minimaal drie. De werkelijke leden maken deel uit van de algemene vergadering.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkelijke leden. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden kunnen worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Art. 6. De raad van bestuur kan als toegetreden lid aanvaarden :

1. elke persoon die het jaarlijkse lidmaatschapsgeld betaalt via de lachpas als bewijs van lidmaatschap; he bedrag wordt elk jaar door de raad van bestuur vastgelegd.

2. elke rechtspersoon die voorziet in sponsoring of subsidies of welke financiële inbreng dan ook en die nie minder bedraagt dan het minimumbedrag welke jaarlijks door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De raad van bestuur kan als werkelijk lid aanvaarden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

n II 1111 IIII1IIN INIIIIVI

*iaoszess=

be

8 st;

Btj'ta-gen 111j liet Bétgïger Sïââï'stitáct --22/0-51201Z

'ti [BANK

KOOPHANDEL

0 9 MEI 2012

A N T eGifiilaEP N

I, ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Personen die reeds toegetreden lid zijn en worden voorgedragen door een lid van de algemene vergadering. Werkelijke leden betalen geen extra bijdrage om te mogen deel uitmaken van de algemene vergadering.

Art. 8. Het lidmaatschap van de toegetreden leden wordt elk jaar door de raad van bestuur vastgelegd. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Art. 9. Elk lid, zowel toegetreden als werkelijk, kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het lidmaatschap van een toegetreden lid eindigt door overlijden, door ontslag, door uitsluiting en wanneer de voorwaarden gesteld onder artikel 6 niet meer vervuld zijn. Ontslag kan ten allen tijde schriftelijk bij de raad van bestuur ingediend worden.

De algemene vergadering kan toegetreden leden uitsluiten, na ze de gelegenheid te hebben gegeven hun middelen van verweer te doen.

Het lidmaatschap van een werkelijk lid is onbeperkt, maar kan vervroegd beëindigd worden : 1. door overlijden;

2, door ontslag: het ontslag kan ten allen tijden door het lid bij de raad van bestuur schriftelijk worden ingediend;

3. door uitsluiting door de algemene vergadering: indien de voorwaarden gesteld aan werkelijke leden niet meer vervuld zijn. Dit gebeurt echter steeds na de betrokkene de gelegenheid te hebben gegeven tot het doen horen van zijn middelen van verweer. Een meerderheid van 2/3e der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid.

Werkelijke leden worden vervangen op voordracht door een lid van de algemene vergadering en door de raad van bestuur verkozen onder de toegetreden leden. Plaatsvervangende werkelijke leden zetten het mandaat van hun voorgangers voort.

Het verlies van de hoedanigheid ars toegetreden lid brengt automatisch het ontslag als werkelijk lid met zich mee.

Art. 11. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden, die werkelijk lid moeten zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering. Hun functie is niet bezoldigd.

De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. De beslissing hieromtrent wordt door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen genomen.

De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 12. Bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van 4 jaar. De bestuurders treden in functie bij het einde van de algemene vergadering waarin zij benoemd werden.

Hun mandaat eindigt

1. van rechtswege na 4 jaar, met de algemene vergadering waarin zij vervangen worden. Zij kunnen terug verkiesbaar zijn.

2. vervroegd : door overlijden, ontslag of afzetting;

Het ontslag kan door de bestuurder schriftelijk ingediend worden bij de algemene vergadering. Worden als ontslag nemend aanzien de bestuurders die geen werkelijke leden meer zijn. De algemene vergadering voorziet in vervanging van de bestuurders. Vervangende bestuurders zetten het mandaat van hun voorganger voort. Uittredende, ontslagnemende of afgezette bestuurders kunnen toegetreden of werkelijke leden blijven.

Art. 13. 1. De raad kan uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die zij nodig acht, kiezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Om de continuïteit van het bestuur te verzekeren, wordt de helft van de bestuursleden om de twee jaar en telkens voor een termijn van vier jaar door de algemene vergadering benoemd. De eerste helft dient imperatief te bestaan uit voorzitter en secretaris. De tweede helft bestaat minstens uit onder-voorzitter en penningmeester.

De raad van bestuur komt in gewone vergadering bijeen in de loop van iedere maand en in buitengewone vergadering op bijeenroeping van de voorzitter of twee bestuurders. De voorzitter roept de raad bijeen en zit de vergaderingen voor. Bij afwezigheid van de voorzitter neemt de ondervoorzitter het voorzitterschap waar. ln geval van afwezigheid van voorzitter én ondervoorzitter, neemt het oudste aanwezige bestuurslid tijdelijk de functie van voorzitter waar.

2. De raad van bestuur beraadslaagt als een college: Om op geldige wijze te beslissen moet de meerderheid van de bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Iedere bestuurder beschikt daarbij over één stem. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Zo de raad van bestuur tweemaal, na regelmatige bijeenroeping, niet in getal is, wordt in de zitting, volgende op de derde bijeenroeping, rechtsgeldig beslist, wat ook het aantal aanwezige bestuurders zij.

3. De raad van bestuur beraadslaagt slechts over de punten die op de dagorde vermeld staan. Van de beraadslagingen van de raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt en tijdens een volgende zitting door de bestuurders ondertekend. Dit verslag wordt in volgorde van de data in een bijzonder register ingeschreven.

De akten betreffende ontvangst en uitgave van gelden, worden geldig door de penningmeester ondertekend, die van dagelijks bestuur door de secretaris, de andere door de voorzitter of plaatsvervanger en de secretaris of plaatsvervanger.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en hetgeen bepaald in het vorige lid, wordt de vereniging in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Art. 15. De algemene vergadering stelt jaarlijks 2 rekeningtoezichters aan die verslag uitbrengen over de wijze van boekhouding.

Daarnaast is de algemene vergadering exclusief bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een werkelijk lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Art, 16. De werkelijke leden vergaderen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

1. verplicht :

A) in de algemene vergadering : ieder jaar tussen 1 februari en 1 maart.

B) in buitengewone algemene vergadering : op schriftelijk verzoek van 3 (maar steeds minstens 1/5e) van de werkelijke leden en binnen de maand na het verzoek.

2. op eigen initiatief : in buitengewone algemene vergadering : telkens de raad van bestuur het in belang van de vereniging nodig acht.

De bijeenroeping geschiedt schriftelijk (via brief, mail, fax, of aangetekend) en ten minste 2 weken op voorhand. De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda vastgelegd door de raad van bestuur. Dat bevat naast de punten die de raad van bestuur zelf op de dagorde plaatst, ook alle punten die door minstens 1/20e van de werkelijke leden worden voorgesteld. Deze punten moeten ten laatste 1 week voor de algemene vergadering aan de raad van bestuur worden meegedeeld.

Art. 18. Van deze beraadslagingen wordt proces-verbaal opgemaakt, in te schrijven in een bijzonder register en ondertekend door de voorzitter of door diens plaatsvervanger en de secretaris. Dit register kan cp de zetel van de vereniging door belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels en afschriften worden door de

b

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

voorzitter of diens plaatsvervanger ondertekend. Op eenvoudig verzoek van een werkelijk of toegetreden lid, is de raad van bestuur gehouden in uittreksels mededeling te geven over de beraadslagingen.

Art, 21. Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een Europese vereniging die een gelijkaardig belangeloos doel nastreeft,

(opgemaakt op de AV van 13/02/2012)

RAAD VAN BESTUUR:

1.Rechtzetting publicatie 2007-01-05 / 0004194:

ln voormelde publicatie werd een overzicht gegeven van ontslagen en benoemingen, gevolgd door de huidige samenstelling van de raad van bestuur. De huidige samenstelling werd verkeerd weergegeven. Ten gevolge de in de publicatie correct vermelde ontslagen en benoemingen diende de huidige samenstelling van de raad van bestuur als volgt te worden weergegeven:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BtJ'txgewtsiJ hut Bëtgisc$ Stwatetatt- 22/U5/2UIZ =Annexes dü 1VlonifeurTièlgë

Vetters François, Stuyvenberglaan 175, 2800 Mechelen, geboren op 05/07/1943, te Duffel

Cryns Magda, Ir. Haesaertslaan 37, 2650 Edegem, geboren op 14/10/1944, te Mortsel

Verreth Guido, Plasstraat 88, 2180 Ekeren, geboren op 27/02/1944, te Schoten

Mariën Renée, Withofstraat 2, 2531 Vreemde, geboren op 01/11/1969, te Merksein

Lemahieu Annemie, Langendaallaan 18, 3001 Heverlee, geboren op 30/12/1962, te Poperinge

Bastyns Jan, Hogenbosstraat 63, 1080 Sint-Agatha-Berchem, geboren op 21/01/1940, te Mechelen

2.Wijzigingen in de raad van bestuur:

De algemene vergadering van 13/02/2012 heeft tot nieuwe bestuurder benoemd:

Oostens Rita, Gasthuisstraat 39P, 2440 Geel, geboren op 1510111973, te Aarschot

De algemene vergadering van 14/06/2012 neemt kennis van het ontslag van volgende bestuurder:

Verreth Guido, Plasstraat 88, 2180 Ekeren, geboren op 2710211944, te Schoten

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld:

Vetters François, Stuyvenberglaan 175, 2800 Mechelen, geboren op 05/07/1943, te Duffel (voorzitter) Cryns Magda, Ir. Haesaertslaan 37, 2650 Edegem, geboren 14/10/1944, te Mortsel (ondervoorzitter) Mariën Renée, Withofstraat 2, 2531 Vreemde, geboren op 01/11/1969, te Merksem (penningmeester) Lemahieu Annemie, Langendaallaan 18, 3001 Heverlee, geboren op 3011211962, te Poperinge Bastyns Jan, Hogenbosstr 63, 1080 St-Agatha-Berchem, geboren 21/01/1940, Mechelen (secretaris) Oostens Rita, Gasthuisstraat 39P, 2440 Geel, geboren op 15/01/1973, te Aarschot

De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur beraadslaagt als een college: Om op geldige wijze te beslissen moet de meerderheid van de bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Iedere bestuurder beschikt daarbij over één stem. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Zo de raad van bestuur tweemaal, na regelmatige bijeenroeping, niet in getal is, wordt in de zitting, volgende op de derde bijeenroeping, rechtsgeldig beslist, wat ook het aantal aanwezige bestuurders zij.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene verga

n 14/05/2012.

Mar

Penningmeester

/t/

Vetter" . François Voorzitter

29/06/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wijzigingen inzake raad van bestuur :

Vetters François, Stuyvenberglaan 175, 2800 Mechelen, geboren op 05/07/1943, te Duffel

Cryns Magda, Ir. Haesaertslaan 37, 2650 Edegem, geboren 14/10/1944, te Mortsel

Mariën Renée, Withofstraat 2, 2531 Vreemde, geboren op 01/11/1969, te Merksem

Lemahieu Annemie, Langendaallaan 18, 3001 Heverlee, geboren op 30/12/1962, te Poperinge

Oostens Rita, Gasthuisstraat 39P, 2440 Geel, geboren op 15/01/1973, te Aarschot

De raad van bestuur beraadslaagt als een college: Om op geldige wijze te beslissen moet de meerderheid van de bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Iedere bestuurder beschikt daarbij over één stem. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Zo de raad van bestuur tweemaal, na regelmatige bijeenroeping, niet in getal is, wordt in de zitting, volgende op de derde bijeenroeping, rechtsgeldig beslist, wat ook het aantal aanwezige bestuurders zij.

Bij beslissing van 27/04/2015 wordt de stopzetting van de activiteiten van volgende bestuurders aangenomen :

BASTYNS Jan, Hendrik Consciencelaan 1, 2820 Bonheiden, geboren op 21/01/1940, te Mechelen (reden : ontslag)

De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Gemachtigden (bevoegdheden van de gemachtigden en de wijze van uitoefenen ervan) :

Uittreksels uit de aktes :

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld :

Bevoegdheden van de raad van bestuur :

De raad van bestuur van 27/04/2015 heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in functie benoemd :

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Ontslagen, Benoemingen,KBO Correctie

*15310811*

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Benaming

(voluit) : CLINICLOWNS BELGIE - CLINICLOWNS BELGIQUE - BELGISCHE CLINICLOWNS

Zetel :

0453.979.202

2640

Krijgsbaan 212

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Mortsel

Griffie

Neergelegd

25-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Voorzitter: Vetters François, Stuyvenberglaan 175, 2800 Mechelen, geboren op 05/07/1943, te Duffel Secretaris: Cryns Magda, Ir. Haesaertslaan 37, 2650 Edegem, geboren op 14/10/1944, te Mortsel Penningmeester: Mariën Renée, Withofstraat 2, 2531 Vreemde, geboren op 01/11/1969, te Merksem Bijzonder gemachtigde: Van Gastel Valérie, Grote Singel 564a, 2900 Schoten, geboren op 22/08/1970, te Wilrijk

De akten betreffende ontvangst en uitgave van gelden, worden geldig door de penningmeester of de bijzonder gemachtigde ondertekend, die van dagelijks bestuur door de secretaris of de bijzonder gemachtigde, de andere door de voorzitter of plaatsvervanger en de secretaris of plaatsvervanger, of door de bijzonder gemachtigde.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en hetgeen bepaald in het vorige lid, wordt de vereniging in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend, of door de bijzonder gemachtigde.

Mandaten :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Van Gastel Valérie Bijzonder gemachtigde

Gelijktijdig met deze neerlegging heeft MALISSE Thijs, volgende verbeteringen doorgevoerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) teneinde deze databank in overeenstemming te brengen met voorgaande bekendmakingen in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad :

CRYNS Magda, Ingenieur Haesaertslaan 37, 2650 Edegem, geboren op 14/10/1944, te Mortsel (mandaat : bestuurder , reden : toegevoegd met ingang van 20/12/1994)

Getekend te Mortsel, op 27 april 2015,

Neergelegd door Malisse Thijs, Lasthebber

De volgende correcties zijn aangebracht aan de gegevens uit de Kruispuntbank van Ondernemingen :

Coordonnées
CLINICLOWNS BELGIE

Adresse
KRIJGSBAAN 212 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande