CONNOSTRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONNOSTRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.040.048

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14226-0259-010
04/09/2013
ÿþINN~I~V~I~IINN~NIMII1M

*13136253

NEERGELEGD GRIFFUE' RFCHTBANK VAN

z 6 kta~01J

Grt te

Mod WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TU NI" tr UT" De griffier

Benaming

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Waaiburg 33/D

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - gedelegeerd bestuurder UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DD. 28/06/2013

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode

ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

-de heer Willem Vanbroeckhoven, Pas 172, 2440 Geel;

-de beer Hugo Vanbroeckboven, Waaiburg 331E, 2440 Geel,

Het mandaat van bestuurder van:

-de heer Willem Vanbroeckhoven;

-de heer Hugo Vanbroeckhoven.

zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde bestuurders, alhier aanwezig zoals vermeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor uitoefening van een bestuursmandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DO. 28/06/2013

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op

heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

-De heer Willem Vanbroekhoven, Pas 172, 2440 Geel, tot gedelegeerd bestuurder.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over aile machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

De heer Willem Vanbroekhoven, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden. VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Willem VaryBroeckhoven

Gedelegeerd bestuurder

op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso;. Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0446.040.048 (voluit) : CONNOSTRA

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 31.05.2012 12144-0005-010
05/04/2012
ÿþ1NOù 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

aktNEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*saossiaa*

2 6. MAZ 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Ondernemingsnr :0446.040.048

Benaming (voluit) :CONNOSTRA

(verkort): *

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel :WAAIBURG 33D

2440 GEEL

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op zestien maart

Om elf uur dertig minuten.

voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CONNOSTRA", gevestigd te 2440 Geel, Waaiburg 33 D, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het nummer BTW BE 0446.0.40.048, opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Clerens te Mechelen op twintig december negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven januari negentienhonderd éénennegentig onder nummer 1992-01-07/072, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Marcel Wellens te Mortsel op drieëntwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op drie februari tweeduizend en twaalf onder nummer 2012-0203/0030982.

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

1) Verslagen

De volgende verslagen worden neergelegd:

- Verslag opgesteld door de heer Dirk ACHTEN, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mertens, Dewaele, Achten & Co Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de Raad van Bestuur aangesteld;

Verslag opgesteld door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Aangezien alle aandeelhouders erkennen een exemplaar van gezegde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, wordt de voorzitter vrijgesteld er voorlezing van te geven.

De conclusies van het verslag van de heer Dirk ACHTEN, bedrijfsrevisór bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mertens, Dewaele, Achten & Co Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, bedrijfsrevisor, aangesteld door de Raad van Bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ledit B - vervolg

"6. BESLUIT

De inschrijving in de kapitaalverhoging van de B.V.B.A. 'CONNOSTRA' door inbreng in natura voor een totaal bedrag van 3.916.635,21 EUR is samengesteld uit de inbreng van een deel van een schuldvordering toebehorend aan de N.V. 'BRUCHO' tov de N.V. 'AUTOLOGIA' voor een bedrag van 3.916.635,21 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 623.043 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Aan de inbrenger worden geen andere voordelen toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Zandhoven, 14 maart 2012

De bedrijfsrevisor

Mertens, Dewaele, Achten & C°, Bedrijfsrevisoren

B.V. o.v.v.e. B.V.B.A.

Vertegenwoordigd door Dirk ACHTEN"

Voornoemde verslagen van de bedrijfsrevisor en de Raad van Bestuur worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

2) Eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura

Eerste besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van drie miljoen negenhonderd zestienduizend zeshonderd vijfendertig euro en éénentwintig cent (3.916.635,21 e) om het van zeshonderd vijftigduizend euro (650.000,00 E) te brengen op vier miljoen vijfhonderd zesenzestigduizend zeshonderd vijfendertig euro éénentwintig cent (4.566.635,21 e) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de naamloze vennootschap "BRUCHO", voornoemd, heeft lastens de naamloze vennootschap "AUTOLOGIA", met zetel te 2440 "Geel, Waaiburg 33D, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Turnhout nummer 0479.224.045, en dit ten belope van drie miljoen negenhonderd zestienduizend zeshonderd vijfendertig euro en éénentwintig cent (3.916.635,21 E) door uitgifte van zeshonderd drieëntwintigduizend drieënveertig (623.043) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de winst zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis, en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

1) Totstandkoming van de eerste kapitaalverhoging

Inschrijving

De naamloze vennootschap "BRUCHO", vertegenwoordigd als gezegd, verklaart na voorlezing te hebben gehoord van hetgeen voorafgaat, haar vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij heeft lastens de naamloze vennootschap "AUTOLOGIA", met zetel te 2440 Geel, Waaiburg 33D, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Turnhout nummer 0479.224.045,

Voor-

behouden

aan het

~ÿgëTg~scl i

Staatsblad

y

Voor- Luik B - vervolg

behouden en dit ten belope van drie miljoen negenhonderd zestienduizend zeshonderd vijfendertig euro en éénentwintig cent (3.916.635,21 e) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

aan het Volstorting en vaststelling

~U~éfgTsc~i De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de eerste kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vier miljoen vijfhonderd zesenzestigduizend zeshonderd vijfendertig euro éénentwintig cent (4.566.635,21 6) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd zesentwintigduizend vierhonderd drieënveertig (726.443) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

r Staatsblad 4) Tweede kapitaalverhoging door inbreng in geld

Tweede besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zevenhonderd drieëndertigduizend driehonderd negenenvijftig euro vijfenzeventig cent (733.359,75 6) om het van vier miljoen vijfhonderd zesenzestigduizend zeshonderd vijfendertig euro éénentwintig cent

(4.566.635,21 6) te brengen op vijf miljoen tweehonderd

negenennegentigduizend negenhonderd vierennegentig euro en zesennegentig cent (5.299.994,96 E) door inbreng in geld door uitgifte van honderd zestienduizend zeshonderd zestig (116.660) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de winst zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis, die zullen worden ingeschreven tegen een prijs gelijk aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en die onmiddellijk zullen worden volgestort in geld.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

5) Totstandkoming van de tweede kapitaalverhoging

Inschrijving

zijn hier tussengekomen de beide aandeelhouders:

De heer Willem Van Broeckhoven, voormeld, die verklaart uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk te verzaken en afstand te doen van zijn voorkeurrecht om in te schrijven op de nieuwe aandelen van de kapitaalverhoging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en de naamloze vennootschap "BRUCHO" die verklaart uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk in te tekenen op de totaliteit van de kapitaalverhoging, en in te schrijven op alle honderd zestienduizend zeshonderd zestig (116.660) nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van deze kapitaalverhoging door inbreng in geld, en tevens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

Volstortini

De instrumenterende geassocieerd notaris bevestigt dat het bedrag van de integrale volstorting ten bedrage van zevenhonderd drieëndertigduizend driehonderd negenenvijftig euro vijfenzeventig cent (733.359,75 e) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE36 0016-6678-8281 bij de BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertien maart 2012 afgeleverd attest, dat aan de geassocieerd notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vaststelling

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de tweede kapitaalverhoging definitief is waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijf miljoen tweehonderd negenennegentigduizend negenhonderd vierennegentig euro en zesennegentig cent (5.299.994,96 E) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door achthonderd drieënveertigduizend honderd en drie (843.103) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

6) Derde kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves







Luik B - vervolg

e '

Vopr-behouden aan het `r`Elelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Derde besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijf euro en vier cent (5,04 E), om het van vijf miljoen tweehonderd negenennegentigduizend negenhonderd vierennegentig euro en zesennegentig cent (5.299.994,96 E) te brengen op vijf miljoen driehonderdduizend euro (5.300.000,00 E), door incorporatie van eenzelfde bedrag uit de beschikbare reserves, zonder uitgifte en creatie van nieuwe aandelen.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

7) Totstandkoming van de derde kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de derde kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijf miljoen driehonderdduizend euro (5.300.000,00 e) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door achthonderd drieënveertigduizend honderd en drie (843.103) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

8) Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten

Vierde besluit

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen

ingevolgde voornoemde besluiten, en artikel 5 te vervangen als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen

driehonderdduizend euro (5.300.000,00 £) en is verdeeld in achthonderd

drieënveertigduizend honderd en drie (843.103) aandelen op naam zonder

aanduiding van nominale waarde."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

WAARVAN PROCES-VERSAAL

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, geassocieerd notaris.

Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 19

MAART 2012. Boek 144, blad 14, vak 15. Vijfentwintig euro

inspecteur: (get) De Vries Jacques.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL GETEKEND NOTARIS P WELLENS

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte en de gecoördineerde statuten.

(25 e). De e.a.

03/02/2012
ÿþ Nlotl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) :CONNOSTRA

(verkort): *

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel :WAAIBURG 33D

2440 GEEL

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

1HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF. Op drieëntwintig december. 10m negen uur dertig minuten.

Voor Ons, Meester Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 IMortsel, Eggestraat 26, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een (buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CONNOSTRA", (gevestigd te 2440 Geel, Waaiburg 33 D, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het nummer BTW BE 0446.040.048, opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Clerens te Mechelen op itwintig december negentienhonderd Éënennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven januari negentienhonderd ,éénennegentig onder nummer 1992-01-07/072, en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door iondergetekende geassocieerde notaris Marcel Wellens te Mortsel op twintig december tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op vijftien januari tweeduizend en drie onder nummer 2003-01:15/0006869.

De Vergadering neemt eenstemmig de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT

!De algemene vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

IDe bestaande aandelen aan toonder zullen worden vernietigd door de 'respectievelijke aandeelhouders en worden vervangen door een inschrijving top naam in het aandelenregister.

'De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

jAan de raad van bestuur wordt de opdracht gegeven de Iluitvoeringsmodaliteiten te bepalen.

VASTSTELLING

'De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat zij deze aandelen vernietigen. Ondergetekende notaris stelt tevens vast dat de aandeelhouders de aandelen inschrijven in het ;aandelenregister van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

" De vergadering besluit de statuten aan te passen ingevolge het eerste

= besluit en artikel 5 te vervangen als volgt:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaosovez"

NE.ERGELFOD

GRIFFIEZ I1LCH L:ANK VAN

2 3 JAO. 2n2

l<OOPHAriftli TURNHOUT ,

III

i

~-------

Ondernemingsnr :0446.040.048

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

B 1i  I"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd vij ftigduizend1

Staatsblad ! euro (650. 000, 00 £) en is verdeeld in honderd en drieduizend vierhonderd

V (103.400) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde".

" De vergadering besluit tevens om artikel 10 te vervangen als volgt:

1"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van! aandelen en hebben stemrecht.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn (voorzien van een volgnummer.

IDe overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van ;aandelen van de vennootschap.

(Zij kunnen bij besluit van de raad van bestuur uitgegeven worden int afzonderlijke of meervoudige titels. IDe stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op! Iplaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen magl beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze! aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

IDe raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven! dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders= vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd! verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door( tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van del overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap! !zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. j De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur] vastgesteld."

" De vergadering besluit tevens om artikel 27 te vervangen als volgt: !

"De raad van bestuur en iedere commissaris kunnen afzonderlijk zowel een! gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een; i~buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten del (jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. IDe raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of! leen buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer! (aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een/vijfde van het maatschappelijke faapitaal vertegenwoordigen, het vragen. DEPOTCLAUSULE.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel tel ;nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Del vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan) geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

`De aandeelhouders, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Del (oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaatst Ivan de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt] look voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op! !naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). De aandeelhouders! ;bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijli ide anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven! Hagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld."

IIDERDE BESLUIT IDe vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan del

}burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap

timet beperkte aansprakelijkheid LAORIUS Advocaten, met zetel te 2000!

I1Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door meester Dirk Wellens) en/of Stefaan Wauman, met recht van indeplaatsstelling en met volgende! ,machten :

IlAlle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale]

=Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan tel ;vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelij kej

Luik B - vervolg

Vobr-.,behouden aan het

"-`SëTis- é íT

Staatsblad

beroepsorganisaties vast te leggen. het aanpassen van voor

.llAlle administratieve verrichtingen, waaronder voeren zowel

'aandelenregister van de vennootschap, uit te

!verleden, het heden als voor de toekomst.



collectieve schuldenregeling. I

De comparanten verklaren ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben vóór het verlijden dezer en verklaren uitdrukkelijk dat zij dit! !ontwerp gelezen hebben, dat zij de mededeling ervan als voldoende tijdig !aanzien om het ontwerp goed te onderzoeken en dat zij derhalve geen volledige voorlezing van de akte hebben gewenst.

(Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de 'vermeldingen vervat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet! !Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf!

medegedeeld ontwerp van de akte en de akte zelf. 1

IDe gehele akte inbegrepen de aangehechte stukken werd door ons, Notaris,! (ten behoeve van de comparanten toegelicht. Partijen verklaren na gemelde toelichting de akte volledig en grondig begrepen te hebben en er geen!

1

1

1De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht' dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen ofi !zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer! tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

WAARVAN PROCES-VERBAAL Verleden te Mortsel, op bovengemelde datum.

Nadat de akte werd voorgelezen en toegelicht als voormeld hebben de! Écomparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd met Ons,'

geassocieerd Notaris getekend. i

!Volgen de handtekeningen. j

(Geregistreerd drie bladen, zonder verzendingen, Registratie MORTSEL, de 27' (DEC. 2011. Boek 143, blad 57, vak 16. Vijfentwintig euro (25 E). De e.a.=

inspecteur: (get) J. De Vries.

VOORONTLEDEND

hetj het!

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een!

(deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden. Î

ISTEMMING I

!Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen.

(VERKLARINGEN. I

I1) Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten

'hem werd aangetoond aan de hand van hogervermelde bewijskrachtige !identiteitsbewijzen en op grond van gegevens vervat in de wettelijk vereiste stukken.

12) De fysische personen in deze verklaren ieder wat hen betreft, de

!nodige bekwaamheid te bezitten om deze handeling te stellen, niet te zijn

1

;geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en

evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op eeni

cu

verdere uitleg meer over te wensen. ITegenstrijdige belangen

!UITTREKSEL GETEKEND NOTARIS P WELLENS.

1

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 20.06.2011 11183-0119-010
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 11.06.2010 10173-0158-010
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 15.07.2009 09442-0070-023
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 31.07.2008 08531-0200-023
06/03/2008 : ME089328
08/01/2008 : ME089328
05/07/2007 : ME089328
03/07/2007 : ME089328
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 10.07.2015 15291-0484-010
16/06/2005 : ME089328
15/06/2004 : ME089328
11/06/2004 : ME089328
09/07/2003 : ME089328
31/01/2003 : ME089328
15/01/2003 : ME089328
19/11/2002 : ME089328
22/01/2002 : AN288137
28/06/2001 : AN288137
09/06/2000 : AN288137
11/06/1999 : AN288137
30/09/1997 : AN288137
01/01/1995 : AN288137
01/01/1993 : AN288137
07/01/1992 : AN288137
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16338-0434-012

Coordonnées
CONNOSTRA

Adresse
WAAIBURG 33D 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande