COMPACT BIO ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMPACT BIO ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.848.973

Publication

16/05/2014
ÿþ hV Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIV UME! i IVI

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 tel 2414

artdelee. ierpen j

Ondernemingsnr : 0536.848.973

Benaming

(voluit) : COMPACT BIO ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zefel : 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging met inbreng in specien

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Filip Wuyts te Kapellen op 29 april 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMPACT BIO ENERGY onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

1.De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00), door inbreng in speciën, mits uitgifte van vierduizend achthonderdachtendertig (4.838) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis vanaf de inschrijving.

2. De vennoten verklaren samen en ieder afzonderlijk uitdrukkelijk te verzaken aan het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inschrijving in geld. ieder der vennoten verklaart ook ten persoonlijke titel te verzaken aan het voorkeurrecht.

3. De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge voorafgaand besluit op de kapitaalverhoging wordt

ingeschreven, als volgt:

-door B.V.B.A. Prompt, met zetel te Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 29, door inbreng van een som geld van

vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00);

-door C.V.B.A. Traxis, met zetel te Geel, Fehrenbachstraat 30, door inbreng van een som geld van

vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Totaal bedrag van de inschrijvingen: honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00).

4. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van B.V.B.A. Ail Dynamic Products, met zetel te Schoten, Melkerijstraat 20-22, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw De Grijse Vera Gaston Stephanie,; wonende te Kapellen, Beukendreef 10, ais zaakvoerder van de vennootschap.

Aan de B.V.B.A. All Dynamic Products wordt kwijting en décharge verleend onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

5. De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande kapitaalverhoging.

6. Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan Frehos Accounting B.V.B.A., te Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 9, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de, vennootschap in het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de B.T.W. administratie en bij alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Filip Wuyts

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift

- gecoördineerde statuten

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2013
ÿþ t Mbd Wood 1t1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergejegcf ler griffie van de Reolttbartk van KCoe h~ to Antwerpen 2 ~ JUL 2013

G~iffiëfliar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111

*13119898*



536 Stig ~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : COMPACT BIO ENERGY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte opgemaakt door notaris Filip Wuyts te Kapellen op 10 juli 2013 te registreren, blijkt dat werd opgericht onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid COMPACT BIO ENERGY, te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 29, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichters: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROMPT", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0444.418.762, met B.T.W.-nummer BE0444.418.762. -2. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TRAMS", met maatschappelijke zetel te Geel, Fehrenbachstraat 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout, nummer 0442.340.190, met BT.W.-nummer BE0442.340.190. -3, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALL DYNAMIC PRODUCTS", met maatschappelijke zetel te Schoten, Melkerijstraat 20-22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, nummer 0808.740.468, met B.T.W.-nummer BE0808.740.468.

2. Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam "COMPACT BIO ENERGY".

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 29.

4. Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

S. Doel: De vennootschap heeft tot doel, steeds onder voorbehoud van het verkrijgen van de toepasselijke, wettelijke, reglementaire en sectoriële machtigingen:

-Aankoop, verkoop, import, export, distributie en handelsbemiddeling in de ruimste zin van vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen, aanverwante producten en installaties.

-Aankoop, verkoop, import, export, distributie en handelsbemiddeling in de ruimste zin van onderhoudsproducten, aanverwante producten en installaties voor waterbehandeling en voor publieke en' private zwembaden, jacuzzi's, spa's en aanverwante.

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, finan-ciële, roerende, onroerende, financiële of andere verrich-tingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijke doel of dit, zouden kunnen bevorderen of ontwikkelen, en dit zowel in België als in het buitenland.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en; manieren die zij het best geschikt zou achten,

-Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te, bevorderen. Zij kan zelfs alle medewerkings-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met' dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

-Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. -Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

7. Bestuur en vertegenwoordiging:De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,! natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor, de duur die zij bepaalt en herkiesbaar zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, _ zaakvoerders, bestuurders of_werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan. Het is de enige vennoot ook toegelaten een zaakvoerder-opvolger te benoemen.

Wanneer de vennootschap drie of meer zaakvoerders telt, besturen zij in college, Dit college vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder.

Het college wordt voorgezeten door de voorzitter, of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders, De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. Deze bevat de agenda.

Over punten die daarin niet zijn vermeld, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen.

De instemming wordt geacht gegeven te zijn wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

De zaakvoerder die belet is, kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager volmacht geven aan een van zijn collega's, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen.

Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ondertekend door de zaakvoerder(s).

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder(s),

Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten, de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de mogelijkheid de vennootschap krachtens bijzondere volmachten te vertegenwoordigen, wordt deze jegens derden en in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

8. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd,

wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10, Winstverdeling: Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, Nochtans kan de algemene vergadering of de enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Ontbinding en vereffening: Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meervereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

12. Overgangs- en slotbepalingen:

-Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden op maandag 4 mei 2015 om 10.00 uur.

De comparanten verklaren te benoemen tot enige niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur:

- Voomoemde B.V.B.A. Prompt: de heer Schrijvers Dirk Leon Mathilde, wonende te Stabroek, Haagdoomlaan 27, verklaart in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de B.V.B.A, Prompt zichzelf te benoemen tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

- Voomoemde C.V.B.A. Traxis: de heer Lambrecht Diederik Maria Floris, wonende te Geel, Fehrenbachstraat 30, verklaart in zijn hoedanigheid van bestuurder van de C.V,B.A. Traxis zichzelf te benoemen tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

- Voornoemde B.V.B.A. All Dynamic Products: mevrouw De Grijse Vera Gaston Stephanie, wonende te Kapellen, Beukendreef 10, verklaart in haar hoedanigheid van zaakvoerster van de B.V,B.A. All Dynamic Products zichzelf te benoemen tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

~

~ ` r

a '

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders, vertegenwoordigd als gezegd, verklaren hun mandaat te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich hiertegen verzet,

Zij zullen allen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen behoudens andersluïdende beslissing van de algemene vergadering der aandeelhouders.

-Bijzondere volmacht met recht van in de plaatstelling wordt verleend aan de G.C.V. "Akmaz", met maatschappelijke zetel te Antwerpen-Merksem, Rietschoorvelden 154, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0836.079.622, met B.T,W.-nummer 6E0836.079.622, teneinde namens de vennootschap:

inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondememingsloket van de vennootschap;

namens de vennootschap alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Filip Wuyts

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COMPACT BIO ENERGY

Adresse
NOORDERLAAN 98, BUS 35 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande