CONTAINER & CARGO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTAINER & CARGO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.851.516

Publication

23/09/2014
ÿþOndememingsnr : 5 6 1 85 1 - 516-

.,

Benaming (voluit) : CONTAINER les CARGO CONSULT

(verkort);

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel De Brierstraat 7

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELL1NG ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 09/09/2014, neergelegd ter registratie, BLIJKT DAT "

1) 1/ De heer EENNAES Frank Elisa Edouard, geboren te Antwerpen op één juni negentienhonderd achtenzestig, ongehuwd, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Andemachstraat 11 (ID 591-6960167-34 RR 680601 505-62); 2/ De heer EENNAES Marc Linde Albert, geboren te Antwerpen op negen februari negentienhonderd: zevenenzeventig, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, De Brierstraat 7 (ID 591-9211845-51 RR 770209 343-48), Gehuwd te Mortsel op twee juli tweeduizend en vijf met mevrouw Caroline Van Goethem onder het wettelijk stelsel: bij gebreke aan een huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd naar hij verklaart; een handevennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-, kelijkheid, met de naam: "CONTAINER & CARGO CONSULT",

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt

, "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais vood. rekening van derden:

De adviesverlening met betrekking tot volgende diensten:

- Laden, lossen en stuffen van containers;

Kuiperij;

Opslag van goederen en aanverwante diensten;

- Voorraadbeheer;

- Vaststelling schade;

Opleiding personeel en aangestelden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de , verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheerl of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, ; obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende, of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het ever welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverware i! doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere, ' vennootschappen."

3) De vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen, district Deume, De Brierstraat 7.

4) De vennootschap is opgericht op 09/09/2014 voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap, aile verrichtingen sedert 01/08/2014 namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening: neemt.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

bel aÉ Be Sta

IIIIII!!111.1j1111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Rechtban% van koophandel Antwerpen

1 1 SEP. 2014

afcremetwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Intekening

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de oprichter sub 1/ heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend driehonderd euro

(9.300,00¬ ) euro, waarvan-drieduizend honderd euro (3_100,00E) volgestort;

- de oprichter sub 2/ heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend driehonderd euro

(9200,00E) euro, waarvan drieduizend honderd euro (3.100,00E) volgestort.

Totaal: honderd (100) aandelen en achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E), waarvan zesduizend

tweehonderd euro (6200,00E) volgestort,

Huweliiksstelsel

De oprichter sub 2/ verklaart dat hij niet mevrouw Caroline Van Goethem gehuwd is onder het wettelijk stelsel bij

gebreke aan een huwelijkscontract.

Hij bevestigt dat de intekening geschiedt met gelden toebehorend aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat

tussen hem en zijn echtgenote.

Hij bedingt dat de vermogensrechten verbonden aan de aandelen toekomen aan de gemeenschap en dat de

lidmaatachapsrechten verbonden aan zelfde aandelen eigen zijn aan hemzelf aan wie bij uitsluiting van zijn

; echtgenote, alle lid maatschapsrechten worden toegekend.

De oprichter sub 2/ bevestigt dat hij deze verklaring aflegt met instemming van zijn echtgenote voor wie hij optreedt

bij sterkmaking.

Bewij van deponering

De oprichters bevestigen dat eik aandeel tot beloop van één/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van

zesduizend tweehonderd euro (6.200,00E).

6) Het boekjaar begint op"' januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

31/12/2015.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vomit een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend niet inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

; De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door ! het wetboek van vénnootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen váôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van juni om achttien uur op de zetel ; van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

! De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

- Als zaakvoerders zijn aangesteld:

1/ de heer EENNAES Frank Elisa Edouard, geboren te Antwerpen op één juni negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Andernachstraat 11 (RR 680601 505-62);

2/ de heer EENNAES Marc Linda Albert, geboren te Antwerpen op negen februari negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, De Brierstraat 7 (RR 770209 343-48), die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt,

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de ; vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

; Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

. 11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht verleend.wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, t wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank-voor-ondernemingen/rechtspersonenregister en-voor-haar registratie als btw-befastingplichtige,- --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UI1TREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

"Iaan hef

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

bevoegd echtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONTAINER & CARGO CONSULT

Adresse
DE BRIERSTRAAT 7 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande