COMFIS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMFIS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.986.650

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 28.07.2014 14357-0302-012
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 19.07.2013 13337-0275-011
04/02/2013 : AN326168
26/06/2012 : AN326168
20/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 15026390* 11 SI

aan het

Belgisch staatsblad

i e













Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 FEB. 2015

afdelir9Pfetierpen

Ondernemingsnr : 0461.986.650.

Benaming

(voluit) : "COMFIS CONSULTING"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Berchem (Antwerpen), Fruitjhoflaan 104 bus 48

(volledig adres)

Onderwerp akte, : FUSIEVOORSTEL

OPGEMAAKT DOOR

ENERZIJDS :

De heer Peter Wevers, met woonplaats te 2630 Aartselaar, Lelielaan 5, zaakvoerder van de BVBA Comfis Consulting, gevestigd te 2600 Berchem, Fruithoflaan 104 Bus 48, met ondernemingsnummer BE 0461.986.650.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Johan Kiebooms te Antwerpen op 26 november negentienhonderd zevenennegentig, openbaargemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 december negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 971209352..

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 16 januari 2007. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2007, onder nummer 07019398.

Verplaatsing maatschappelijke zetel gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 04 februari 2013. ANDERZIJDS :

De heer Dirk Vanhoutteghem, met woonplaats te 2970 Schilde, Pater

Nuyenslaan 1,zaakvoerder van de BVBA D & S, gevestigd te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 1, B.T.W. plichtige, ondernemingsnummer BE 0844,194.661.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Dick Van Laere te Antwerpen op 6 maart 2012, openbaargemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 maart 2012, onder nummer 12301486. De statuten werden nog niet gewijzigd sinds de oprichting.

Verplaatsing maatschappelijke zetel gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 20 augustus 2014,

De Zaakvoerders voormeld zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen voorstellen een fusie door: te voeren overeenkomstig de modaliteiten bepaald in onderhavig fusievoorstel waarvoor de respectieve; zaakvoerders als volgt zijn overeengekomen:

FUSIEVOORSTEL

Onderhavig voorstel strekt ertoe een niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren,; waarbij het gehele actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de BVBA D & S,; ("de overgenomen vennootschap") overgaat naar de BVBA Comfis Consulting ("de overnemende vennootschap"), op basis van een balans afgesloten op 31 december 2014.

Alle verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert 01 januari 2015 zullen geacht worden te zijn verricht voor naam en voor rekening van de overnemende vennootschap waarbij deze laatste gehouden, is om het volledig passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verbintenissen na te leven en uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke spruiten uit of verband houden met de fusie.

Vermits de overnemende vennootschap eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, zullen in vergoeding voor de overgang van het volleige actieve en passieve vermogen van de overgenomen vennootschap géén nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgegeven of toegekend.

A. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL

I.Overgenomen vennootschap

De BVBA D & S, gevestigd te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 1,

B,T.W.-plichtige, ondememingsnummer BE 0844.194.661,

Overeenkomstig artikel 4 van haar statuten luidt het doel

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN a)Resteurant

b)Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

q!0.1.1g.

Op de laatste blz. van Luik la vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 -'Annexes du Moniteur belge

d)De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van allerhande voedingsmiddelen

e)Het organiseren van kookateliers

f)De uitbating van een wijnbar

g)De organisatie en het verzorgen van recepties en incentives

h)Verhuur van zalen

II.VOOR EIGEN REKENING

a)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals hhurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te gaan bevorderen: alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het behren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip va haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het verrnogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg an verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke,

De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders en derden borgstellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd,

2.Ovememende vennootschap

De BVBA Comfis Consulting gevestigd te 2600 Berchem, Fruithoflaan 104 Bus 48, ondernemingsnummer BE 0461.986.650,

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel :

Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1)De uitbating van een studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake handels, financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

2)I-let bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland;

3)Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties en belangen;

4)Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

5)De aankoop, verkoop, import, export, doorvoerhandel en In het algemeen het stellen van alle welkdanige handelingen en verrichtingen welke rechtsreeks of onrectstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op de zogenaamde "trading"-activiteiten van aile welkdanige grondstoffen, half-afgewerkte en/of volledig afgewerkte producten, goederen, artikelen, materialen, installaties, toebehoren en/of onderdelen, een en ander in cie ruimst mogelijke zin begrepen;

6)Alle welkdanige verrichtingen van tussenpersonen in de handel;

7)I-let aankopen, verkopen, huren, verhuren, doen bouwen, doen verbouwen, ruilen, verkavelen, en op om het even welke wijze uitbaten van aile al dan niet bebouwde onroerende goederen in België of in het buitenland, met dien verstande evenwel dat alle activiteiten van vastgoedhandelaar te allen tijde aan de vennootschap strict verboden zijn;

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar doel of die van aard zijn dit

te begunstigen.

De vennootschap kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijfvigheden en

verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of

vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Opdat het de overnemende vennootschap zou toegelaten zijn de activiteit van de overgenomen

vennootschap uit te oefenen, zal volgende doeluitbreiding door toevoeging aan het bestaande doel worden

voorgesteld aan de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap

8)Op voorwaarde dat voldaan is aan alle wettelijke bepalingen en andere terzake geldende regelgeving:

a)Het uitbaten van een restaurant

b)Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

c)Catering

d)De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van allerhande voedingsmiddelen

e)Het organiseren van kookaeliers

f)De uitbating van een wijnbar

g)De organisatie en het verzorgen van recepties en incentives

h)Verhuur van zalen

B. RETROACTIVITEIT

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2015.

C. BIJZONDERE RECHTEN

Aangezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in handen zijn van de overnemende vennootschap, en er geen andere effecten dan aandelen zijn uitgegeven, dienen geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap noch aan houders van andere effecten dan aandelen.

D. BIJZONDERE VOORDELEN AAN ZAAKVOERDERS

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen. ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap, dit ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan

de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid "Johan KIEBOOMS & Frederik VLAMINCK, Geassocieerde Notarissen", te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0889.789.908 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige,

dit teneinde te zorgen voor de neerlegging van dit voorstel en voor de bekendmaking ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, dit in naam en voor rekening van de betrokken vennootschappen.

Daarbij wordt de vennootschap "Johan KIEBOOMS & Frederik VLAMINCK, Geassocieerde Notarissen": vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders,

ofwel, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris", gevestigd te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0859.952.312 en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige,

op haar beurt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Johan KIEBOOMS,

ofwel, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris", gevestigd te 9160 Lokeren, Hillarestraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0888.848.711 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige,

op haar beurt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Frederik VLAMINCK.

- VOOR UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : fusievoorstel..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aarij w'Beigisch Staatsblad

01/07/2011 : AN326168
04/08/2010 : AN326168
17/09/2009 : AN326168
02/07/2009 : AN326168
30/04/2015
ÿþ~

,. .

Mal Word 14,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELG

21 2015 BELGISCH S,TAATSBL

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

09 APR. 2015

afdelinq.Ae,ffi P reen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0461.986.650.

Benaming

(voluit) : " COMFIS CONSULTING"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithoflaan 104 bus 48 (volledig adres)

Onderwerp akte Voorstel  Verzaking  Met fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & S" gelijkgestelde verrichting

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op éénendertig maart tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMFIS CONSULTING", gevestigd te 2600 Berchem, Fruithoflaan 104 bus 48, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0461.986.650 en geregistreerd ais B.T.W.-plichtige onder nummer BE 461.986.650;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Op voorstel van de zaakvoerders, om overeenkomstig artikel 720, §2, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan het verstrekken van de in die paragraaf onder lid 1, 4° bedoelde tussentijdse cijfers.

2. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Comfis Consulting", gevestigd te 2600 Berchem, Fruithoflaan 104 bus 48, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0461.986.650 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overnemende vennootschap), van het volledig actief en passief vermogen zowel alle rechten als alle verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & S", gevestigd te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 1, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0844.194.661 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), dit op grond van een staat van activa en passiva per 31 december 2014.

Alle sedert 1 januari 2015 door de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & S" gestelde verrichtingen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Comfis Consulting", op last voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en al haar verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit deze met fusie gelijkgesteld verrichting en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien alle aandelen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & S" in bezit zijn van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Comfis Consulting" zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

3. Te notuleren dat het volledig vermogen van de de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & S" overgaat onder algemene titel naar de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Comfis Consulting".

4. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de heer WEVERS Peter Albert Philomena, geboren te Genk op 26 september 1959, wonend te 2630 Aartselaar, Lelielaan 5, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'

~

`% or - VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

behouden aan het Belgisch Staatsblad - Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -



Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 31 maart 2015, met in bijlage : staat activa en passiva, en uittreksel,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du" Moniteur belge













Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2008 : AN326168
10/04/2008 : AN326168
09/08/2007 : AN326168
31/01/2007 : AN326168
04/08/2006 : AN326168
31/08/2005 : AN326168
30/08/2005 : AN326168
13/07/2004 : AN326168
25/09/2003 : AN326168
31/07/1999 : AN326168
09/12/1997 : AN326168

Coordonnées
COMFIS CONSULTING

Adresse
FRUITHOFLAAN 104, BUS 48 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande