CONTRAFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTRAFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.644.335

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 28.07.2014 14357-0493-010
10/12/2014
ÿþ i.lod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behoud

aan he

Belgisc

Staatsb

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

01 BEC. 2014

afdeling timen

1

" 19222

11,11111111111

Ondememingsnr : 0843644335

Benaming

(voluit) : CONTRAFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklel 74/76 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 18/11/2014:

Het ontslag als vaste vertegenwoordiger en niet-statutair zaakvoerder van de heer Linotte Tanguy

NN 86.07.17-405-67 wonende te 2000 Antwerpen - Frankrijklei 74/76 bus 13 wordt aanvaard.

Er wordt hem decharge gegeven voor het uitgeoefende mandaat.

- De heer Linotte Patrick NN 550114-381-70 wonende te 2610 Wilrijk, Paviljoenlaan 10

wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij anders beslist door de Algemene Vergadering.

Er wordt aan de heer Jean-Pierre Van Caesbroeck of zijn aangestelde, kantoor houdend te 2900 Schoten, Botermelkbaan, 90 volmacht verleend om aile wijzigingen en aanpassingen door te voeren wat betreft Fiscale Administratie, Belgisch Staatsblad, Kruispuntbank en het ondememingstoket

Patrick Linotte

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Iii II IIII NIIII~IIIIII~I I~

*12045696*

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Contrafin

(verkort) :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neorgelegd-ter griffie von dû Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

~ 1k FER. NU

Griffie

0843. 644" 335

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklei 74-76 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - aanstelling zaakvoerder

Uit een akte verleden voor Marc Verhoeven, notaris met standplaats te Antwerpen, district Deume, op 1 februari 2012, nog te registreren, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Contrafin", met zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 74-76, door:

De heer LINOTTE Tanguy Louise Julien, wonende rue de la Montagne 2, 3259 Bettembourg (Groot-Hertogdom Luxemburg).

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel: De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op het vlak van administratie, management en bedrijfsorganisatie.

- Advies en bijstand aan de bedrijfswereld; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations, communicatie, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,

- Het waarnemen en uitoefenen van allerhande mandaten, bestuurs- en beheersopdrachten, al dan niet bezoldigd.

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

- Overige zakelijke dienstverlening

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële, verrichtingen doorvoeren die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn. Zij zal mogen deelnemen in en aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, fusie, participatie, opslorping of op gelijk welke andere wijze. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden.

De vennootschap kan ook het mandaat uitoefenen van bestuurder of zaakvoerder in elke vennootschap waaraan ze verbonden is of elke vennootschap die activiteiten uitoefent in haar sector.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ëénlhonderdste (11100ste) van het kapitaal, waarop volledig werd ingeschreven door voornoemde heer Tanguy Linotte. Alle aandelen werden ten belope van twee/derde (2/3de), volstort, zijnde in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Het bewijsattest hiervan, afgeleverd door KBC op 31 januari 2012, werd overhandigd aan de instrumenterende notaris.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De algemene vergadering kan beslissen de zaakvoerder een vaste of veranderlijke bezoldiging toe te kennen.

7

`Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde heer Tanguy Linotte, Zijn mandaat is bezoldigd.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder, wordt deze van rechtswege opgevolgd door de opvolger-zaakvoerder. Werd aangewezen als opvolger-zaakvoerder: mevrouw Christiane Yvonne Dupon, wonende Paviljoenlaan 10 bus 6 te 2610 Antwerpen Wilrijk,

Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap af in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2012.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheïd van stemmen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding - Vereffening - Verdeling: Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

Volmacht: Volmacht werd gegeven aan BVBA J.P. Van Caesbroeck & Co, met zetel te Schoten, Botermelkbaan 90, en aan alle aangestelden van deze vennootschap, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties; en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingattest, de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen en het desbetreffende ondememingsioket en lof wijziging van deze inschrijving en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap.

-- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL --

Marc Verhoeven, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 26.08.2016 16489-0456-012

Coordonnées
CONTRAFIN

Adresse
PAVILJOENLAAN 10 BUS 6 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande