CONWELL

Société en commandite simple


Dénomination : CONWELL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.552.654

Publication

28/04/2011
ÿþMod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lll 11111 I NUI I M III1 1 Mliii i 1 1iI

" 11064676"

Ondernemingsnr : g 3 S. 5S2 '5Ï/

Benaming

(voluit) : CONWELL

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : DOORNSTRAAT 83 - 2610 WILRIJK

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 01/04/2011 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone Commanditaire Vennootschap".

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam Conwell.

- Zetel: Doornstraat 83 - 2610 Wilrijk

- Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

- Beherend vennoot: Bart Wellens, wonende te Doornstraat 83 - 2610 Wilrijk.

- Doel: De vennootschap zal tot doel hebben:

1. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Beheers- en managementvennootschap

- Het verlenen van bijstand en diensten, het begeleiden van ondernemingen inzake bedrijfsbeheer - management - bedrijfsbeleid.

- Het presteren van diensten op het gebied van de informatica, zoals onder andere ontwikkeling, installatie, ondersteuning en verkoop van hardware en software, consulting en opleiding, herstellingen, analyses, ontwikkeling en ontwerpen van computeroplossingen, zowel in het binnenland als in het buitenland, en dit in de meest ruime zin. De aankoop en de verkoop, onder welke vorm ook, van goederen, producten of programma's welke rechtstreeks of onrechtstreeks met informatiedragers verband houden.

- Het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur: het analyseren van behoeften en problemen van de gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing.

- Het ontwerpen van websites, het beheren van websites op het internet, het updaten van websites, het aanvragen van domeinnamen op het internet, het aanvragen en beheren van e-mailadressen, het online verkopen via internet, het ontwerpen van reclamebanners op internet, het voeren van publiciteit rond websites, zowel op internet als door middel van drukwerk;

- Het uitvoeren van ingenieurswerk, dit omvat onder andere _het maken van berekeningen, analyses, het verstrekken van adviezen zonder dat dit limitatitief is. (o.a. het opstellen van EPB-verklaringen en energieadvies)

- Zij kan elke bedrijvigheid uitoefenen die vatbaar is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en deel te nemen aan elke bedrijvigheid onder welke vorm ook. Zij kan deelnemen in of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of dit begunstigen.

- Het verweren, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik.

- De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s), en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende: goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

- De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke beperkingen terzake.

- De vennootschap kan, in België en in het buitenland, roerende en onroerende goederen verwerven, verkopen, verhurenr inpandgevenert inhet algemeen. alles, doen-wat -ten .goedekomt,Jn de-meest-ruime-zin-van. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L.-

Luik B



bel

a;

BE

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de

op

Rechtbank van1Kpkr ~, te Antwerpen

De Griffier,

Griffie

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

het woord, aan haar roerend en onroerend patrimonium. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstellingen en/of onderhoud van allle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting. - De vennootschap kan ook - voor eigen rekening - effecten en waarden verwerven, verkopen en beheren o.a. aandelen, obligaties en beleggingsfondsen;

- Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen verstrekken van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer via het uitvoeren van managementopdrachten en het verstrekken van raadgevingen van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

- Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt 500,00 euro (VIJFHONDERD EURO). Het is verdeeld in 100 (HONDERD) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

- Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van dat jaar. - Algemene vergadering: zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni.

- Winstverdeling: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011

2. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van juni van het jaar 2012.

3. Zaakvoerder: De heer Bart Wellens. iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

- Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Tesamen hiermee neergelegd:

- Geregistreerd exemplaar oprichtingsakte

De heer Bart Wellens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONWELL

Adresse
DOORNSTRAAT 83 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande