CONPAPAS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONPAPAS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.363.539

Publication

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 19.08.2013 13434-0106-013
16/01/2012
ÿþi'

mod 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Afeargetegd ter .rrIdin el de Rezht6ed d®n Koophandel rc,1Antwerpen, op

Griffie O 4 JAN. 2012

*iaoia3a0

111

bel

aa

BE Sta

Onclernemingsnr : ?k , 363 33

Benaming (voluit) : CONPAPAS NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vaartstraat 155/F

2520 Ranst

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor meester René Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op negentien december tweeduizend en elf dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd zeven bladen, geen verzendingen te ZANDHOVEN, Registratie, 22 DEC.2011. Boek 123, blad 85, vak 4. Ontvangen : vijfentwintig euro 25,00¬ De E.a. inspecteur, (getekend) W. LAUREYS".

Blijkt dat tussen :

1.De heer MUYSHONDT Jozef Alfons Isabella, geboren te Ranst op 23 september 1953, wonende te 2520 Ranst, Donkereweg 5.

2.De heer MUYSHONDT Bartholomeus Rosa René geboren te Lier op 4 september 1959, wonende te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F.

Een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "CONPAPAS NV".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2520 Ranst, Vaartstraat 155/F.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel: het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, in stand houden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium.

Hiertoe kan de vennootschap:

-Participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs en voornoemde entiteiten financieren door middel van het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van aandelen, opties, warrants, of andere effecten of andere vormen van kapitaalfinanciering, of door middel van het toestaan, het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen of andere vormen van schuldfinanciering of schuldinstrumenten.

-Liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord.

-Participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur, aan het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten, waarin zij een participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere dienste of bijstand te verlenen.

-De ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen.

-Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid var de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 1'. i

-Het verwerven, beheren, exploiteren, valoriseren, vervreemden, verhuren en huren, bouwen en renoveren van onroerende goederen, met uitzondering van de verrichtingen die verband houden met de werkzaamheden van vastgoedhandelaars.

-Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering; economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn. -Tussenkomen in het dagelijks bestuur en vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

-Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen. De voornoemde opsomming is niet exhaustief en dient in de meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden.

Bovendien, mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met of bijdragen tot haar doel, en mag zij haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, alsook zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorvaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventien miljoen vierhonderdduizend euro (¬ 17.400.000,00) en is volledig geplaatst door volgende inbreng in natura.

1)De heer Jozef Muyshondt verklaart in de vennootschap inbreng te doen van volgende aandelen:

-driehonderd veertig (340) aandelen aan toonder, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap "MUYSHONDT", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer 0439.338.734; -tweehonderd zevenenzeventig (277) aandelen aan toonder, volledig volgestort van de naamloze vennootschap "MAP", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer 0439.338.932;

-achtduizend aandelen (8000) aandelen aan toonder, volledig volgestort van de naamloze vennootschap "GERONA", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0421.257.340;

-zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen aan toonder, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap "IMMO SERVAES", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0437.609.659;

-zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen aan toonder, volledig volgestort van de naamloze vennootschap "SERVACO", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0437.756.149.

2)De heer Bartholomeus Muyshondt verklaart in de vennootschap inbreng te doen van volgende aandelen:

-driehonderd veertig (340) aandelen aan toonder, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap ' MUYSHONDT", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer 0439.338.734; -tweehonderd zevenenzeventig (277) aandelen aan toonder, volledig volgestort van de naamloze vennootschap "MAP", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondernemingsnummer 0439.338.932;

-achtduizend aandelen (8000) aandelen aan toonder, volledig volgestort van de naamloze vennootschap "GERONA", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0421.257.340;

-zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen aan toonder, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap "IMMO SERVAES", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0437.609.659;

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persololn(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien var derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-behoyden

aan het

Belgisch Staatsbad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod1t.f

-zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen aan toonder, volledig volgestort van de naamloze vennootschap "SERVACO", met zetel te 2520 Ranst, Vaartstraat 155F, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0437.756.149.

Voormelde inbrengen worden uitvoerig beschreven in het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, vertegenwoordigd door de heer Willy Mertens, bedrijfsrevisor, in uitvoering van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"5 BESLUIT

Ons onderzoek laat ons toe de volgende besluiten te formuleren;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

- de toegepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord;

-de waarderingsmethode zoals voorgesteld door de oprichters, leidt tot een waarde van 17.400.000

Euro, welke overeenstemt met de totale fractiewaarde verbonden aan de 6.000 uit te geven

aandelen, die als tegenprestatie van de inbreng zullen worden verstrekt;

- de toekenning van 6.000 aandelen een billijke en rechtmachtige vergoeding zodat de wederzijdse

rechten van de betrokken partijen volledig geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen vastgelegd zijn;

-de verkregen vergoeding ais tegenprestatie voor de inbreng bestaat uitsluitend uit de toekenning

van 6.000 aandelen.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat de:

-oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte

bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen;

-dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting of, met aan deze woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Aldus opgemaakt te Zandhoven op 5 december 2011.

Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren BV ovve BVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Willy Mertens"

Bovendien hebben de oprichters zelf een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbreng

in natura zoals voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen.

-De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte aandelen verwerven evenals het daarmede verbonden genot vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

-De inbrengers verklaren dat alle ingebrachte aandelen volledig volgestort zijn en vrij zijn van alle verzet en lasten hoegenaamd.

-De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet het voorwerp uitmaken van een pand, van een bewaargeving of van een onderpand.

-De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrengers voortvloeiend uit de huidige inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden aan de heren Jozef en Bartholomeus Muyshondt, beiden voormeld, ieder drieduizend volgestorte aandelen toegekend, hetwelk door hen beiden wordt aanvaard.

Het kapitaal wordt aldus vertegenwoordigd door zesduizend (6000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het werd volledig volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden worden benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Er moeten ten minste drie bestuurders zijn. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Op de laatste blz var Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. herzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en randtekening

" s

Voor-behot cfen

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod tL1

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan; zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De voorzitter en de afgevaardigde bestuurder(s) worden benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn. De raad wordt samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijf dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De tegenwoordigheid van de meerderheid van de bestuurders, hetzij persoonlijk hetzij bij volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de besluiten.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen.

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen, kan niet aan derden worden tegengeworpen, ook al is die beperking of verdeling openbaar gemaakt.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering daartoe besluit door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De bestuurders en de cornmissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen. Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

De aandeelhouders kunnen ook éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen gebeurt mondeling tenzij het over personen gaat of de vergadering bij gewone meerderheid beslist tot een geheime stemming.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoiojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-behoulen aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-

winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer

het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming

van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om, op het resultaat van het boekjaar, interimdividenden uit te keren

overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende opvraging van stortingen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. Het eerste boekjaar loopt tot 31

december 2012.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal

voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli

negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, en dat

zij bijgevolg vrijgesteld zijn van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

De buitengewone algemene vergadering gehouden onmiddellijk na de oprichting, beslist met

eenparigheid van stemmen dat het aantal bestuurders wordt bepaald op vier.

Worden tot dit ambt benoemd voor een termijn van zes jaar:

1)de heer Jozef Muyshondt voormeld;

2)de heer Bartholomeus Muyshondt voormeld;

3)de heer Hans Jozef Kamiel Muyshondt, geboren te Lier op 27 december 1979, wonende te 2520

Ranst, Valkenlaan 1/DOO1;

4)mevrouw Katrien Muyshondt, geboren te Lier op 28 maart 1985, ongehuwd, wonende te 2520

Ranst, Vaartstraat 155F;

die allen aanvaarden.

Worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder:

1)De heer Jozef Muyshondt voormeld;

2)De heer Hans Muyshondt voormeld,

dewelke overeenkomstig artikel dertien der statuten ieder afzonderlijk bekleed zijn met volledige

individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid om de vennootschap geldig te kunnen verbinden.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris René Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag oprichters.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van L unk S vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

02/03/2015
ÿþ3

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

1 8 FEB. 2015

afdeling Antwerpen

Criffic

VIII IIIIIIIIYIIIII

'15032922

Ondernemingsnr : 0842.363.539

Benaming

(voluit) : Conpapas

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vaartstraat 155F, 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging huisnummer

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur van 22.01.2015

De Raad van Bestuur neemt akte van de beslissing van het college van burgemeester en schepenen om het huisnummer van de maatschappelijke zetel te wijzigen van 155F naar 247. Het adres van de maatschappelijke zetel wordt Vaartstraat 247, 2520 Ranst.

getekend

J. Muyshondt

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CONPAPAS

Adresse
VAARTSTRAAT 247 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande