CLOUD COMMUNICATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLOUD COMMUNICATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.928.877

Publication

17/05/2013
ÿþMod werd 11.1

t~lji< iZ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

07 MEI 2013

Griffie

v

beh

aa

Be

Stau

i





*13075498*

Ondernemingsnr : 533 3P2- g g

Benaming

(voluit) : CLOUD COMMUNICATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Moonsstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting -Zaakvoerders

Uittreksel uit een akte verleden voor meester Isabel Claessens, geassocieerd notaris te Hemiksem op 19 april 2013, met volgend registratierelaas: "Geregistreerd zes rol geen verzending te Boom, de drieëntwintig april 2013, boek 213, blad 35, vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), De Eerstaanwezend Inspecteur, M. Van AUWENIS 1 en uit een verebterende akte verleden voor Meester Isabel Claessens, geassocieerd notaris te Hemiksem op 6 mei 2013, neergelegd voor registratie conform artikel 173, 1e bis van het Wetboek Registratierechten

1. OPRICHTERS

1.De heer ROELANTS Pieter, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 19 juni 1987, ongehuwd en verklarende geen verklaring te hebben afgelegd van wettelijke samenwoning, wonende te 2180 Ekeren-Antwerpen, Oudstrijderslei 86.

2. De heer ROELANTS Frederik, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 10 februari 1989, ongehuwd en verklarende een verklaring te hebben afgelegd van wettelijke samenwoning voor de ambtenaar van de Burgerlijke stand te Antwerpen op 27 augustus 2012, wonende te 2018 Antwerpen, Moonsstraat 37.

3. De heer MOL Mike, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 09 april 1988, ongehuwd en verklarende geen verklaring te hebben afgelegd van wettelijke samenwoning, wonende te 2610 Witrijk, Sportstraat 19, bus 1.

2. RECHTSVORM - NAAM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming CLOUD COMMUNICATIONS

3. ZETEL

2018 Antwerpen, Moonsstraat 37

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden:

- In het kader van de Telecommunicatie (VOIP): Cloud diensten aanbieden en meer bepaald telefonie in de Cloud oplossingen;

- alle activiteiten inzake organisatie, ontwikkeling, productie en handel inzake informatie- , en mediatechnologie in de meest ruime zin en ongeacht de specificiteit van de technologie; daartoe behoren onder meer, louter exemplatief: hostingdiensten, webintegratie, online diensten en dit onder alle mogelijke vormen en toepassingen

- alle dienstverlenende activiteiten gepaard gaand of nuttig of complementair aan het voorgaande; - bouwen, inrichten en exploiteren van datacenters in de meest ruime betekenis van de woorden; - aile adviserende en consultingactiviteiten inzake het voorgaande

- telefonie-artikelen, Computers, smartphones, tablets, gateway's en dergelijke, onderdelen daarvan, soft-en hardware, computerbenodigdheden evenals kantoormaterialen, dit alles in de meest brede zin van het woord, aan te kopen en te verkopen, al dan niet na bewerking en of herverpakking. Het installeren en configureren van computers en netwerken, zowel hardware als software. Het schrijven en of aanpassen van nieuwe of bestaande software;

- De handel op commissie en consuiting met betrekking tot voorgaande activiteiten;

- Ontwerp, onderhoud en uitbating Internet sites.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële,

burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband

Op de laatste blz. van t_ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

w ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties,financiéle tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. DUUR

Onbepaald.

6. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) Het is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. VOLSTORTING

Het kapitaal werd volgestort door middel van inbrengen in geld, als volgt

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari. De honderd zes en tachtig aandelen aandelen

werden ais volgt onderschreven :

1. Door de heer ROELANTS Pieter, voornoemd sub 1 werd ingeschreven op twee en zestig (62) aandelen hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvan door hem drieduizend zevenhonderd euro werd volstort. Door de heer Roelants Pieter, voornoemd dient nog een bedrag te worden volstort van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), Aan hem worden twee en zestig aandelen toebedeeld.

2. Door de heer ROELANTS Frederik, voornoemd sub 2 werd ingeschreven op twee en zestig (62) aandelen hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvan door hem drieduizend zevenhonderd euro werd volstort. Door de heer Roelants Frederik, voornoemd dient nog een bedrag te worden volstort van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00). Aan hem worden twee en zestig aandelen toebedeeld.

3. Door de heer MOL Mike, voornoemd sub 3 werd ingeschreven op twee en zestig (62) aandelen hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvan door hem drieduizend zevenhonderd euro werd volstort. Door de heer MOL Mike, voornoemd dient nog een bedrag te worden volstort van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00). Aan hem worden twee en zestig aandelen toebedeeld.

De notaris stelde vast dat het bedrag van het kapitaal, de plaatsing en volstorting van het kapitaal voldoen aan de wettelijke vereisten. De volstorting gebeurde op een rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door Belfius, in bewaring gegeven aan de notaris.

8. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid, behoudens voor het stellen van handelingen waarvoor volgens de wet alleen de alge-imene vergadering bevoegd is en behoudens de beperkingen opgelegd in dit artikel.

Bijgevolg zullen alle akten en overeenkomsten die de vennootschap verbinden, geldig getekend worden door één zaakvoerder, die tegenover derden en tegenover de hypotheekbewaarder alleen zijn hoedanigheid van zaakvoerder zal moeten kunnen bewijzen,

* Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

* De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Nochtans wordt er hier uitdrukkelijk bedongen, dat alle investeringen en overeenkomsten boven tienduizend euro, alle ontleningen, bank-Ikre-idieten, aankoop, verkoop of ruiling van onroerende goederen, elke overdracht van handelszaak, alsmede elke hypotheek- en borg-istelling, tegen de gezamenlijke handte-ike-ving van minstens twee zaakvoer-ders zullen moeten gerealkseerd worden, op straffe van nietigheid van alle verbintenissen die in strijd met deze bepaling zouden aangegaan zijn.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9. ZAAKVOERDERS

Voorn behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Werden tot niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur aangesteld:

- de heer ROELANTS Pieter, voornoemd sub 1;

- de heer ROELANTS Frederik, voornoemd sub 2;

- de heer MOL Mike, voornoemd sub 3;.

De opdracht van zaakvoerder(s) is onbezoldigd

10. JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand december van elk jaar om zeventien uur

en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

oproeping vermeld.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

11. BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van één juli van elk kalenderjaar tot en met dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft tot en met dertig juni tweeduizend veertien.

11 bis. De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

12. RESERVE - WiNST - VEREFFENINGSPROVENU

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvcerder(s).

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit.

13. VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, werd de heer Roelants Pieter, voornoemd,

aangesteld, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van

de vennootschap bij de B.T,W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend Geassocieerd notaris Isabel Claessens)

Tevens neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte en afschrift van de verbetering oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 15.01.2015 15014-0483-013

Coordonnées
CLOUD COMMUNICATIONS

Adresse
MOONSSTRAAT 37 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande