COIFFURE SALON KAPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COIFFURE SALON KAPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.004.427

Publication

25/01/2013
ÿþi ASadNloni II_1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.004.427

Benaming

(voluit) : IDRISSI

(verkort) :

11,111111111

1301

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Arendonckstraat 68/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE BENAMING, VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, WIJZIGING VAN DE JAARREKENING, STATUTENWIJZIGING, OVERDRACHT VAN AANDELEN, ONTSLAGBENOEMING VAN ZAAKVOERDER, MACHTEN

Op achtentwintig december tweeduizend en twaalf voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, Is de buitengewone algemene vergadering bijeengeko-'men van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDRISSI", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2800 Mechelen, Arendonckstraat 68/A. De vergadering neemt de volgende beslissingen:

BESLUITEN:

1)Wijziging van de benaming

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen tot "COIFFURE SALON KAPER".

2)Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2800 Mechelen, Arendonckstraat 681A naar 2850 Boom, Kerkstraat 3.

3)Wiijziging van de jaarrekening

De vergadering beslist de jaarrekening te wijzigen ais volgt: het boekjaar van de vennootschap gaat in op eerste januari en eindigt op eenendertig december. De huidige jaarrekening wordt verlengd tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

4) Statutenwijziging

De vergadering beslist de statuten te wijzingen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met de nieuwe wettelijke bepalingen:

Artikel 1: vervangen het artikel door de volgende tekst:

De vennootschap is opgericht ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "COIFFURE SALON KAPER",

Artikel 3: vervangen het artikel door de volgende tekst:

De maatschappelijke zetel zal mogen overal verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland opstellen.

Artikel 20: vervangen de eerste lid van de artikel door de volgende tekst:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op eerste januari en eindigt op eenendertig december.

4) Overdracht van aandelen

Op tien oktober tweeduizend en elf, heeft de heer IDRISSI Mokhtar, voornoemd, overdragen aan de heer EL TAIBE Mimoun, geboren te B.Bouyahie-Nador (Marokko) op drieentwintig maart negentienhonderd eenenzeventig, nationaal registemummer 710323 471 60, wonende te Mechelen, Meysbrug 812; vijftien aandelen van de vennootschap "IDRISS1".

Op tien oktober tweeduizend en elf, heeft de heer IDRISSI Mokhtar, voornoemd, overdragen aan de heer OALLAL Mohamed, geboren te Trougout-Nador (Marokko) op zeventien april negentienhonderd negenenzeventig, nationaal registemummer 790417 515 80, wonende te Mechelen, Korte Pennincstraat 11: vijftien aandelen van de vennootschap "IDRISSI".

Op dertig september tweeduizend en twaalf, heeft de heer OALLAM Mohamed, voornoemd, overdragen aan de heer IDRISSI Mokhtar, voornoemd: vijftien aandelen van de vennootschap "IDRISSI".

Op dertig september tweeduizend en twaalf, heeft de heer EL TAIBE Mimoun, voornoemd, overdragen aan de heer IDRISSI Mokhtar, voornoemd: vijftien aandelen van de vennootschap IDRISSI".

Artikel 1: Onderwerp van de overdracht

De Heer IDRISSI Mokhtar, voornoemd, verklaart in vol eigendom onder de gewone warborgen van recht en voor vrij van alle voorrechten en beslagen overdragen aan de Heer ZAOUJAL Mohammed, geboren te Tanger (Marokko) op twee juni negentienhonderd vijfentachtig, paspoort nummer

wonende te Tanger (Marokko), Beni Makada, Straat 65 nummer 21 en verblijvende te 2850 Boom, Kerkstraat 3; honderd (100) aandelen volledig volstort en op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDRISSI" die "COIFFURE SALON KAPER" zal worden,

De overdrager verklaart erin wettelijk eigenaar zijn en legt daartoe het register van de aandelen voor aan de overnemer.

De overdrager waarborgt dat, volgens de statuten, hij vrijelijk, zonder de instemming van de andere vennoten, zijn aandelen aan de overnemer kan afstaan.

Artikel 2: Overdracht van eigenbom-genot

De overnemer zal in het eigendom en in het genot van de sociale aandelen, door de waarneming van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de betaling van de prijs van deze overdracht treden,

De overdrager verklaart dat, sinds de sluiting van het laatste maatschappelijke boekjaar, geen enkel dividend of tijdelijk dividend in betaling werd gezet, dat er geen voorstel of toewijzing van winsten was, dat er geen vergoeding van sociale aandelen was en dat geen enkele verdeling aan de overdrager werd gedaan.

Artikel 3: Prijs

Deze overdracht wordt voor de prijs van

toegekend en aanvaard.

Artikel 4; Waarborg betreffende de regelmatigheid van de maatschappelijke documenten en handelingen.

AIDe overdrager verklaart dat hij aan de overnemer aile documenten en handelingen van de vennootschap zal voorleggen en dat hij hem alle inlichtingen en gegevens zonder beperking noch weglating zal verstrekken.

BIDe overdrager verklaart dat alle wettelijke voorschriften tot de datum van de overdracht betreffende de oprichting van de vennootschap, de statutenwijzigingen, het register van de verslagen en

.

t

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

de notulen van de algemene vergaderingen, het register van de sociale aandelen werden gevolgd.

C/De overdrager verzekert dat de boekhouding regelmatig is en dat hij medeondertekenaar van de rekeningen af te sluiten zal zijn; de exacte staat van de vennootschap zowel activa en passiva en alle juiste situatie van de vennootschap in overstemming met de wetgeving betreffende de boekhouding en de jaarrekening toepassing op deze vennootschap zullen door de vennootschap bewerkstelligd worden.

De overdrager verzekert dat sinds de oprichting, de financiële situatie niet op een negatieve wijze heeft veranderd en dat alle exploitatiekosten gezet ten laste van de vennootschap normaal zijn.

Tenslotte, verbindt zich de overdrager helemaal ertoe om aan zijn last elke vermindering van het netto vermogen van de vennootschap op de datum van die dag te nemen, die het gevolg van voorafgaande feiten en handelingen zou zijn.

D/De overdrager verklaart dat alle roerende goederen van de vennootschap worden betast met geen enkel voorrecht of beslag.

Hij verklaart dat de vennootschap zich geen borg heeft gedragen en dat zij niet door schulden van derden wordt gebonden.

EIDe overdrager verklaart dat alle goederen van de vennootschap alsmede alle werkzaamheden van de vennootschap voldoende worden gewaarborgd. De verzekeringspolis zal aan de overnemer overhandigd moeten worden.

Artikel 5; Waarborgen betreffende het bestuur van de vennootschap

A/De overdrager verklaart dat hij aan de overnemer alle documenten en handelingen betreffende het bestuur van de vennootschap heeft voorgelegd zonder weglating noch beperking opdat de overnemer een exact idee kan hebben betreffende de overdracht en de prijs van de overdracht.

"De overdrager verbindt zich persoonlijk ingeval de overnemer een schade zou lijden ten gevolge van een onjuiste en/of onvolledige presentatie van de feiten".

B/De overdrager verzekert date de vennootschap tot aan die dag al zijn maatschappelijke en fiscale verplichtingen is nagekomen. Hij verklaart dat er geen achterstand heeft in het deponeren van zijn belastingaangifte en wettelijke beschikkingen.

Hij verklaart dat de ingevoerde aangiften worden door van geen enkele onenigheid of beroep die van de verschillende besturen uitgaan, °De overdrager verplicht zich, voor het geheel, om aan zijn laste elke financiële schade te nemen die het gevolg van een revisie van de fiscale of maatschappelijke situatie voor de voorgaande periodes zou zijn".

C/De overdrager verklaart dat de vennootschap noch eiser noch verweerder in een rechterlijke procedure is.

DIDe overdrager verklaart dat de vennootschap geen overeenkomst van deelname met andere ondernemingen heeft en, dat bijgevoeg, is de vennootschap volledig onafhankelijk.

Artikel 6: Sluiting

De overnemer verbindt zich ertoe om zijn sociale aandelen niet over te dragen aan een buitenlandse vennootschap binnen de termijn van twaalf maanden (artikel 67-8° en artikel 67 CIR). In voorkomend geval, zal de overnemer de overdrager voor eventuele belastingen op de meerdere waarde moeten vergoeden, in de drie maanden waarin deze belasting opeisbaar zou geworden zijn.

5) Ontslag-Benoeming van een zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de Heer 1DRISSI Mokhtar, voornoemd, uit zijn functie van zaakvoerder op vijftien december tweeduizend en twaalf en stelt hem kwijting van zijn beheer.

De vergadering benoemt tot zaakvoerder de Heer ZAOUJAL Mohammed, voornoemd, en die aanvaardt vanaf zestien december tweeduizend en twaalf. Het mandaat van zaakvoerder is gratis. De

zaakvoerder zal betalen wanneer hij zal zijn beroêpskaart verkrijgen.

Y

v

4

Voor-

. aan het ; ~) Machten

behouden

Belgisch

Staatsblad : Ten einde de genomen besluiten uit te voeren verleent de vergadering alle machten aan de Heer ZAOUJAL

Mohammed, voornoemd.

Bruno le Maire

Notaris

Bijlage: 1 kopie van de akte

1 gelijkvormige coördinatie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 31.05.2012 12141-0060-010
25/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
COIFFURE SALON KAPER

Adresse
KERKSTRAAT 3 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande