COBAGEST

Divers


Dénomination : COBAGEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.662.297

Publication

17/07/2015
ÿþMod POF 11,1

E ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

À na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

0 JULI 2015

afdelieeterpen

Ondernemingsar :vO466633,  2Q. L1 n

Benaming tvotuit) : COBAGEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Deken Jozef Lensstraat 7 - 2100 Antwerpen

(volledlg adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 19/06/2015

Heden, 1910612015, is tussen de ondergetekenden:

1. de heer Tom De Bast, 6 Hanner der Schoul - L-5446 Schengen, Luxemburg

2. de heer Patrick De Bast, Deken Jozef Lensstraat 7 - 2100 Deume

overeengekomen wat volgt: Ondergetekenden verklaren bij deze een handelsvennootschap in de

vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap te willen oprichten ;

[. OPRICHTING EN INBRENG

De naam van de vennootschap luidt: COBAGEST. Zij wordt gevestigd te Deken Jozef Lensstraat 7 - 2100 Deurne.

De ondergetekende sub één is de beherende vennoot (gecommanditeerde). Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt alle verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De ondergetekende sub twee is stille vennoot (commanditair). Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng, zoals hierna omschreven,

De ondergetekende sub één belooft en doet een inbreng in speciën ten belope van 19.980 Euro (negentien duizend negenhonderd achttien Euro), hetzij 99,99 % (negenennegentig komma negenennegentig procent) van het vermogen. De ondergetekende sub twee belooft en doet een inbreng in speciën ten belope van 20 Euro (twinitg Euro), hetzij 0,01 % (nul komma nul één procent) van het vermogen. Deze inbreng voor een totaal bedrag van 20.000 Euro (twintig duizend Euro) vormt het vermogen van de vennootschap dat ais kapitaal is geplaatst en bijeengebracht. Daarenboven doet elk der vennoten inbreng van zijn kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoot enkel prestaties te leveren heeft met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer in zijn hoedanigheid van vennoot op de algemene vergadering, met uitsluiting van prestaties op het vlak van het bestuur in zoverre dit de externe vertegenwoordiging van de vennootschap betreft.

De statuten van de vennootschap werden als volgt vastgesteld.

Il. STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm aanneemt van een Gewone Commanditaire Vennootschap,Haar naam luidt "Cobagest". Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel bestanddeel van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan worden gewijzigd.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in Deken Jozef Lensstraat 7, 2100 Deurne en wordt

verplaatst naar om het even welke plaats binnen België, bij besluit van de beherende vennoten.

Artikel 3

©p de laatste biz. van Luik i3 vermelden : Recto " Nami en Hoedanigheid / ri de.iristrümsnterehde notaris,"hétz f van de persii(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L & t?.. Çà - vervolg MW PDF 11.9

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, het faillissement, de onderbewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot-natuurlijk persoon of door de ontbinding, de vereffening of het faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van de vennoten.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bi lagenbi}.haet.Belgisch Staatsblad --17./07!2015 Annexer du Moniteur-belge

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

- Het onderzoeken, ontwikkelen, vervaardigen en commercialiseren van nieuwe producten,

diensten en technologieën.

- Het ontwikkelen en beheren van websites en internetplatformen.

- Het verlenen van adviezen met betrekking tot informatie- en communicatietechnologie zoals

project management, software ontwikkeling en business development.

- Het ontwerpen en uitvoeren van reclame- en promotiecampagnes en andere marketing

activiteiten.

- Het uitvoeren van allerhande management activiteiten, bestuurdersopdrachten en opdrachten van

vereffenraars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices en het verlenen van adviezen

van financiële, technische, commerciële of administratieve aard,

Dit in de meest ruime zin van het woord. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd

doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

1. VOOR EIGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, etc zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stelten voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II. BIJZONDERE BEPALINGEN

VOOR EIGEN REKENING:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luth Cr - Vervolg Mod POF 11.1

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap werd bij de oprichting gevormd door inbreng in speciën van 20.000 (twintig duizend) Euro. De heer Tom De Bast doet een inbreng van 19.980 EUR, zijnde 99,99% van het vermogen. De heer Patrick De Bast doet een inbreng van 20 EUR, zijnde 0,01% van het vermogen.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Artikel 6

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten (gecommanditeerden) en stille vennoten (commanditairen). De vennootschap dient steeds minstens één beherende en één stille vennoot te hebben. Niemand kan vennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandidatuur door de algemene vergadering van vennoten, beslissend bij unanimiteit, De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, ontslag, faillissement, onderbewindstelling of onbekwaamverklaring van de vennoot-natuurlijke persoon of de ontbinding met vereffening of faillissement van de vennoot-rechtspersoon, De uittredende vennoot of rechtverkrijgenden van de vennoot, hebben recht op de terugbetaling van de inbreng, hetzij in natura indien deze nog voorhanden is, hetzij in tegenwaarde in het andere geval.

Artikel 7

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten, die deze functie persoonlijk uitoefenen en zich ter zake niet kunnen laten vervangen. De beherende vennoot is individueel bevoegd om beslissingen te nemen over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, op voorwaarde dat ze binnen het doel van de vennootschap vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld of genomen buiten het doel van de vennootschap of in strijd met haar statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden. Zij kunnen evenmin door derden aan de vennootschap worden tegengeworpen. Elke beherende vennoot is gemachtigd om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Aldus is elke beherende vennoot bevoegd om onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen, namens en voor rekening van de vennootschap;

- alle verbintenissen aan te gaan tegenover derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, zoals onder meer huur en verhuur van onroerende goederen, het verwerven en vervreemden van allerlei roerende en onroerende goederen;

het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand geven of met hypotheek te bezwaren;

- dadingen aan te gaan en minnelijke schikkingen te treffen;

- in rechte op te treden als eiser of als verweerder;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

- de hem verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en omvang beperkte lastgeving.

Artikel 8

ledere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan zich in de uitoefening van zijn controlerecht laten bijstaan door een accountant, wiens vergoeding ten laste van de vennootschap komt indien laatstgenoemde met de aanstelling heeft ingestemd of indien zulks bij rechterlijke beslissing is bepaald« ln deze gevallen dienen de opmerkingen van de accountant aan de vennootschap te worden meegedeeld.

Artikel 9

De algemene vergadering wordt gevormd door de beherende en de stille vennoten. Deze komen bijeen op uitnodiging van een beherende vennoot. De oproepingen geschieden bij gewone brief gericht aan het adres van de vennoten zoals dit aan de vennootschap is opgegeven. De oproeping vermeldt de plaats, de dag en het uur van de vergadering, evenals de agenda, Behoudens in het geval van hoogdringendheid, dienen de oproepingen ten minste acht dagen voor de vergadering te worden verzonden. De vergadering wordt geleid door een beherende vennoot. De notulen worden onder haar leiding opgesteld door een secretaris, die geen vennoot hoeft te zijn. De vergadering is enkel bevoegd om te beraadslagen en te beslissen over de onderwerpen die op de agenda zijn vermeld, tenzij alle vennoten aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn en unaniem instemmen met de behandeling van andere onderwerpen, Een schriftelijk voorstel, gedateerd en ter goedkeuring ondertekend door alle vennoten, al dan niet opgesteld in meerdere originelen, geldt als een bindend besluit van de algemene vergadering, zelfs indien de vennoten niet zijn samengekomen. Het besluit wordt geacht te zijn genomen op de dag waarop de laatste handtekening werd geplaatst. Er wordt gestemd per hoofd. Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen, indien de meerderheid van zowel de beherende als de stilte vennoten aanwezig of vertegenwoordigd is. Iedere vennoot kan zich bij schriftelijke volmacht door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. De besluiten worden in principe bij gewone meerderheid van stemmen van zowel de beherende als de stille vennoten genomen, tenzij de wet of de statuten een ander quorum opleggen.

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lue - vervolg ólod POF 77,1

Wijziging van de essentiële bestanddelen van het vennootschapscontract vereisen een éénpang besluit van alle vennoten. Deze bestanddelen betreffen de rechtsvorm, de aard, de naam, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen betreffende de relatieve onoverdraagbaarheid van het lidmaatschap en de wijze waarop deze besluiten neemt, de regels betreffende de verdeling van het bedrijfsresultaat en de bevoegdheidsbeperkingen van de beherende vennoten. Indien één of meerdere vennoten hierom verzoeken, geschiedt de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, op voorwaarde dat de wilsuiting van de vennoot ondubbelzinnig blijkt uit het document, dat is opgesteld in de vorm die het bestuur oplegt.

Artikel 10

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende kalenderjaar. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de inventaris en de jaarrekening op, in overeenstemming met de bepalingen van de boekhoudwet en van de vennootschappenwet. De jaarrekening wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering, die jaarlijks wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand december om 14.00 uur ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag is dan wordt deze vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de beherende vennoten vereist de meerderheid van stemmen van de beherende en van de stille vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Over de bestemming van deze winst beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen van de beherende en van de stille vennoten. In geval van uitkering aan de vennoten, komt de winst toe aan elke vennoot in verhouding tot zijn inbreng, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Het negatieve saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van het boekjaar.

Artikel 11

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij bij rechterlijke beschikking, hetzij als gevolg van een besluit van de algemene vergadering genomen bij éénparigheid van stemmen van alle vennoten. Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan met het oog op haar vereffening en tot bij de sluiting hiervan. De vereffening wordt toevertrouwd aan één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering. Elke vereffenaar is individueel gemachtigd om alle handelingen te stellen in het kader van de vereffening. De eventuele vergoeding van de vereffenaar(s) wordt door de algemene vergadering vastgesteld. Het netto-provenu van de vereffening, na de aanzuivenng van alle schulden, of na consignatie van de sommen, nodig om deze te voldoen, wordt tussen de vennoten verdeeld, ieder in verhouding tot zijn inbreng. Nadat de vereffenaar(s) zijn/hun opdracht hebben uitgevoerd, roept/roepen zij een algemene vergadering bijeen teneinde verslag over hun werkzaamheden uit te brengen, waarna deze vergadering dit verslag goedkeurt en kwijting verleent aan de vereffenaar(s). Dan is de vereffening gesloten.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap, treffen de ondergetekenden volgende besluiten:

- het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 juli 2015 en eindigt op 30 juni 2016; - de zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Deken Jozef Lensstraat 7, 2100 Deurre; - als beherende vennoot-zaakvoerder is aangesteld de heer Tom De Bast;

- Zijn mandaat in onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering daar anders over beslist.

Als bijzondere mandataris, met recht van vervanging, wordt aangesteld: boekhoudkantoor Deruytter vof, met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Eglantier 3, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor; haar registratie als B.T.W, belastingplichtige, aansluiting bij de sociale kas zowel van de onderneming en de vennoten..

Iedere vennoot erkent één door alle vennoten getekend exemplaar te hebben ontvangen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 19/06/2015

Tom De Bast

beherende vennoot-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en;hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekdning.

Coordonnées
COBAGEST

Adresse
Zetel : Deken Jozef Lensstraat 7 - 2100 Antwerpen

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande