CORES DEVELOPMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CORES DEVELOPMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 879.438.622

Publication

27/05/2014
ÿþ Md Word 11.1

I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





...



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

t 6 MEI 2014

afdelbaleréerpen



IuhI UII II III II

*14107488*

Vc

behc

aar

Bel!

Staa

II



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0879.438.622

Benaming

(voluit) Cores Development

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Heistraat 71, 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Het jaar tweeduizend en veertien op 6 mei, hebben overeenkomstig artikel 719 W. Venn., de bestuursorganen van de vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overname gelijkgestelde verrichting (verder ook 'geruisloze fusie') opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

In aanmerking nemende dat:

" de bestuursorganen het initiatief hebben genomen een geruisloze fusie tot stand te brengen van de over te nemen vennootschap de N.V. CORES DEVELOPMENT enerzijds en de overnemende vennootschap de N.V. CORES HOLDING anderzijds, die de overdracht tot gevolg heeft van het gehele vermogen evenals aile rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschappen aan de overnemende vennootschap;

" de bestuursorganen er zich toe verbinden om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de geruisloze fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en bij deze het fusievoorstel vastleggen dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering van de aan de geruisloze fusie deelnemende vennootschappen;

" de bestuursorganen beslissen om in éénzelfde akte de naamswijziging van de N.V. CORES HOLDING naar de N.V. CORES DEVELOP MENT op te nemen.

Aan het einde van de voorgestelde verrichting zal het volledige vermogen, evenals alle rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgegaan zijn naar de overnemende vennootschap.

De geplande geruisloze fusie is vanuit economisch en strategisch standpunt belangrijk en is als volgt verantwoord:

1,0e twee bij de fusie betrokken vennootschappen maken deel uit van de groep Ocres.

De groep Cores is een onroerend goed ontwikkelaar voornamelijk actief in Vlaanderen en Brussel.

2.De ovememende vennootschap is de holding vennootschap van de groep. De over te nemen vennootschap heeft als doelstelling de promotie en ontwikkeling van vastgoedprojecten.

3.0e fusie zal toelaten om de beide activiteiten, die in de praktijk reeds onder leiding van één gemeenschappelijke directie staan, onder te brengen onder dezelfde vennootschap.

4.De geplande geruisloze fusie strekt ertoe de groepsstructuur te vereenvoudigen en de groepsactiviteiten te rationaliseren, hetgeen zal leiden tot belangrijke kostenbesparingen en een meer efficiënt beleid.

5.Door de fusie ontstaat een moedervennootschap die nog twee dochtervennootschappen zal aanhouden. Dit zal leiden tot een transparante structuur en een verhoogde financiële draagkracht van de overnemende vennootschap, Bovendien verhoogt hierdoor ook de kredietwaardigheid van de overnemende vennootschap wat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

zal leiden tot een aanzienlijk betere uitgangspositie ten aanzien van de financiële instellingen met het oog op het verkrijgen van gunstige kredietvoorwaarden.

6.De naam van de overnemende vennootschap zef wijzigen van Cores Holding NV in Cores Development NV, de naam waarmee de groep in de markt gekend is.

7.De aandeelhoudersstructuur van Cores Holding NV na de geruisloze fusie zal identiek zijn aan de huidige aandeelhoudersstructuur van Cores Holding NV.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren uitdrukkelijk de fusie door te voeren in het kader van artikel 211 W113'92, van de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en van de artikelen lien 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Aldus wordt voorgesteld dat

1)De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal worden doorgevoerd tussen (art. 719, 2e lid, 1°W. Venn.)

1.0e Naamloze Vennootschap CORES HOLDING, gevestigd te B-2610 Antwerpen, Heistraat 71, opgericht bij akte verleden voor notaris Tom Coppens te Vosselaar op 3 mai 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 mei 2007 daarna onder nummer 07071029.

De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor de laatste maal bij akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op 11 april 2014, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 april 2014 onder nummer 14094031.

Ze is Ingeschreven bij de Kruispuntbank der ondernemingen onder nummer 0889.278.875 en heeft als B.T.W,-nummer BE 889.278.875 en heeft volgens de statuten nagerneld doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

1. Het rechtsreeks of onrechtstreeks participeren of investeren, onder welke vomi dan ook, ln bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en deze participaties of investeringen aan te houden of te desinvesteren zoals zij wenselijk acht.

De vennootschap zal aldus instaan voor onder meer het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties of investeringen, zonder hiertoe beperkt te zijn. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België ais in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap zal met name haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille, die onder meer kan bestaan uit alle al dan niet verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en aile roerende goederen en rechten, te vormen, te beheren, te valoriseren en/of te vereffenen. Dit houdt onder meer in dat zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren en effecten allerlei van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

2. Het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op aile mogelijke wijzen van aile onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van aile gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in aile stadia van afwerking, in het algemeen het actief uitoefenen van de projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen. Algemene aannemingen ln de breedste zin van het woord.

Alle activiteiten als makelaar, bemiddelaar, agent of commissionaris, als hoofdaannemer dan wel, als onderaannemer en zowel in het binnenland als in het buitenland en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake, het uitvoeren en laten uitvoeren van bouwwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De studie, schatting, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten.

De bemiddeling van financieringen, kredieten, leningen, hypotheken, verkopingen en verzekeringen.

Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten, het uitvoeren van aile onderzoeken en studies en het verstrekken van aile adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven en in verband met de bouwnijverheid en aanverwante

3. De aankoop en de verkoop van aile onbebouwde en gebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen; het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van aile onroerende goederen, het in optie nemen en geven van onroerende goederen.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en gebouwde onroerende goederen. Het in bewaring nemen van onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Het aanvaarden en uitoefenen van aile mandaten en opdrachten, het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven in verband met de bouwnijverheid en aanverwante.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zijnde. De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerpen alte handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, getijkaardige of verwant voorwerp of die een vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

Zij mag ook alle leningen aangaan of toestaan en waarborgen (zij het door middel van garanties, borgstellingen, zakelijke zekerheden of op eender welke andere manieren) verstrekken (zij het voor aanverwante vennootschappen of derde partijen). Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap doet geen vermogensbeheer of beleggingsadvies."

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000.000 EUR en is volledig volstort. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100.000 aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde.

Namens haar tekenen:

- Peter Leyssens BVBA, gedelegeerd bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Leyssens, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2630 Aartselaar, Solhofdreef 66;

Juriss BVBA, gedelegeerd bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer J. Van Bogaert, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 164;

Havanges BVBA, bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Hans Van Gestel, met maatschappelijke zetel te 2322 Hoogstraten, Beemden 44;

- Boplicity BVBA, bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer P. IDepuydt, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Arthur Goemaerelei 12.

2.De Naamloze Vennootschap CORES DEVELOPMENT gevestigd te B-2610 Antwerpen, Heistraat 71, is opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op 1 februari 2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2006 onder nummer 06042474.

De statuten werd éénmalig gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Coppens te Vosselaar op27 december 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 februari 2012 onder nummer 12030577.

Ze is ingeschreven bij de Kruispuntbank der ondernemingen onder nummer 0879.438.622 en heeft als B.T.W.-nummer BE 879.438,622 en heeft volgens de statuten nagemeld doel:

"Het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van aile gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking; in het algemeen het actief uitoefenen van de projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen. Algemene aannemingen in de breedste zin van het woord.

Alle activiteiten als makelaar, bemiddelaar, agent of commissionaris, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer en zowel in het binnenland als in het buitenland en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake; het uitvoeren en laten uitvoeren van bouwwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen, het beheren van eigen onroerende goederen.

De studie, schatting, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten. De bemiddeling van financieringen, kredieten, leningen, hypotheken, verkopingen en verzekeringen.

Het aanvaarden en uitoefenen van elle mandaten en opdrachten, het uitvoeren van aile onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven en In verband met de bouwnijverheid en aanverwante.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zijnde

ij

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met het voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zef daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardige of verwant voorwerp of die een vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichtingen aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 62.400 EUR, vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder nominale waarde.

Namens haar tekenen:

- Cores Holding NV, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door Juriss BVBA, gedelegeerd bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer J. Van Bogaert, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 164;

- Juriss BVBA, gedelegeerd bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer J. Van Bogaert, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 164;

- Peter Leyssens BVBA, gedelegeerd bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Leyssens, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2630 Aartselaar, Solhofdreef 66;

- Havanges BVBA, bestuurder, vertegenwoordigd door de heer Hans Van Gestel, met maatschappelijke zetel te 2322 Hoogstraten, Beemden 44,

Zij wordt hierna "over te nemen vennootschap" genoemd.

2)De rechtshandelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014 (art. 719, 2e lid, 2° W. Verin.),

3)Er zullen in de overnemende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn waaraan bijzondere rechten worden toegekend (art.719, 2e lid, 30 W. Venn.),

4)Er zal geen enkel bijzonder voordeel worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (art.719, 2e lid, 4°W. Venn.),

Teneinde de voorgenomen geruisloze fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het W. Venn. en de statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de Algemene Vergadering wordt vastgesteld op of rond 25 juni 2014,

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, geven hierbij volmacht aan SPECK N.V., gevestigd te Dorpsplein 1, 1700 Sint-Martens-Bodegem, om dit fusievoorstel neer te leggen in het vennootschapsdossier van de fusionerende vennootschappen.

Juriss BVBA, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de heer J. Van Bogaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbUderi

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþ(nn Mel Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*14146415*

Rechtbank van koophantel

Antwerpen

18 JULI 20111

efdelingsAe.yerpen urane



Ondernemingsnr : 0879.438.622.

Benaming

(voluit): CORES DEVELOPMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 2610 Antwerpen (Wilrijk), Heistraat 71

(volledig adres)

Onderwerp akte GERUISLOZE FUSIE van de NV CORES DEVELOPMENT door de NV CORES HOLDING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN OF OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal van notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op dertig juni twee duizend veertien waarbij de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap CORES DEVELOPMENT gevestigd te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Heistraat 71, opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op één februari tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlage tot het, Belgisch Staatsblad van één maart daarna onder het (referte)nummer 06042474 en waarvan de statuten' éenmalig werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Jan Coppens te Vosselaar op zevenentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend en twaalf daarna onder het (referte)nummer 12030577, DAT

- de naamloze vennootschap GOBES DEVELOPMENT bij wijze van (geruisloze) fusie werd overgenomen door de naamloze vennootschap CORES HOLDING, gevestigd te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Heistraat 71 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0889.278.875 RPR Antwerpen;

- geheel het vermogen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel en met alle rechten en plichten is overgegaan op de overnemende vennootschap CORES HOLDING;

- alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissene van de vennootschap CORES DEVELOPMENT, ontstaan vanaf 1 januari 2014, geacht worden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap CORES HOLDING;

- de naamloze vennootschap GOBES DEVELOPMENT besloten heeft tot ontbinding zonder vereffening en bijgevolg definitief opgehouden heeft te bestaan en dat haar ganse vermogen zich bevindt in de overnemende vennootschap CORES HOLDING;

- alle machten en bevoegdheden aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap werden verleend voor de uitvoering van de beslissingen genomen omtrent voorgaande agendapunten en om de voorgaande besluiten uit te voeren overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en meer bepaald om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot de overnemende en overgenomen vennootschap en om, in voorkomend geval, het aandelenregister van onderhavige overgenomen vennootschap te vernietigen;

- volmacht in het bijzonder werd gegeven aan Vanderveken Fiduciaire, vertegenwoordigd door Heiki Meeuwes, kantoorhoudend te 2018 Antwerpen, Markgravelei 26, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen. te doen, alfa verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend' ondernerningsfoket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging en/of schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschappen als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij: aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten tot uitvoering van voorgaande fusie en/of statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthover4

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte fusie.

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 21.06.2013 13227-0162-018
02/04/2013
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie vande

van Koophandel te Antwerpen, op Rechtbank

Griffie

2 t MAART 2013

1111111111U0IIILIII

be a S Str

u

r'

ja\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: BE0879.438.622

;; Benaming (voiuit) : Cores Development

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Heistraat 71

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :Ontslag en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

Door de bijzondere algemene vergadering de dato 11 februari 2013 werden éénparig volgende! beslissingen genomen:

aan nagemelde bestuurderslvaste vertegenwoordigers werd ontslag verleend. Over de kwijting van hun mandaat zal beslist worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

"Jurgen Van Bogaert" bvba, met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 164,! ondernemingsnummer 0471.330.027 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Bogaert Jurgen nagemeld en de vennootschap "Cores Holding" nagemeld, vertegenwoordigd door de vennootschap "Peter Leyssens" nagemeld, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Leyssens Peter nagemeld.

in hun plaats werden tot bestuurders benoemd tot aan de jaarvergadering van het jaar 2018:

- "Cores Holding" nv, met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Heistraat 71, ondernemingsnummer 0889.278.875 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Leyssens, Peter, geboren te Schoten op 05 december 1967, (rijksregisternummer 67.12.05163.14), wonende te 2960 Brecht, Molenstraat 12, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap- bestuurder;

- "Peter Leyssens" bvba, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Scholdreef 66, ondernemingsnummer 0878.603.333 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Leyssens, Peter, geboren te Schoten op 05 december 1967, (rijksregisternummer 67.12.05163.14), wonende te 2960 Brecht, Molenstraat 12, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

- "Juriss" bvba, met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 164, ondernemingsnummer 0502.659.641 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Van Bogaert, Jurgen Cari Ludwig, geboren te Deurne op 9 december 1972 (rijksregisternummer 72.12.09-295.61), wonende te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 164, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

- "Havanges", bvba, met maatschappelijke zetel te 2321 Hoogstraten (Meer), Meerseweg 117, ondernemingsnummer 0825.236.111 RPR Turnhout, haar bestuursorgaan heeft de heer Van Gestel Hans Bart Anna, geboren te Turnhout op 22 augustus 1979, (rijksregisternummer 79.08.22-313.63), wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Meerseweg 117, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Vergadering raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig volgende

beslissingen genomen:

- aan de vennootschap "Cores Holding" en de vennootschap "Jurgen Van Bogaert", beiden voormeld werd ontslag verleend ais gedelegeerd bestuurders van de vennootschap;

- in hun plaats werden tot gedelegeerd bestuurders benoemd: de vennootschap "Cores Holding" en de vennootschap "Juriss", beiden voormeld.

Overeenkomstig artikel 7.5 van de statuten zijn zij, individueel handelend, bevoegd om de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig te vertegenwoordigen.

Juriss bvba

Gedelegeerd bestuurder

(get.) de heer Van Bogaert Jurgen

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 19.06.2012 12192-0281-018
14/03/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- ii I I lI 1IIlIosi ii 6a~ iiii~ iflu* i e" ia icr nriffie van de Rechtbank At>'fwrpen, op

behouden 1111aan het Griffie 0 2 SU 2012

Belgisch Staatsblad







.J

Ondernemingsnr : BE0879.438.622 Benaming (voluit) : Cores Development

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Heistraat 71

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :HERBENOEMING BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER i1

j Door de jaarvergadering de dato 1 juni 2011 werd éénparig beslist dat "Jurgen Van Bogaert", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 164, ondernemingsnummer 0471.330.027 RPR Mechelen, werd herbenoemd tot bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van het jaar 2017; haar bestuursorgaan heeft de heer Van Bogaert Jurgen Carl Ludwig, wonende te i! 2540 Hove, Boechoutsesteenweg 164, herbenoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

II

Vergadering raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat de vennootschap "Jurgen Van Bogaert" voormeld tevens wordt herbenoemd als gedelegeerd

bestuurder.

(bvba Jurgen Van Bogaert

Gedelegeerd bestuurder

(get.) Van Bogaert Jurgen

Vaste vertegenwoordiger j

11

II Î

II 1

1, I

ÎI

11 1

tl i

1; 1

11 1

;

I 1

li

11 t

,t 1

11

1 ;

jl 1

;;

It I

.1 1

a ~

(verkort) :

1

"

"

~.

C.J

03/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111 iu

" 12030577*

~°t~~~"~

,~ y,.. r,Z ~ í F ~,~ ~ ty~

Neer~e~~~ ~u ~.

.t -:" °" v~; ~ ~i, op

yenl{r''"'.. " ~ 2 3 JO

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0879.438.622

Benaming (voluit) : Cores Development

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Heistraat 71

2610 Antwerpen (Wilrijk)

;, Onderwerp akte :WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 27

december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "Cores Development", met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen,

Beukenlaan 10B, 0879.438.622 RPR Antwerpen, éénparig volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De derde alinea van artikel 5.2.2. van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

r; 1. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden

aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING.

De artikelen 6.1, 6.2 en 6.3 van de statuten worden vervangen door volgende tekst :

Artikel 6  Effecten.

1. Algemene bepaling.

De vennootschap kan overgaan tot de uitgifte van aandelen, winstbewijzen, obligaties en

warrants.

Deze effecten zijn en blijven op naam.

De effecten zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan

verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het

effect ten aanzien van de vennootschap.

2. Registers van effecten.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten;

dit register mag ook in elektronische vorm worden aangehouden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in de registers. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

3. Overdracht van effecten.

De overdracht van effecten geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

Vruchtgebruik op effecten.

4.1 Indien effecten op naam met vruchtgebruik zijn bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en' de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

4.2 In voorkomend geval hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om aanwezig te zijn op de algemene vergadering. Zij hebben beiden recht op alle informatie en op de in het Wetboek van vennootschappen voorziene verslagen; zij kunnen ook beiden het vraagrecht uitoefenen.

4.3 1n principe heeft de vruchtgebruiker het stemrecht op de algemene vergadering, behalve omtrent die punten waarover met een gekwalificeerde meerderheid moet beslist worden. Voor deze laatste punten komt het stemrecht gezamenlijk toe aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Kunnen zij geen gezamenlijk standpunt innemen, dan wordt het stemrecht

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betlbuden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

van die aandelen geschorst, totdat zij een gezamenlijke lasthebber hebben aangeduid (artikel 461 Wetboek van vennootschappen).

4.4 Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard en worden beschikbare reserves omgezet in kapitaal tegen uitgifte van nieuwe aandelen, dan gaan de rechten van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar ongewijzigd over op deze nieuwe aandelen.

4.5 Bij kapitaalverhoging door nieuwe inbrengen in geld, wordt het voorkeurrecht uitgeoefend

door de blote eigenaar; de aldus verworven aandelen horen hem in volle eigendom toe, tenzij de nieuwe inbrengen verhoudingsgewijze werden verricht door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

indien de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht, zal het kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker; in zoverre hij alleen de inbreng verricht horen deze aandelen hem toe in volle eigendom.

4.6 Bij kapitaalvermindering door terugbetaling aan de aandeelhouders, bij uitkering van een

liquidatiebonus evenals in geval van fusie en splitsing, geldt zakelijke subrogatie en gaan de rechten van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar over op hetgeen in de plaats komt. Bij gebrek aan akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar omtrent de plaatsing van de uitgekeerde bedragen, zullen deze enkel kunnen belegd worden in overheidsobligaties, waarbij de duur van de belegging wordt bepaald door de vruchtgebruiker.

4.7 Bij opvraging van stortingen, dient deze verplichting verhoudingsgewijs verdeeld te worden

tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

4.8 Het recht om een algemene vergadering bijeen te roepen komt toe aan diegene die op deze

vergadering het stemrecht kan uitoefenen.

4.9 Dividenden worden beschouwd als burgerlijke vruchten die geacht worden van dag tot dag

te zijn verworven door de vruchtgebruiker; bijgevolg heeft de vruchtgebruiker recht op de

dividenden, eventueel prorata temporis, ook indien de toekenning ervan slechts na het einde

van het vruchtgebruik plaatsvindt.

5. Aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 120 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met

een fractiewaarde van 1/120S1e van het kapitaal.

DERDE BESLISSING.

De artikelen 9.2, 9.3 en 9.4 van destatuten worden vervangen door volgende tekst

2. Biieenroening.

De raad van bestuur en de commissarissen kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda evenals de plaats, dag en uur van de bijeenkomst. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten. De oproepingen worden gedaan aan de houders van effecten, de bestuurders en de commissarissen bij middel van een aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief wordt hen volgens dezelfde modaliteiten een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten gesteld worden.

3. Deelneming aan de vergadering..

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

" 4. Volmachten.

ledere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene

vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn

en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de

vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden

neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor de aandelen aan toonder is

bepaald.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 07.06.2011 11148-0517-018
12/07/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 05.07.2010 10273-0544-018
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 04.06.2010 10152-0242-018
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 03.06.2009 09186-0080-018
02/03/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 25.02.2009 09058-0019-018
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 26.06.2008 08299-0200-018

Coordonnées
CORES DEVELOPMENT

Adresse
HEISTRAAT 71 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande