CLIPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLIPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.848.177

Publication

19/08/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op u Qt16 201

Griffie

i

Ondernemingsnr : OS'S% " ~~~

Benaming

(voluit) : CLIPA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terninckstraat 13 bus 301 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op eenendertig juli tweeduizend veertien, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten: l)de heer CLUDTS Patrick Jozef, geboren te Leuven op tien januari negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2000 Antwerpen, Terninckstraat 13 bus 301,

IL de heer CLUDTS Emiel Gustaaf, geboren te Meerbeek op twee augustus negentienhonderd eenenveertig, wonend te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 70.

Naam: CLIPA

Zetel: 2000 Antwerpen, Terninckstraat 13 bus 301

Doel; pe vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het verrichten van ontwerpactiviteiten, waar ook ter wereld, voor het ontwerpen, opmaken, layouten,

ontwikkelen, bedenken, uitvinden, realiseren, uitvoeren van producten van allerlei aard.

- Het produceren, herstellen, importeren, kopen, verkopen, exporteren, financieren, verhuren en handelen of ver-handelen van, elk soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere welke beschrijving die gebruikt of verhandeld worden door het bedrijf in relatie met elk van zijn objecten.

Verkoopsactiviteiten, zowel online als niet-online of op een fysieke plaats, waar ook ter wereld,van elk, soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere weke beschrijving of van producten en diensten van allerlei aard.

- De groot- en kleinhandel, de distributie, en de in- en uitvoer van textiel, kleding, schoeisel, en aanverwante zaken, als ook de creatie, het ontwerpen, de productie en de confectie van deze artikelen en hun accessoires, alsook alle activiteiten met betrekking tot interieurinrichting.

- Het creëren en organiseren van evenementen, adviesbureau voor evenementiële communicatie, alles in de meest ruime zin genomen, gaande van personeelsfeesten, incentive-programma's, productpresentaties, congressen, open-bedrijfdagen, meetings en personeelstrainingen, tentoonstellingen, premières, herdenkingsfeesten, concerten, sportdagen, conventies, conferenties, motivatieprogramma's, cultu-rele evenementen, roadshows, kunstanimaties, beurzen, persvoorstellingen,

- Advies inzake commercieel beheer van reclame, commerciële en ideële communicatie, sponsoring,' publiciteit, marketing en public-relations, intern en extern management.

- Het organiseren, deelnemen aan en inrichten van, cursussen, seminaries en voordrachten op allerhande gebied.

- Het uitbaten van een winkel, magazijn, club, café, brasserie of eender welke andere fysieke verkoopsplaats waar alle eerder genoemde activiteiten, producten, diensten, enzovoort kunnen worden aangeboden of georganiseerd.

- Import en export van non-food goederen

- Het zoeken en opzetten van contacten met productie-maatschappijen van textiel en promotieartikelen, zowel in het binnen- als in het buitenland, om vervolgens voor eigen rekening of voor rekening van derden; orders te plaatsen of te laten plaatsen, het productieproces en de verzending van deze orders te begeleiden, op te volgen en te controleren naar conformiteit, kwaliteit en leveringstermijnen.

- Het behoud, de uitbreiding, het beheer en de valorisatie van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, met inbegrip van de wederbelegging van de fondsen die eruit voortvloeien, alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen, Daartoe kan de vennootschap alle onroerende gebouwde en ongebouwde,_gerneubelde en ,niet gemeubelde goederenaankopen, verkopen, ruilen, exploiteren' Op de laatste blz. van 1_1_1L P, vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

en urbaniseren, huren en verhuren, alsook het laten uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken en aanverwante activiteiten;

- De vennootschap kan aile roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

- De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijven, aankoop of welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of ncg op te richten vennootschappen en ondernemingen,

- Het verwerven, beheren, en in waarde stellen van alle brevetten, octrooien, licenties, auteursrechten en melken.

-Algemene dienstverlening in de meest ruime zin.

- Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

- De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle ver-richtingen en handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

- Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositokassen en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Aangaande het voorgaande kan de vennootschap handelen voor eigen rekening, op basis van commissie, of ols tussenpersoon. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en a! haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake,

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap om het even welke handelingen kan stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde en die eik één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Duur, De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging: Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid. Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd. Indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: Voornoemde heer CLUDTS Patrick Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering. De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal aanvangen op ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien (31/12/2015).

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de vijftiende juni (15/06) van ieder jaar (ongeacht welke dag) om vijf uur 's middags (17.00u) in de zetel van de vennootschap. Op deze vergadering zal onder meer het jaarverslag, de inventaris en de jaarrekening ter goedkeuring voorgelegd worden en zal de winst of het verlies bestemd worden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien juni tweeduizend zestien (15/06/2016).

aS j 1 I

Voor« behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijzondere volmacht: Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer OLYSLAGER Frank, accountant, te 2900Schoten, Lusthofdreef 6 en/of zijn medewerkers en/of aangestelden, met macht ieder afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Onder-nemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle ander ad-ministraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst,

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd

afschrift van de oprichtingsakte

bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLIPA

Adresse
TERNICKSTRAAT 13, BUS 301 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande