CONFINGO

Société en commandite simple


Dénomination : CONFINGO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.785.462

Publication

26/11/2012
ÿþMOD t1

mn C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*12190993

11

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 ' NOV. 2012

Griffie

TURNHOUT

De Griffier,

Ondernemingsnr, : Q SG'O .

Benaming (voluit) : CONFINGO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Varenstraat 97, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Oprichting

Turnhout, 7 november 2012.

Zijn verschenen :

1. De Heer Van Beek Stijn(79.08.31-157-46), Varenstraat 97, 2300 Turnhout.

2. Mevr. Heylen Leen(79.05.30-168-47), Varenstraat 97, 2300 Turnhout.

die verklaren dat zij onder hen zijn overgegaan tot de oprichting van een vennootschap waaraan zij de vorm geven van een gewonecommanditaire vennootschap,

Artikel 1 Naam :

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming Confingo.

De vennootschap zal telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze naam laten voorafgaan of

volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "Gewone

Commanditaire Vennootschap" ofwel afgekort tot "GCV".

Artikel 2 Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Varenstraat 97. De zetel mag overgebracht worden naar een andere plaats binnen het nederlandstalig landsgedeelte op verzoek van de zaakvoerder.

Artikel 3 Doel

- Ma tagementsactiviteiten : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal.

- De vennootschap mag functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen indien de wet en de statuten van die vennootschap dit toelaten. - Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Op de laatste blz. van j_uik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,V.opr: behouden

aan het « Belgisch

Staatsblad

(27

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervo19 MDD 11 i



- Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie voor andere bedrijven.

Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen,

- Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen, huizen, bedrijfspanden.

- Handel in eigen onroerend goed.

Een buitengewone algemene vergadering kan het doel uitbreiden met gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 4 Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts worden ontbonden door een beslissing van een buitengewone algemene vergadering en dit met meerderheid van stemmen van de vennoten aanwezig op de buitengewone algemene vergadering. De buitengewone algemene vergadering die handelt over de ontbinding van de vennootschap kan worden opgeroepen door één of meerder vennoten.

Artikel 5 Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100,00 ¬ en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- door de Heer Van Beek Stijn voornoemd : 90,00 ¬ .

- door Mevr. Heylen Leen voornoemd : 10,00¬ .

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen

toegekend

- aan de Heer Van Beek Stijn voornoemd : 90 aandelen.

- aan Mevr. Heylen Leen voornoemd : 10 aandeel.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten :

De Heer Van Beek Stijn voornoemd is hoofdelijk aansprakelijk gecommanditeerde vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

Mevr. Heylen Leen voornoemd is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot het beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd De Heer Van Beek Stijn voornoemd. Zijn mandaat kan niet worden herroepen zolang de vennootschap duurt tenzij de zaakvoerder zijn instemming geeft voor zijn ontslag als zaakvoerder. De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt bepaald door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Er kunnen tijdens het bestaan van de vennootschap nog één of meerdere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering en dit met meerderheid van stemmen. Elke zaakvoerder met uitzondering van de Heer Van Beek Stijn kan ten alle tijde worden ontslagen mits goedkeuring van de meerderheid van de vennoten aanwezig op een algemene vergadering.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn ieder van hen, beschikt(beschikken) over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de verkopende vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat hij(zij) op dat ogenblik bezit in de vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - vervCl9 MOD 111

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn' aandeel overdragen aan een derde.

Artikel 9 Overlijden :

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien de erfgename niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van de aandelen van de overleden vennoot. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechterlijke inventaris laten opmaken noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

. i , Vgor-

behouden aan Iet

IBelgiscfi Staatsblad

Artikel 10 Boekjaar :

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf 7 november 2012 zaI afgesloten worden op 30 september 2013.

Op het einde van het boekjaar maakt(maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op van de

onderneming.

Artikel 11 Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De beslissing dient met meerderheid van stemmen van de vennoten te worden genomen.

Artikel 12 Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tiende werkdag van de maand maart te 19.00 uur. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn of via mail aan de vennoten dient verzonden te zijn.. Deze brief en/of mail moet de dagorde vermelden.

Alle beslissingen van de algemene vergadering en de buitengewone algemene vergadering dient met meerderheid van stemmen van de vennoten te worden genomen.

Artikel 13 Ontbinding - vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering met meerderheid van stemmen van de vennoten de vereffenaars die al dan niet vennoten zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is(zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is(zijn), van rechtswege vereffenaar(s). Hij(zij) heeft(hebben) de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 14 Overname reeds gestelde handelingen

Er zijn geen handelingen gesteld voorafgaand aan de oprichting van de GCV Confingo die dienen

bekrachtigt te worden met terugwerkende kracht.

Van Beek Stijn

Beherende vennoot-zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONFINGO

Adresse
VARENSTRAAT 97 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande