COLEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.443.416

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 24.09.2014 14600-0425-015
12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 04.11.2013 13656-0161-015
10/07/2012
ÿþ~

i hl od Word 1 t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fII lI II II lI II I I I i I I II

*12121294*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbias







Ondernemingsnr : 0842.443.416 Benaming

(voluit) : COLEX

(verkort)

Nr;rlrjj',lrigd t6r fia* van de Rechtbank

ven Koophandel te Antwerpen, op

2 9 1M z9.12

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Broederminstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Het blijkt uit een akte verleden op 31 mei 2012, geregistreerd drie bladen, 1 verzending te Antwerpen, 9e kantoor der registratie op zes juni tweeduizend en twaalf. Boek 230 blad 79 vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro. de e.a. inspecteur, (get) C.Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109, ln mijn kantoor te Antwerpen

(Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLEX", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 40,

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0842.443.416 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0842.443.416. Opgericht bij akte verleden voor Meester Dirk Stoop, Notaris te Antwerpen, op negenentwintig december tweeduizend en elf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van negentien januari tweeduizend en twaalf onder nummer 2012-01-1910017237.

Toelichting door de voorzitter

De negentig aandelen in vruchtgebruik hiervoor vermeld behoren tot de huwgemeenschap Courboin-Dhondt maar de lidmaatschapsrechten horen toe aan de aandeelhouder titularis, de heer Georges Courboin

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda

-zij stelt vast dat de vennootschap een burgerlijke vennootschap is onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-Kapitaalverhoging door inbreng in natura van de volle eigendom van cliënteel, goodwill en materiële bestanddelen verbonden aan de voorheen als eenmanszaak uitgeoefende activiteit van gerechtsdeurwaarder en nader omschreven in het navolgend vermeld verslag van de bedrijfsrevisor voor een waarde van vierhonderd duizend euro, voorafgegaan door kennisname van het verslag van de zaakvoerder, en kennisname van de verslagen van de bedrijfrevisor,

--kennisname door de vergadering van het voornemen om tot verwerving over te gaan van zelfde vermogensbestanddelen welke wordt gekwalificeerd als quasi-inbreng voor een waarde van driehonderd tweeënzeventig duizend zeshonderd vijftig euro

- kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld met het oog op het verkrijgen door de vennootschap van vermogensbestanddelen van een oprichter, zaakvoerder of vennoot, binnen de twee jaar na de oprichting voor een bedrag gelijk aan of hoger dan één tiende van het geplaatst kapitaal en van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan

-goedkeuring van de verwerving

B. Dat de honderd tachtig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en zaakvoerders tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van

Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat

zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vennootschap een burgerlijke vennootschap is onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op dc bCz van Lttnjz B vermelder7 Recto Kldrii hûeda:" nghcíd van de nrstrunnenterende neterts hçtaEt van de pznsoto)n(er4;

te,r~ega d rechtspersoon ±en aanzien van derden 1e veltegenr>aorcfsgerr

Verso t!-.rani bane-il.ernng

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge De statuten worden aangepast aan de voorgaande beslissingen, artikel 1 wordt vervangen als volgt:

"Artikel 1. De vennootschap heeft de juridische vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam Colex.

TWEEDE BESLISSING

De comparanten verklaren mij notaris dat de vennootschap werd opgericht met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro volstort. Na kennis te hebben genomen van het voorstel om over te gaan tot kapitaalverhoging door inbreng van de nagemelde roerende goederen, en van het verslag van de zaakvoerder, beslist de vergadering heden het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierhonderd duizend euro, om het te brengen op vierhonderd achttienduizend zeshonderd euro. Voornoemd verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De kapitaalsverhoging zal plaatsvinden door het bijmaken van drieduizend achthonderd eenenzeventig nieuwe aandelen met zelfde waarde als de bestaande.

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal van vierhonderd achttienduizend zeshonderd euro na deze inbreng volledig geplaatst zal zijn. Het is verdeeld in vierduizend eenenvijftig aandelen, met fractiewaarde. Het kapitaal is volgestort.

Inbreng van roerende goederen:

De heer Georges Courboin verklaart inbreng te doen van een algemeenheid van goederen bestaande uit cliënteel, goodwill en materiële bestanddelen verbonden aan de voorheen ais eenmanszaak uitgeoefende activiteit van gerechtsdeurwaarder en nader omschreven in het navolgend vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, welke praktijk door de inbrenger uitgebaat werd te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 40.

De inbreng in natura bestaat uit

I. De inbreng van een algemeenheid van bestanddelen van de gerechtsdeurwaarderspraktijk Gerechtsdeurwaarder Courboin, die (in de zin van artikel 11 van het wetboek op de B.T.W.) een algemeenheid van goederen en schulden voorstelt.

Deze praktijk bestaat uit de volledige activiteiten uitgeoefend onder de eenmanszaak, uitgebaat onder de benaming Georges Courboin gerechtsdeurwaarder te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 40, onder het ondernemingsnummer 0885.788,162

Zij wordt meer in detail omschreven in het voormelde verslag van bedrijfsrevisor Delahaije Eric

Dit alles samen volgens zelfde verslag van bedrijfsrevisor voor een gezamelijk actief van zevenhonderd tweeënzeventig duizend zeshonderd vijftig euro, zij wordt echter slechts ingebracht en vergoed met aandelen ten belope van een waarde van vierhonderd duizend euro.

B.1. Overname van (handels)schulden: er worden geen schulden mee ingebracht

Bij de inbreng in de handelszaak zijn inbegrepen de rechten en verplichtingen voortvloeiende uit

- de huurovereenkomsten dewelke de inbrenger afsloot met betrekking tot de lokalen 2140 Borgerhout, Eggestraat ; (comparanten verklaarden vervolgens na een uiteenzetting van ondergetekende notaris op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van overdracht en onderverhuring van handelshuur en gemeenrechtelijke huur, de wijze van totstandkoming hiervan en meer in het bijzonder te vervullen formaliteiten)

- de gebeurlijke leasingscontracten te weten een leasingcontract voor een kopie-machine Ricoh;

- de contracten met maatschappijen voor openbare nutsvoorzieningen, met inbegrip van de borgen aldaar gestort.

De vennootschap verwerft vanaf één januari tweeduizend en twaalf de dossiers, de beroepsbekwaamheid en kennis evenals het gebruik van de reputatie en naambekendheid toebehorende aan gerechtsdeurwaarder Georges Courboin. Uit hoofde van de overeenkomst tot overname tussen de vennootschap Colex en Georges Courboin is deze laatste gehouden tot non-concurrentie van zelfde datum zodat de eenmanszaak van gerechtsdeurwaarder Georges Courboin in persoonlijke naam moet ophouden op eenendertig december tweeduizend en elf met stopzetting persoonlijke van de beroepsactiviteit van de heer Georges Courboin.

De op 31!12/2011 uitstaande saldi bij klanten en leveranciers worden niet ingebracht en zullen door de heer Courboin persoonlijk worden geïnd.

De overnemer zal uitsluitend ter volledige ontlasting van de overdrager alle schulden en verbintenissen van de eenmanszaak Georges Courboin, bestaan hebbend op de datum van stopzetting voor zijn rekening nemen vanaf 1 januari tweeduizend en twaalf.

Verslag van bedrijfsrevisor

Betreffende voormelde inbreng in natura werd een verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen door de heer Eric Delahaije, bedrijfsrevisor, te Antwerpen, op vier mei tweeduizend en twaalf

De conclusie van dit verslag luidt

" Conform de wettelijke opdracht werd door ondergetekende controle uitgevoerd en verslag opgesteld bij de voorziene inbreng in de burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Colex".

Deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura en voor de vergoeding van de geldsom door de vennootschap.

Uit het nazicht van de inbreng van de immateriële en materiële vaste activa-bestanddelen van het gerechtsdeurwaarderkantoor van de heer Georges Courboin aan de bvba "Colex" is gebleken dat

1. de beschrijving van elke inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

--I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

2. dat de voor de inbreng in natura door partijen de weerhouden methoden van waardering van de in te brengen activa bestanddelen die leiden tot een waarde van EUR 772.650,00 bedrijfseconomisch verantwoord is, voor zover het huidig activiteitenniveau behouden blijft;

3. de waarde van EUR 772.650,00 waartoe de methoden van waardering van de ingebrachte bestanddelen telden, waarbij voor EUR 400.000,00 de als tegenprestatie verstrekte vergoeding tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng 3.871 uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet is overgewaardeerd en voor EUR 372.650,00 zal vergoed worden door het inboeken hiervan op de lopende rekening te openen op naam van de heer Courboin Georges, mits een eventuele vergoeding aan de huwgemeenschap indien daartoe een aanleiding bestaat.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.871 aandelen van de burgerlijke bvba Colex, zonder melding van nominale waarde en uit de boeking van een bedrag van EUR 372.650,00 op de lopende rekening te openen van de heer Georges Courboin, mits een eventuele vergoeding aan de huwgemeenschap indien daartoe een aanleiding bestaat.

Onderhavig verslag werd opgesteld en de hiernavolgende besluiten werden geformuleerd met het oog op de toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag en de eraan verbonden besluiten, kunnen dan ook slechts worden aangewend door de vennoten van de burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Colex", die deze inbreng dienen te bekrachtigen.

Ondergetekende wenst er tenslotte aan te herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen inzake de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het bijzonder verslag van de zaakvoerder en onderhavig verslag dienen op de griffie van de , Handelsrechtbank te worden neergelegd, binnen de vijftien dagen na goedkeuring van deze inbreng door de buitengewone algemene vergadering.

Opgesteld te Antwerpen, op 19 mei 2012."

Bijgevolg wordt de inbreng voor een waarde van vierhonderd duizend euro vergoed met drieduizend achthonderd eenenzeventig aandelen.

DERDE BESLISSING

De BVBA Courboin, zaakvoerder, vertegenwoordigd door de heer Dominique Courboin, de vast vertegenwoordiger, zet uit een dat hij voornemens is over te gaan tot de aankoop voor rekening van de vennootschap van volgende vermogensbestanddelen, toebehorend aan de heer Georges Courboin, zaakvoerder en oprichter:

Het betreft het resterende breukdeel van de activa welke werden gewaardeerd op een totale waarde van zevenhonderd tweeënzeventig zeshonderd vijftig euro en voor een gedeelte van vierhonderd duizend euro reeds werden ingebracht in natura in de vennootschap bij vorige verrichting.

Deze aankoop gebeurt mits de prijs van driehonderd tweeënzeventig duizend zeshonderd vijftig euro en maakt een verrichting uit bedoeld in art 220 W. Venn. gezien het de aankoop betreft van een zaakvoerder en oprichter van de vennootschap.

' De vergadering neemt kennis van deze uiteenzetting,

VIERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld met het oog op het verkrijgen door de vennootschap van vermogensbestanddelen van een oprichter, zaakvoerder of vennoot, en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dat uiteenzet waarom de overwogen verkrijging van belang is voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

De verslagen hiervoor vermeld zullen samen met een uittreksel en afschrift van deze beslissing worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Betaling

De vergadering en de verkoper besluiten dat de voormelde vermogensbestanddelen worden aangekocht en

dat de prijs van driehonderd tweeënzeventig duizend zeshonderd vijftig euro op heden verschuldigd za I

blijven aan de verkoper, De verschuldigde prijs zal genoteerd worden als vordering van de heer Georges

Courboin op de vennootschap in rekening courant. Ondergetekende notaris wijst comparanten op de

verplichting deze sommen giraal te betalen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen: artikel 5 wordt ver-

vangen als volgt:

"Artikel 5. Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd achttien duizend

zeshonderd euro (418600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vierduizend eenenvijftig (4051) aandelen,

met fractiewaarde. Aile aandelen werden volledig onderschreven."

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 21 uur dertig

Voor ontledend uittreksel; (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift } gecoordineerde statuten

Op de biz van Lusk e vernseiden Recto Naam esa hoeàantgr,e+d vale trStr.m entetende notaris, hetzij van de persotv)nten)

bev egd de rechtspersoon tere aanzie, part derden te vertegenwoordigen

Versa Maorn en handtekening

19/01/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Broederminstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden op 29 december 2011 dat voor mij Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende als zaakvoerder, voor rekening van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109, met zetel te Antwerpen-Linkeroever op het kantoor dat

-de heer COURBOIN Georges Julien J, geboren te Antwerpen op achtentwintig juni negentienhonderd vijfendertig, wonende te Lucashoeve 9, 2150 Borsbeek, identiteitskaart 591-1261015-20 rijksregisternummer 350062824976

-de heer COURBOIN Dominique, Marcel E., geboren te Deurne op 13 februari 1963, wonende te Lucashoeve 9, 2150 Borsbeek, identiteitskaart 590-5935615-17, rijksregisternummer 63021340161

-de BVBA Courboin, ondernemingsnummer 0898410436, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat

40, opgericht bij akte verleden voor notaris Hubert van de Steene te denderleeuw op drieëntwintig mei

tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2008-06-17 /

0088599, hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Dominique Courboin, aangesteld bij

de oprichting, mij notaris hebben verzocht oprichtingsakte te verlenen met ingang vanaf heden, 29 december

2011 van een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en te dien einde de statuten van deze vennootschap vast te stellen als hierna vermeld.

Comparanten verklaren vervolgens dat zij de statuten der vennootschap als volgt vaststellen:

STATUTEN

NAAM

De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en draagt de naam Colex.

ZETEL

De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen

voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe

nodig zijn (in binnen- en buitenland).

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar

ook in binnen- en buitenland.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van oprichting.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

" Uitoefening in naam en voor rekening van de vennootschap van alle activiteiten verbonden aan het ambt van (kandidaat)gerechtsdeurwaarder.

" Alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn, met inachtname van de regels van de plichtenleer eigen aan dit ambt.

" De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn haar doel te bevorderen.

" De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanvullend doel nastreven, doch overeenkomsten die (kandidaat)gerechtsdeurwaarders niet mogen afsluiten en activiteiten of functies die ze niet mogen vervullen, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten, respectievelijk uitgeoefend worden.

Cn,de laatste blz. van Luik 8 vernielden, : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende,00taris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r,~chtbank

Neergu.g.

van Koophandel te Antwerpen, op

0 6 JAN 2012

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : COLEX

(verkort)

Ç/? V43 y,r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap mag alle onroerende goederen verwerven hetzij in volle eigendom, hetzij in blote eigendom, hetzij in al dan niet tijdelijk vruchtgebruik als investeringsgoederen om zelf te gebruiken of te verhuren aan derden, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel;

" Zij kan haar liquide middelen beleggen in roerende waarden of deposito's op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

" Het verwerven van participaties in gelijk welke bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of vereniging zonder onderscheid, in België en in het buitenland, met een doel dat identiek, gelijkwaardig, verwant of complementair is met dat van de vennootschap, of dat nuttig is voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De participatie kan genomen worden bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of gelijk welke andere vorm. De vennootschap mag deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken;

" het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, verstrekken van zakelijke rechten zoals vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht met betrekking tot haar patrimonium aan derden alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

" de vennootschap mag op om het even welke wijze alle intellectuele rechten verwerven, uitbaten en te gelde maken;

" Zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

" de vennootschap mag al deze werkzaamheden verrichten voor eigen rekening en als tussenpersoon voor

derden en in onderaanneming; zij mag zelf een beroep doen op onderaannemers;

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle hoegenaamde financiële, roerende en

onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die

aard zijn dit te begunstigen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen

verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel

gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar

maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar waarnemen in alle

rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks

noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of

onrechtstreeks belangen heeft.

De (kandidaat)  Gerechtsdeurwaarder  vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele

beroepsfouten. De (kandidaat)  Gerechtsdeurwaarder zal bijgevolg persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Naast de onbeperkte aansprakelijkheid van de (kandidaat)  Gerechtsdeurwaarder  vennoot voor

eventuele beroepsfouten, dient ook voorzien te worden dat de aansprakelijkheid van de vennootschap

eveneens dient verzekerd te zijn voor fouten.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18600,00

EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd tachtig (180) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen

werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven.

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

-De heer Georges Courboin, negentig aandelen 90

-De heer Dominique Courboin, tweeënzeventig aandelen 72

-De BVBA Courboin achttien aandelen 18

Totaal: honderd tachtig aandelen 180

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn. Hij verliest echter het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en verdere vennootschappen waarin hij enige vennoot is, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap(pen) wegens overlijden aan hem zijn toegekomen.

Zoals blijkt uit het bankattest dat overhandigd werd aan mij, notaris is een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6200,00 EUR) in speciën gedeponeerd op de rekening nummer BE53 7370 3512 4753 bij de KBC Bank, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, de oprichters verklarend dat deze volstorting gelijkelijk gespreid is over alle ingeschreven aandelen. Bijgevolg werd op alle aandelen voldoende volgestort en staat vanaf heden het voormelde bedrag in speciën ter beschikking van de vennootschap.

Comparanten verklaren dat het geheel van het kapitaal geplaatst is en dat dit minstens volstort is ten belope van het door de wet voorgeschreven minimum.

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of wegens haar oprichting ontstaan zijn, worden door de oprichters geschat op ongeveer duizend euro (1.000 EUR).

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten hebben het door de wet opgelegd financieel plan voor bewaring overhandigd aan mij, notaris. Dit plan is door alle oprichters ondertekend.

De comparanten verzoeken aan mij, notaris, te akteren dat de voorwaarden bedoeld in de artikels 214, 216 en 223 van het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd.

AANDELEN

In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, een vennoot of zaakvoerder zullen, om welke redenen ook, nooit gerechtigd zijn de zegels te doen leggen op de papieren of de documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch deling of veiling eisen.

Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de gewone jaarlijkse inventaris en de regelmatig genomen beslissingen.

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan kunnen zij, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste de drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, worden zij geacht akkoord te gaan met de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De ovemameprijs zal moeten betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten; indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste één/vijfde per jaar.

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

OVERGANG VAN AANDELEN TENGEVOLGE VAN OVERLIJDEN

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan mogen de aandelen van een overleden vennoot niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is vastgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater of zijn bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

De erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die op grond van voorgaande beperkingen geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 6.3 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

VOORKEURRECHT

Wanneer aandelen overgenomen moeten worden uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenamen of legatarissen niet als vennoot worden toegelaten of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden, dan wordt aan de bestaande vennoten een voorkeurrecht tot aankoop gegeven en dit in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten er geen gebruik van maken, dan kunnen de andere medevennoten de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun aandelenbezit.

BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders, al dan niet vennoten, die door de vennoten zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, worden enkel geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap indien hun benoeming gebeurde binnen de strikte tekst van de statuten; enkel in die omstandigheden kan hun opdracht slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

In geval van overlijden van een zaakvoerder of wanneer een zaakvoerder voor langer dan één maand in de feitelijke onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen zal, tot deze feitelijke onmogelijkheid ophoudt of tot door de algemene vergadering in zijn vervanging is voorzien, als plaatsvervangend zaakvoerder optreden de oudste onder de vennoten die zelf geen zaakvoerder zijn, of bij gebreke hieraan de echtgenoot(-ote) van gezegde zaakvoerder, of nog bij gebreke daaraan de lasthebber aangewezen door zijn rechtverkrijgenden, als hoger gezegd bij de lidmaatschapsrechten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelin-'gen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder. De zaakvoerder(s) moeten alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en belangen der vennootschap.

De zaakvoerder(s) hebben recht op vertegenwoordigings-, reis- en verblijfkosten door hen gemaakt in de uitoefening van hun mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) samen kunnen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, onder hun eigen verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen.

Bij de rechtshandelingen moet hun handtekening onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van de hoedanigheid waarin zij optreden.

ALGEMENE VERGADERING

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op voorlaatste dinsdag van de maand juni, om 18u00 of de eerstvolgende werkdag indien deze dag een feestdag zou zijn.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commissaris(sen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na aanvraag.

In zoverre de wet dit vereist, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergadering indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die er op gerechtigd zijn en er om verzoeken.

Wanneer de wet dit niet vereist, kan de oproeping voor een algemene vergadering bij middel van email of andere elektronische wijze kan gebeuren tenzij de bestemmeling individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk te kennen heeft gegeven de oproeping via een ander communicatiemiddel te willen ontvangen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maat'schappe'lijke zetel, of op een andere plaats, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zo ver de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht die te zijn van de statutaire algemene vergadering, op voorwaarde dat de door alle vennoten ondertekende schriftelijke beslissing ten laatste vijftien dagen voor de statutaire datum de vennootschap heeft bereikt. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste vijftien dagen voor de datum van de statutaire algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet binnen die termijn is toegekomen, moeten de zaakvoerders onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige beslissing te komen, dan wel voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gevraagd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen v6c r die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Op de laatste dag van elk boekjaar wordt door het bestuur de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt.

De zaakvoerder(s) stellen, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende alle situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in het wetboek van Vennootschappen bepaald.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING

Ingeval van ontbinding, om elke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerder(s) dan in functie, tenzij de algemene vergadering uitdrukkelijk één of meer vereffenaars aanstelt. Zij bepaalt dan tevens hun bevoegdheden en vergoeding evenals tezamen de wijze van vereffening van de vennootschap. De vereffenaars zullen, tenzij uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, inbegrepen de bevoegdheden als bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De eerste gelden voortkomend van de vereffening zullen voor alles aangewend worden tot delging van het passief en van de lasten van de vennootschap tegenover derden.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief zat het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen.

Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen.

WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering van deze statuten zal elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of gevolmachtigde van de vennootschap, die niet in België gedomicilieerd is en geen woonst keuze in België heeft gedaan, geacht worden woonstkeuze gedaan te hebben op het adres van de maat-schappelijke zetel, waar alle mededelingen, dagvaardingen, aanmaningen en betekeningen hem geldig kunnen gericht worden.

Voor alle punten niet uitdrukkelijk in deze voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen:

A. in verband met de oprichting:

1° het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op heden en eindigt op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar tweeduizend

dertien, op dag, uur en plaats bepaald in de statuten.

3° ais niet-statutair, zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur aangewezen: de heer Georges Courboin, en

de BVBA Courboin,met als vaste vertegenwoordiger Dominique Courboin, beiden voornoemd., die het mandaat

aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

4° Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit

de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

5° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te Broederminstraat 40, 2018 Antwerpen

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan Vivien Bruynseels, Jan Van

Rijswijcklaan 281/41 , 2020 Antwerpen om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige

vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

-inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondememingsloket;

-neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

-het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

-de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Voor ontledend uittreksel, (get.) notaris Dirk Stoop

Mede neergelegd afschrift

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en )

" "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van oerden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.09.2015 15613-0111-015

Coordonnées
COLEX

Adresse
BROEDERMINSTRAAT 40 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande