CLOECK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLOECK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.975.179

Publication

11/03/2014
ÿþ-~.

~~i~- Mod Wald 11.1

..~=J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 8 FEB. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 5 ce G c9 9 S 4'9

Benaming

(voluit) : CLOECK

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2970 SCHILDE, BOERENDREEF 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 27 februari 2014, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht;

1. Rechtsvorm -- naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam CLOECK, met zetel te 2970

Schilde, Boerendreef 21, opgericht voor onbepaalde termijn.

2, Identiteit van de oprichters

11 De heerJAPING Andrew Timothy, geboren te IJsselmuiden (Nederland) op 27 juli 1952, van Nederlandse

nationaliteit, wonende te 2970 Schilde, Boerendreef 21

21 Mevrouw GEERLINK Marty Gerardine, geboren te 's-Gravenhage (Nederland) op 26 september 1956,

van Nederlandse nationaliteit , wonende te 2970 Schilde, Boerendreef 21;

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 40.000,00 Euro en werd volledig volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij Bank Degroof op

rekeningnummer 676-2729620-06.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar,

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

5. Reserves  winst -- vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt;

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd de heer JAPING Andrew Timothy die deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

7, Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet van over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

-het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valorise-+ren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals alle welk dani-+ge transacties en verrichtingen;

-het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

-het huren en verhuren van alle roerende en onroerendegoederen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 11

behouden 14 59 66

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

e VooP-

,,héhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, mat inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden; al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat: -organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

-het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

-het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verko-'pen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-'noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van juni om 16u00,

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt mevrouw Johanna lmbrechts, wonende te 2960 Brecht, Rozenlaan 16, en mevrouw Christine Melo, wonende te 2970 Schilde, Vijverlaan 54, die elk afzonderlijk kunnen handelen, om inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en andere overheidsinstellingen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 29.09.2015 15621-0500-012

Coordonnées
CLOECK

Adresse
BOERENDREEF 21 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande