CODES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CODES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.698.730

Publication

27/06/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

III

'Illà=11111111111611.11111111112113e1111111111.1".

Mod Wani 11.1

Ondernemingsnr : 0546.698.730

Benaming

ltRig11110111

MONITEU

20 -D ELGISCH BE

-

lol

TAAT' VTBANK van KOOPHANDEL

ERPM et MECHELEN

D 6 JUNI 201k

CODES

Bijlagen-bij- het-Beigisch-Staatsbiad - -27/06120-14 --- Aitnexe s -du Moniteur-belge

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jozef De Blockstraat 16, 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 05 mei 2014.

Met éénparigheid van de stemmen wordt het ontslag als zaakvoerder aanvaard van:

Mevrouw Cent Geertje, wonende te 2830 Willebroek, Jozef De Blockstraat 16.

Dit ontslag gaat in met terugwerkende kracht, vanaf 18/02/2014.

Met éénparigheid van de stemmen wordt als nieuwe zaakvoerder aangesteld,

De heer Coipin Hannes, wonende te 2830 Willebroek, Tisseltsesteenweg 46, geboren op 25 mei 1984.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Na afhandeling van de dagorde, wordt de vergadering opgeheven, na lezing en goedkeuring van het huidige ' proces-verbaal.

De zaakvoerders

De Smet Godelieve

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen

optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, gezamenlijk optredend. Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

10. Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

11. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van derden;

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

- het leveren van diensten, managementprestaties, het geven van adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen;

- Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven. Marketing en publiciteit in de meest brede zin en dit met inbegrip van alles wat rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staat met hetgeen voorafgaat.

- het geven van adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

- de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen en vennootschappen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

- het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over en het vereffenen van alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook;

- projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken;

- het ontwikkelen, leiden, adviseren, organiseren, studie en ontwerp, projectmanagement, projectontwikkeling, kortom het verlenen van alle mogelijke diensten en het realiseren van alle mogelijke projecten, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden, zowel inzake nieuwbouw, renovatie, sanering als restauratie;

- het bemiddelen bij alle transacties van aan- en verkoop of verhuring van onroerende goederen, zakelijke rechten, handelsfondsen, ...

- het organiseren en verzorgen van seminaries, opleidingen, beurzen, roadshows en promotionele activiteiten;

- de engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage;

- het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten;

- het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing en het beheer van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Luik B - Vervolg

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand september om tien uur (10.00 u). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar gaat in vanaf de datum van oprichting en wordt afgesloten op éénendertig maart tweeduizend vijftien.

- De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand september van het jaar tweeduizend vijftien.

- De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Tot niet statutair zaakvoerder worden benoemd:

mevrouw CANT, Geertje, voornoemd.

mevrouw DE SMET, Godelieve, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering toch zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, ofwel via voordelen in natura.

- Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

- De oprichters verklaren dat de verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting (en dit sinds 01 januari 2013) en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting, en de verbintenissen die eruit voortvloeien, worden geacht van het begin af, te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

- De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de zaakvoerders en aan  Thesorafisc CVBA , met zetel te 1755-Gooik, Letterbeekstraat 18 B bus 5, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Frederik Hantson

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/03/2015
ÿþModwad li.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEfrairELEGU

.,~.._.._.....w.-.a

2 5 -02- 2015

I; .ii"lT!iA}x;{ van KOOP.-i .'CEL

ApMelgiEËN, afd. MBC.ti:.'..EN

Ondernemingsnr : 0546.698.730

Benaming

(voluit) : CODES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jozef De Blockstraat 16, 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 09 februari 2015.

Met éénparigheid van de stemmen wordt het ontslag als zaakvoerder aanvaard van:

De heer Colpin Hannes, wonende te 2830 Willebroek, Tisseitsesteenweg 46, geboren op 25 mei 1984 te

Mechelen.

Dit ontslag gaat in met terugwerkende kracht, vanaf 05/05/2014.

Met éénparigheid van de stemmen wordt als nieuwe zaakvoerder aangesteld:

De heer Colpin Herman, wonende te 2830 Willebroek, Jozef De Blockstraat 16, geboren op 21 april 1956 te

Mechelen.

Dit mandaat gaat in met terugwerkende kracht, vanaf 18/02/2014 en is eveneens onbezoldigd.

Na afhandeling van de dagorde, wordt de vergadering opgeheven om 11h00, na lezing en goedkeuring van het huidige proces-verbaal.

(Get.) De Smet Godelieve

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het 1111111

t3elgisch

staatsbiacjI

*1503 569*

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 06.10.2015 15645-0158-010

Coordonnées
CODES

Adresse
JOZEF DE BLOCKSTRAAT 16 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande