CORFLA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORFLA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.898.427

Publication

21/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306153*

Neergelegd

17-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540898427

Benaming (voluit): CORFLA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2850 Boom, Industrieweg 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 11 oktober 2013, voor mij, Nathalie Stadsbader, geassocieerd notaris te

Lennik, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "CORFLA"

2. De zetel is gevestigd te 2850 Boom, Industrieweg 12.

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan en begint te werken op datum van neerlegging van de oprichtingsakte

4. Oprichters

De heer HENDRIX, Geert, geboren te Vilvoorde op zes juli duizend negenhonderdzevenenzestig, van Belgische

nationaliteit, met woonplaats te 1540 Herne, Aerebeekstraat(HN) 33.

De heer WAUTERS, Dirk, geboren te Dendermonde op vijf november duizend negenhonderddrieënzestig, van

Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1540 Herne, Aerebeekstraat(HN) 33

5. Het kapitaal werd vastgesteld op driehonderdduizend euro (300.000,00 eur), vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) aandelen op naam, zonder nominale waarde, en is volledig volstort.

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven. De gelden werden gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE62 0688 9813 6161 bij Belfius zoals blijkt uit een op 10 oktober 2013 afgeleverd bankattest.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is, en onder voorbehoud van hetgeen hierna wordt gestipuleerd.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de

perken van het hen verleende mandaat.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

11. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of in naam en voor rekening van derden, alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het nemen van participaties in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan de participaties verwerven op iedere rechtsgeldige wijze van verwerving; zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken; zij zal daartoe alle aan de participaties verbonden rechten, waaronder het stemrecht, uitoefenen op zodanige wijze dat de belangen van de vennootschap zo goed mogelijk worden gewaarborgd;

- het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan vennootschappen of ondernemingen waarin zij participeert en het uitvoeren van alle daartoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen;

- het voeren van de administratie, alsook het bestuur en directie van andere vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat zij hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen;

- het verrichten van handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met advies, coördinatie, communicatie en publiciteit

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, alsook alle activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, met inbegrip van het beleggen en wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende waarden.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over en/of advies verschaffen aan verbonden ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan, onder om het even welke vorm, alsook alle leningen en kredietopeningen door derden aan haarzelf of aan verbonden vennootschappen toegestaan, waarborgen, daaronder mede begrepen haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen of toelichten, of uitbreiden met inachtneming van de wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap zal zich onthouden van het verlenen van diensten als bedoeld in artikel zesenveertig van de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur. OVERGANGSBEPALINGEN.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Worden tot zaakvoerder benoemd :

De heer HENDRIX, Geert, geboren te Vilvoorde op zes juli duizend negenhonderdzevenenzestig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1540 Herne, Aerebeekstraat(HN) 33.

De heer WAUTERS, Dirk, geboren te Dendermonde op vijf november duizend negenhonderddrieënzestig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1540 Herne, Aerebeekstraat(HN) 33

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014. EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien

OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Luik B - Vervolg

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten sinds 1 september 2013 laatst ondernomen door de comparante in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

BVBA Verheyden, Heyvaert & C°, met zetel te 9200 Dendermonde, Sint-Gillislaan 6/2, RPR 463 338 316, en aangestelden met hierna volgende machten:

De vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle openbare diensten zoals post, telegraaf, telefoon, ondernemingsregister, BTW, douane alsook tegenover alle mogelijke private ondernemingen zoals verzekeringsmaatschappijen, vervoerondernemingen, banken, beroepsorganisaties om er alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Inzonderheid zal de volmachthouder alle nuttige formaliteiten kunnen verrichten en alle documenten ondertekenen teneinde een inschrijving te bekomen in het ondernemingsregister en voor alle latere wijzigingen en eventuele doorhaling van het ondernemingsregister.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Nathalie Stadsbader

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 22.07.2015 15331-0343-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0229-013

Coordonnées
CORFLA

Adresse
INDUSTRIEWEG 12 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande