COMMPUNT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMMPUNT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.878.010

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.07.2014 14343-0491-011
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 20.06.2013 13189-0266-011
07/04/2011
ÿþ Moe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*11052603

'''3ergefegd Per grlftle van de Rechitkei ~ koophandel te Antwerpen, er)

Griffie 2 B 2011

Ondernemingsnr

Benaming

Q1834 .C78.010

(voluit) : COMMpunt

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Eethuisstraat 79 bus 2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten» Paalstraat 110 op vijfentwintig maart tweeduizend en elf, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten:

1. ROMBOUTS Peter Paul, geboren te Mortsel op 13/06/1958, wonend te 2900 Schoten, Pastoor! Meeusenlaan 22

2. ROSSIGNOL Michaël Alfons, geboren te Aalst op 10/12/1984, ongehuwd, wonend te 1790 Affliger, Kasteelstraat 14

3. "SOUND SERVICE AUDIO- EN LICHTTECHNIEKEN" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Eethuisstraat 79 (ondernemingsnummer 0459; 776 931).

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marnix Van Herzeele te Antwerpen op dertig december! negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig: januari negentienhonderd zevenennegentig, onder nummer 970124/059.

De statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd."

Hier vertegenwoordigd door CAALS Marleen Antoinette Maria, geboren te Schoten op 710111957, optredend in haar hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder, hiertoe benoemd bij beslissing van de buitengewone! algemene vergadering van één oktober tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch! Staatsblad van tweeëntwintig oktober erna, onder nummer 20091022/0149329 handelend overeenkomstig! artikel tien (10) der statuten.

Naam: COMMpunt" Zetel: 2900 Schoten, Eethuisstraat 79 bus 2

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam, in naam van; derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

-de handel, onder al haar vormen, en meer bepaald de invoer, uitvoer, aankoop of verkoop, groot- of klein-; handel, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, transformatie, van alle; goederen en producten, in de meest ruime zin van het woord, waaronder en meer bepaald audio-, netwerk- en! communicatie apparatuur voor vaste en mobiele installaties;

-het leveren van alle diensten, installatie, onderhoud en herstelling van audio- netwerk --en' commun icati ea pparatu u r

Deze opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

Voor eigen rekening het verkrijgen, de aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbou-wen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van: alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen; dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag participeren of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen; of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Deze deelneming kan! geschieden door over-name van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of ver-effenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en! onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk; doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen,» vereni-gingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doen: van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

t ,

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigdui-zend euro (50.000,00 ER). Het is verdeeld in

tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Duur: De vennootschap werd opgelicht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten,

met individuele bevoegdheid.

Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd.

Indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn

vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uit-

voering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheid en vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waar-

voor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder. "

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- voornoemde ROMBOUTS Peter

- voornoemde ROSSIGNOL Michaël

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds ééntiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot eenendertig december tweeduizend en elf (31112/2011).

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om één uur 's middags (13.00u) in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de i oproepingen vermeld.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de gewone commanditaire vennootschap "Ken Gyssens" te 2640 Mortsel, Heilig-Kruisstraat 8 en/of haar aangestelden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor de i inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd v66r registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht"

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COMMPUNT

Adresse
EETHUISSTRAAT 79, BUS 2 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande