CLUB MACEDONIA POL

Association sans but lucratif


Dénomination : CLUB MACEDONIA POL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 832.787.956

Publication

14/04/2014
ÿþMOD 2.2

(nn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



181118§1911

Ileergefegt1 ter griffie van de Rechtbne van Koophandel Anlwerpen, on 2 AR. 2014

i\à.Ju-e4,

Griffie

Ondememingsnr : 0832.787.956

Benaming

(voluit) : Club Macedonia Pol

(verkort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Diepestraat 38, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte Ontbinding vereniging zonder winstoogmerk

Op de buitengewone algemene vergadering tid. 31 december 2013 werd beslist om de vereniging zonder winstoogmerk vanaf voormelde datum te ontbinden. Er zijn activa noch passive. De vereffining werd afgesloten,

Demir Mustafa

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/04/2011
ÿþ atttx V>: " x 'x MOD 2.2

t~ ¢ ~ k'. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Lsrsàsàe.,i"á

" 11056338

.van 4Wphdndei ittliwerpén, op

Griffie

01 APR 2011

Ondememingsnr : 0832.787.956

Benaming

(voluit) : Anucin Claudia

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Diepestraat 38 glv, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming + wijziging benaming

De buitengewone algemene vergadering van dd 21 februari 2011 besluit met éénparigheid van stemmen om het ontslag van de zaakvoerders, de heer Ramadan Sedat, geboren te Kosovska Mitrovica op 01 juni 1974, NN 74.06.01-543.53, wonende te Bredabaan 134, 2170 Antwerpen ,van Belgische nationaliteit; en Mevrouw Anucin Claudia-Alina, geboren te Mun. Lugoj Jud. Tinis op 17 september 1969, wonende te Mun. Lugoj Jud. Tinris Car. Stadion b1.68 et.3 ap.14, van Romeense nationaliteit te aanvaarden. Aan hen wordt decharge verleend. Tevens wordt beslist om de benoeming van Mevrouw Demir Guzela (NN. 64.08.20526.80 ) Diepestraat 38 te 2060 Antwerpen als secretaris en de heer Demir Paul (NN. 93.09.05-327.84) Diepestraat 38 te 2060 Antwerpen als penningmeester te aanvaarden.

2de besluit

De naam van de VZW wordt veranderd van Anucin Claudia naar Club Macedonia Pol.

Deze beslissingen gelden met ingang van 21 februari 2011.

Demir Mustafa

Voorzitter

.......... "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

26/01/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

} Voorbehouden aan het { Belgisch Staatsblad

1

I 0ff fl10 II1 010 II0 II Evi

" 11014060*

RECHTBANK

KOOPHANDEL

14 JAN. 2011

r.riffiP

ANTWFRPFN

Ondememingsnr : " 8.32.787.95 6-

Benaming

(voluit) : Anucin Claudia

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Diepestraat 38, 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en tien op 8 december zijn samengekomen:

1. De heer Ramadani Sedat, geboren te Kosovska Mitrovica op 01 juni 1974, NN 74.06.01-543.53, wonende te Bredabaan 134, 2170 Antwerpen ,van Belgische nationaliteit; 2. De heer Demir Mustafa, geboren te Skopje op 3 september 1958, NN 58.09.03-543.66, wonende te Diepestraat 38, 2060 Antwerpen, van Macedonische nationaliteit, 3. Mevrouw Anucin Claudia-Alina, geboren te Mun. Lugoj Jud. Timis op 17 september 1969, wonende te Mun. Lugoj Jud. Timis Car. Stadion b1.68 et.3 ap.14, van Romeense nationaliteit,

Dewelke overeenkomstig de voordelen van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd eenentwintig een vereniging zonder winstoogmerk oprichten hebbende hiernavolgende statuten:

De vereniging heeft als benaming "Anucin Claudia".

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te: diepestraat 38 glv, 2060 Antwerpen. Hij kan door eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur naar een ander adres binnen het arrondissement Antwerpen overgebracht worden.

De vereniging heeft voor doel: De hulpverlening aan alle menslievende en weldoende werken, zonder onderscheid, en in het bijzonder het integreren van allochtone gemeenschappen in Antwerpen, het verbeteren van de betrekkingen met de Vlaamse gemeenschap. Het uitbaten van een clublokaal/ontmoetingscentrum met verkoop van dranken en snacks en eventueel eten. Het organiseren van verschillende sportmanifestaties voor alle populaire sporten waaronder in het bijzonder zwemmen en balsporten. Het organiseren van activiteiten met andere soortgelijke vzw's, waaronder het organiseren van een competitie in diverse sportwedstrijden met andere vzw's. Het organiseren van samenkomsten, feesten e.d. met de leden van de verenigin. Ze mag alle handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan onder meer haar medewerking verlenen en belang stellen in elk gelijk aardig doel als het hare. Het maatschappelijk jaar loopt van 01.01 tot 31.12 van ieder jaar. De duur van de vereniging is onbeperkt. Ze kan ten alle tijde ontbonden worden. Het aantal leden van de vereniging is niet beperkt. Het minimum is vastgesteld op drie. De eerste leden zijn de ondergetekende stichters. Over de toelating van de nieuwe leden wordt soeverein beslist door de raad van bestuur. De personen die wensen de vereniging te helpen bij het verwezenlijken van haar doel kunnen, op hun schriftelijk verzoek, toegelaten worden als sympathiserende of beschermende leden. Het ontslag, de schorsing en de uitsluiting van de leden gebeurt overeenkomstig art. 12 van de wet. Het ontslagnemend, geschorst of uitgesloten lid, alsook de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden lid, hebben geen enkel recht op het maatschappelijk fonds. Ze mogen geen opgave, verantwoording van de

rekeningen, noch het leggen van de zegels of een inventaris vorderen.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vennoten zijn niet verplicht hun bevoegdheden en hun toewijding actief te maken. De vereniging wordt beheerd door een raad samengesteld uit minstens drie leden benoemd onder de leden van de algemene vergadering, voor een termijn van vier jaar en ten alle tijde door haar herroepbaar. De hernieuwing van het mandaat van de bestuurders gebeurt zoals voorzien in het huishoudelijk reglement. De raad kiest onder zijn leden een voorzitter en een secretaris-penningmeester. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de oudste bestuurder. De raad vergadert op uitnodiging van de voorzitter en/of van de secretaris-penningmeester. Hij kan slechts beraadslagen indien minstens de helft van de leden aanwezig is. Zijn beslissingen worden genomen met de absolute meerderheid der stemmen; bij staking van stemmen is deze van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend. Ten overstaan van derden wordt de vzw vertegenwoordigd door één bestuurder. De raad van bestuur heeft de meest uitgestrekte machten om de vereniging te beheren en te besturen. Hij kan onder meer alle betalingen ontvangen en er kwijting voor eisen of geven, alle deposito's ontvangen of geven, alle roerende of onroerende goederen verwerven, ruilen of vervreemden alsmede huurcontracten afsluiten of toestaan, zelfs voor meer dan negen jaar; alle privé of officiële subsidies of tegemoetkomingen aanvaarden en ontvangen; alle legaten en schenkingen aanvaarden en ontvangen; alle ondememings- en verkoopovereenkomsten toestaan of afsluiten, alle leningen afsluiten met of zonder waarborg, alle subrogaties en borgstellingen toestaan en aanvaarden; de maatschappelijke onroerende goederen met hypotheek bezwaren, alle leningen en voorschotten afsluiten of betalen, verzaken aan alle zakelijke én contractuele rechten alsook aan alle zakelijke en persoonlijke waarborgen; handlichting geven voor of na betaling van alle bevoorrechte of met hypotheek bezwaarde inschrijvingen, overschrijvingen, beslagnemingen of andere beletsels; pleiten zowel als eiser als verweerder voor alle rechtbanken en alle vonnissen uitvoeren, dadingen sluiten, minnelijke schikkingen treffen. De raad benoemt zelf of door een mandataris, alle agenten, bedienden en leden van het personeel van de vereniging en ontslaat ze; hij bepaalt hun bezigheden en hun bezoldigingen.De raad mag het dagelijks bestuur van de vereniging met gebruik van de handtekening voor dit bestuur overdragen aan een gedelegeerd bestuurder, gekozen onder zijn leden en stelt zijn machten en eventuele wedde of salaris vast. De rechtsvorderingen, zowel als aanlegger als verweer- der, worden ingesteld of verdedigd, in naam van de vereniging door de raad van bestuur op vervolging en benaarstiging van de voorzitter of de gedelegeerde bestuurder. De algemene vergadering is de souvereine macht van de vereniging. Worden aan haar bevoegdheid voorbehouden:

1. De wijziging van de statuten;

2. De benoeming en herroeping van de bestuurder;

3. De goedkeuring van de rekeningen en de begroting;

4. De vrijwillige ontbinding van de vennootschap;

5. De uitsluiting van de vennoten;

6. Alle beslissingen die de machten van de raad van bestuur te boven gaan.

Er moet ieder jaar minstens een algemene vergadering gehouden worden, in de loop van de maand mei De vereniging kan op ieder ogenblik in buitengewone algemene vergadering samengeroepen worden op beslissing van de raad van bestuur of op verzoek van minstens een vijfde van de leden. Iedere vergadering zal gehouden worden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de uitnodiging. De algemene vergadering wordt uitgenodigd door de raad van bestuur bij gewone brief of postkaart gericht aan ieder lid, minstens acht dagen voor de vergadering en ondertekend door de secretaris-penningmeester, in naam van de raad van bestuur. De agenda wordt in de uitnodiging vermeld. Buiten de gevallen voorzien in de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni I921, kan de vergadering geldig beslissen over punten die niet op de agenda voorkomen.Ieder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich door een mandataris laten vertegenwoordigen. Ieder lid mag slechts houder zijn van een volmacht.De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Behoudens in de gevallen waarin de wet van 27 juni 1921 er anders over beslist, is de vergadering geldig samengesteld welke ook liet aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden weze en de beslissingen worden genomen met de meerderheid der stemmen. De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in een register van de akten van de vereniging, onder de vorm van notulen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris-penningmeester. Dit register wordt

n ~

Voar-behouden aanliet Belgisch i Staatsblad

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

bewaard op de maatschappelijke zetel, waar alle leden er, zonder verplaatsing, inzage kunnen van nemen. Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uittreksels vragen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris-penningmeester. De wijzigingen van de statuten gebeuren overeenkomstig art. 8 van de wet van 27 juni' 1921. Ieder jaar worden de rekeningen van het afgelopen jaar opgemaakt en de begroting voor het komende jaar. Beide worden voorgelegd aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering in de maand mei. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2011. Bij vrijwillige ontbinding, zal de algemene vergadering twee vereffenaars aanstellen en zal hun bevoegdheid bepalen. Bij iedere vrijwillige of gerechtelijke ontbinding die zich voordoet op welk ogenblik en om welke reden ook, zal het netto actief van de ontbonden vereniging besteed worden aan gelijkaardige werken door de algemene vergadering aan te wijzen. Al wat niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten is voor- zien, wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921 op de verenigingen zonder winstoogmerk. Ten uitzonderlijke titel worden al de stichtende leden, de welke verklaren dit te aanvaarden, lid van de raad van bestuur.

De bestuurders hebben aangesteld als :

VoorzitterVoorzitter: Ramadani Sedat.

Secretaris:Demir Mustafa Penningmeester: Anucin Claudia. Gerechtelijke Arrondissement Antwerpen.

Dhr. Ramadani Sedat

voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLUB MACEDONIA POL

Adresse
DIEPESTRAAT 38 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande