CON-TRAFIC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CON-TRAFIC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.570.308

Publication

20/01/2012
ÿþMod Word 45.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1 II1 111 IIl1IiII I 1I t

*12018611*

Neergelegd ter griffie van de Rorfribank van Koophandel te Antwerpen, op

10 el, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benarmi!ng

(voluit) :

(verkort) :

0 84 2i 570.308

CON-TRAFIC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Ambtmanstraat 2 bus 3 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

De ondergetekenden :

1) Heeren Marc, geboren te Wilrijk op 6 augustus 1957, wonend te 2000 Antwerpen, Ambtmanstraat 2 bus 3, gehuwd met Guillaumine Caarls, NN 570806-249-48

2) Caarls Guillaumine, geboren te Wilrijk op 9 november 1957, wonend te 2000 Antwerpen, Ambtmanstraat 2 bus 3, gehuwd met Marc Heeren, NN 571109-238-87

verklaren een vennootschap onder firma, op te richten onder de naam "CON-TRAFIC", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Ambtmanstraat 2 bus 3.

2. Vermogen Eigen middelen

De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van honderd (100) euro ingebracht is en volgestort. De volstorting gebeurde door middel van een som geld van honderd (100) euro door overschrijving op de geblokkeerde bankrekening , zoals hierna wordt uiteengezet.

3. Inbrengen

a) Inbreng in geld

Deze inbreng in geld, voor een bedrag van honderd euro wordt gedaan door :

1)Negenennegentig euro (99¬ ) door Heeren Marc, comparant sub 1 waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 99% van het vermogen van de vennootschap.

2)Eén euro (1¬ ) door Caarls Guillaumine, comparant sub 2 waarvoor zij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot haar inbreng bekomt, hetzij 1% van het vermogen van de vennootschap.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

1. Naam duur zetel doel

ARTIKEL 1 : Naam

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam "CON-TRAFIC".

ARTIKEL 2 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden twee januari tweeduizend en

twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De artikelen 1865,5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Ambtmanstraat 2 bus 3.

De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België. Indien hij naar een ander taalgebied wordt overgebracht, betreft dit een statutenwijziging.

ARTIKEL 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Specifiek :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, alle verrichtingen met betrekking tot de zeevaart, de binnenvaart, de luchtvaart, vervoer te baan, spoor, zee en lucht en in het algemeen, doorvoer, verzending, uitrusting,

bevrachting, agentschap, commissie, vertegenwoordiging, scheepshandel- en andere makelarij, grensexpeditie, buurtdienst, alle goederenopslag, behandeling van goederen, invoer, uitvoer, en verzekeringen in het algemeen.

De oprichting, uitbating en het beheer van verkeerslijnen. Het verstrekken van adviezen, het bedrijfsbeheer en het uitvoeren van opdrachten die rechtstreeks of onrechtstreeks deel uitmaken van een transportoperatie.

De vennootschap mag in de hoedanigheid van commissionair, agent en zelfs voor eigen rekening alle en om het even welke transportmiddelen exploiteren, huren of verhuren, alle goederen aankopen en verkopen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de aankoop- en verkoop, distributie, trading, import en export, zowel in de groot- als kleinhandel van allerlei afgewerkte en onafgewerkte producten en goederen.

De bevrachting van alle vervoermiddelen, tolformaliteiten, expeditie, douaneagentschap, alle behandeling van goederen, laden, lossen, meten, wegen, verpakken, consignatie, opslag, overslag, lange termijn scheepsagentuur, shipbrokers, scheepleiding, nemen van stockagemonsters, de transportovername op korte en internationale handelsverrichtingen, handels) en maritieme vertegenwoordigingen.

Het uitoefenen van de navolgende beroepsactiviteiten : vervoerscommissionair, vervoersmakelaar en commissionair-expediteur bij het vervoer zonder dat deze opsomming beperkend is  ze is enkel indicatief.

Besteldiensten : het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst. Bezorgen van expresvracht, enz. Overige activiteiten i.v.m. de organisatie van het vrachtvervoer. Overige posterijen en koeriers . Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer.

Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van

bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz. Op lange termijn

aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren... Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie. Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers. Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz. Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz. Algemene audit-activiteiten. Verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven, enz. Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren. Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

De vennootschap heeft verder tot doel:

Het uitbaten van een grafisch bureau, drukkerij in de meest ruime zin van het woord

Het realiseren (concept, opmaak, druk, verwerking, distributie,...) van handleidingen, folders, brochures, periodieken en andere bedrijfsuitgaven

Het grafisch ontwerp en alle multimediale toepassingen die hiermee verband houden, ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters), publicitaire films, publicitaire artikelen, beheer van publiciteitsdragers, hulpactiviteiten in verband met drukkerijen, prepress-activiteiten, zetten bijvoorbeeld tekst en beeld op film, fotografisch en normaal papier, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotie-campagnes voor derden via de verschillende media

Alle fotografische activiteiten waaronder mode- en reclamefotografie, fotografie voor toeristische doeleinden, maken van foto's voor bedrijven en particulieren, fotostudio's, modefotografie evenals onderwaterfotografie, portretfotografie en maken van trouwfoto's en video-reportages en dergelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het vouwen, vergaren, naaien, garenloos binden, lijmen, snijden, brocheren en Goudstempelen van bedrukte vellen voor boeken, brochures, tijdschriften, catalogi, enzovoort; Het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie,

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp,gegevensverwerking, onder andere toepassingen in het maken van websites, overige advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur onder andere toepassingen voor het maken van websites

Overige grafische activiteiten

Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media, productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips

Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct

marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen,

Het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort, het

verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke

Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en

verenigingen van materialen, materieel en van installaties; de organisatie van en deelname aan manifestaties,

tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande.

Overige uitgeverijen (ontwerpen, samenstellen en verkopen van vakantieblaadjes en werkboekjes in

verband met onderwijs);

Overige vormen van onderwijs, niet elders genoemd;

Handelsbemiddeling en tussenpersoon in de handel.

In het algemeen :

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het

aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen ; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Indien het uitoefenen van voormelde activiteit(en) onderworpen is aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden of vergunningen, zal de vennootschap het uitoefenen van die activiteit ondergeschikt maken aan het voldoen aan deze toelatingsvoorwaarden en vergunningen.

Dit alles in de meest ruime zin. Zij kan ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, commissaris, of vereffenaar in een andere vennootschap uitoefenen, zo zij aan de voorwaarden daartoe voldoet.

2. Vermogen van de vennootschap

ARTIKEL 5 : Vermogen euro.

Het vermogen van de vennootschap bedraagt honderd

ARTIKEL 6 : Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag, op straffe van nietigheid, niet aan derden worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. De andere vennoten hebben aldus steeds een voorkeurrecht.

Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

p,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

3. Beheer

ARTIKEL 7 : Benoeming Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Tot zaakvoerder-vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

-HEEREN Marc (comparant SUBI)

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om een gewichtige reden door een besluit van de vergadering van de vennoten mits éénparigheid.

ARTIKEL 8 : Salaris

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Tenzij de vergadering van de vennoten anders zou beslissen is het mandaat van : -HEEREN Marc : BEZOLDIGD

ARTIKEL 9 : Bestuur en vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de

vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerders.

ARTIKEL 10 : Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ARTIKEL 11 : Concurrentieverbod

Zolang de vennootschap duurt zullen de zaakvoerders zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels of nijverheidsonderneming van eenzelfde aard binnen een straal van twintig (20) kilometer.

ARTIKEL 12 : Hoofdelijke & onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

4. Toezicht

ARTIKEL 13 : Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

5. Vergadering van de vennoten

ARTIKEL 14 : Dag, uur en plaats oproeping

Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Ten aile tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 15 : Bevoegdheid van de vergadering van de vennoten

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van :

- de vaststelling van de jaarrekening;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en ontslag van zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

ARTIKEL 16 : Besluitvorming notulen

Elke vennoot heeft recht op één stem.

In de vergadering van de vennoten worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij

wijziging van de statuten evenwel, is een eenparig besluit van de vennoten vereist.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

6. Inventaris jaarrekening winstverdeling verliezen

ARTIKEL 17 : Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

ARTIKEL 18 : Bestemming van de winst verliezen

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo

kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de vennoten in verhouding tot hun participatiebezit.

7. Ontbinding vereffening

ARTIKEL 19 : Vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van de Vennootschappenwet.

ARTIKEL 20 : Einde activiteit - Overlijden van een vennoot

Ingeval de activiteiten van de vennootschap een einde nemen, zal ieder van de vennoten het recht hebben

om een algemene vergadering samen te roepen teneinde te beslissen over de ontbinding van de vennootschap.

Dit besluit dient genomen te worden met eenparigheid tussen alle vennoten.

Ingeval van weigering, kan hij de ontbinding vorderen voor de rechtbank.

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap van rechtswege ontbonden zijn.

ARTIKEL 21 : Voorkeurrecht - Waardebepaling

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal iedere vennoot een voorkeurrecht hebben tot overname van de handelszaak. De waarde van de overname zal bepaald worden op basis van een gemiddelde van de netto-winst van de laatste vijf jaar, zonder rekening te houden met het beste en het slechtste jaar, te vermenigvuldigen met 2,5. Het aldus bekomen bedrag is de waarde aan dewelke de overnemer de zaak zal kunnen kopen, door de helft van dit bedrag uit te keren aan de andere vennoot. Ingeval van ontbinding door overlijden zal deze vergoeding toekomen aan de erfgenamen van de overleden vennoot. De waardebepaling zal worden verricht door de boekhouder van de vennootschap of door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Het aanbod tot overname zal aan de kandidaat-overnemer worden betekend per aangetekend schrijven door de andere vennoot. Hij heeft dan een maand om zich te beraden en zijn beslissing mede te delen. Indien het bedrag van de overname groter is dan twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500 euro), kan per schijf van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500 euro) betaald worden, mits het betalen van een intrest van 5% per jaar op het resterende bedrag.

Ingeval de zaak, na ontbinding, zou worden overgedragen aan een derde, geldt deze bepaling niet.

8. Keuze van woonplaats

ARTIKEL 22 :

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden twee januari tweeduizend en twaalf tot één en dertig december

tweeduizend en dertien.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien, op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Gedaan te Antwerpen op 2 januari tweeduizend en twaalf.

In drie exemplaren, waarvan een bestemd voor de registratie.

HEEREN Marc CAARLS GUILLAUM1NE

Oprichter & zaakvoerder Oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CON-TRAFIC

Adresse
AMBTMANSTRAAT 2, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande