COLIN BATCH HOCKEY

Société en commandite simple


Dénomination : COLIN BATCH HOCKEY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.874.320

Publication

08/04/2013
ÿþa

Mod PDF 11,1

pfifr l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0837.874,320

Benaming (voluit) : Colin Batch Hockey

(verkort).

i 1II UhIIIII II II1 1Q1fl1II

813059192*

Voo iN

behotr aan (1 Bolgí:

Staats)

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

fittrgefeed ter gr rfte van de Rerkïink vanloophandel ie Aniwer~~&tt 3

17 11M111 20

Griffie

Zetel : Van De Wervestraat 2A /3 - 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontbinding en sluiting

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 15103/2013 1. In ontbindingstelling van de vennootschap;

Na een korte, begeleidende uiteenzetting door de zaakvoerder Colin batch, wordt, gelet dat in België geen verdere activiteiten meer zullen uitgevoerd worden en verwijzend naar de Wetgeving van 2 juni 2006 het besluit tot inontbinding stelling genomen met eenparigheid van stemmen en in aanwezigheid van alle vennoten.

2, Vaststelling dat geen passiva aanwezig zijn;

Met eenparigheid van stemmen wordt bemerkt dat er geen passiva meer zijn.

3. Sluiting van de ontbinding van de vennootschap.

Gelet dat er geen schulden meer zijn ten opzichte van derden en geen activa meer moeten worden

gerealiseerd, wordt overgegaan tot de sluiting van de ontbinding van de vennootschap. Het eigen

vermogen per 15/03/2013 bedraagt 15.521,96 EUR.

De uitstaande vorderingen zijn:

Banktegoed: 13.765,27 EUR

Vordering op zaakvoerder: 1.756,69 EUR.

Alle stukken zullen bewaard blijven gedurende de wettelijke termijn in de Eglantier 3 te 2540 Hove. De bankrekening bankrekening BE08731018327113 blijft bestaan gedurende een termijn van 1 jaar.

4. Met unanimiteit wordt het ontslag van de zaakvoerder, Colin Batch, wonende te 2060 Antwerpen, Jan Van de Wervestraat 2A bus 3 aanvaard.

Tegelijk neergelegd: PV dd 15/03/2013

Colin Batch

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du-Moniteur belge

Op tare van Lurk Fs vernielden : Recto Naam en hoedanigheid v +n de instatintenterende notaris, hetzij Fart de pet àoio)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vaan rtvrden te veilegcnwoordrgen

Verso . Naam er+ handteretling.

27/07/2011
ÿþe" (nn Moe 2.0

í3J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Neergp/egd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen, op

1 JULI 2011

Griffie

11111 II11 I. n IIIIIIII 1I1I I 1 II 1

" 15566"

II

be a Bi St~

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : Colin Batch Hockey

Rechtsvorm : 6-C V

Zetel : Van De Wervestraat 2A /3 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/0712011

Tussen de ondergetekenden:

1. De heer Colin Batch, wonende te 2060 Antwerpen, Van De Wervestraat 2A bus 3,

2. Mevrouw Linda Hamersley, wonende te 2060 Antwerpen, Van de Wervestraat 2A bus 3, Is overeengekomen wat volgt:

Ondergetekenden verklaren bij deze een handelsvennootschap in de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap te willen oprichten.

I OPRICHTING

Artikel 1: Bij deze wordt tussen de aanwezigen een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming Colin Batch Hockey.

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, Van De Wervestraat 2A bus 3. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad, mag de zetel naar om het even waar in België worden overgebracht.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

- DOEL

- Het optimaliseren en uitoefenen van de beroepsactiviteit van sport(hockey)trainer-coach onder de professionele verantwoordelijkheid van de beroepsuitoefenaar.

- Trainingen /coaching wordt enkel gegeven aan ploegen van sportclubs en nationale ploegen en niet individueel aan spelers of leden van de clubs.

- Alle handelingen en prestaties welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met training geven/coaching, evenals het ter beschikking stellen van alle materialen nodig voor boven vernoemde activiteiten uit te oefenen.

Het scouten van spelers/speelsters in binnen en buitenland.

- Voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. - Voor eigen rekening; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BilIagen tiij 7ièt Bëlgisëfi Staàt`sblád _ Z7/OT/Z011- Annëxës diï 1VIóiiïteur bëlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Artikel 4: De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, het faillissement, de onderbewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot-natuurlijk persoon of door de ontbinding, de vereffening of het faillissement van een vennoot-rechtspersoon.

Artikel 5: De heer Colin Batch is de beherende vennoot (gecommanditeerde). Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt alle verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de vennootschap. Hij brengt in de vennootschap een som ter grootte van 750,00 euro in die gestort werd op de rekening 5E08 7310 1832 7113 op naam van COLIN BATCH HOCKEY GCV.

Mevrouw Linda Hamersley is stille vennoot (commanditair). Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng, zoals hierna beschreven. Zij brengt in de vennootschap een som ter grootte van 750,00 euro in, die gestort werd op de rekening BE08 7310 1832 7113 op naam van COLIN BATCH HOCKEY GCV.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1,500,00 euro.

Artikel 7: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Colin Batch. Alle akten en stukken worden geldig ondertekend deze zaakvoerder. De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00u. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Artikel 9: Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst en verliesrekening worden opgemaakt en de stukken dienaangaande volgens de wettelijke bepalingen gehouden worden. Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op 31 decembervan ieder jaar. Uitgezonderd het eerste boekjaar, dat begint op 1 juli 2011 en eindigt op 31 december 2012.

Il SLOTBEPALINGEN

1. Eerste maatschappelijk jaar: het eerste maatschappelijk jaar zal eindigen op 31 december 2012 en vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, met dien verstande dat de vennootschap aile verrichtingen sedert 1 mei 2011 namens haar aangegaan door de oprichters bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

2. Eerste jaarvergadering: de eerste jaarvergadering wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand juni 2013 om 20.00u, of de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur, zo die dag een wettelijke feestdag zou zijn .

3. Bijzondere volmacht wordt verstrekt aan boekhoudkantoor Deruytter vof Eglantier 3 2540 Hove teneinde voor en namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor het aanvragen, het bekomen en het wijzigen van alle inschrijvingen bij de Kruispuntbank, van de belasting over de toegevoegde waarde, bij de registratiecommissie der erkende aannemers en om aile nodige erkenningsnummers en vergunningen te bekomen , daar, waar en bij wie het horen zal.

Waarvan akte,verleden te Antwerpen, 1 juli 2011

Colin Batch

zaakvoerder

Rr do faatete biz. var Ç.ec Z.uerrneidrn :Recto : R'saarn en hoedanigheid ven de Instrumenterende :to¬ aris, hetzij van de perso(o)r;ea)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hancfie#cening.

- b'Zrl'oig Mad 2.0

a-

" ' Voor- we-houdsri aa:t he? 3c{gisch 41tzatsh:eici

Coordonnées
COLIN BATCH HOCKEY

Adresse
VAN DE WERVESTRAAT 2A, BUS 3 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande