CORLUY & DE CONINCK, AFGEKORT C & DC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORLUY & DE CONINCK, AFGEKORT C & DC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.418.607

Publication

18/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grife var, de Rechtbank val? Koophandel te Anw41 e oen, op

Griffie g û gr 2111

=iai~aaz~=

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :Corluy & De Coninck (verkort): C & DC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2930 Brasschaat  Miksebaan 238 (glv) L. (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 4 oktober 2012 voor meester Dirk Couturier, Notaris te Antwerpen-Wilrijk, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Thierry Raes, Geassocieerd Notaris te Antwerpen-Witrijk, wettelijk belet, neergelegd vóôr registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Corluy & De Coninck", in het kort "C & DC" werd opgericht door:

- De Heer CORLUY Luc Marie Armand, geboren te Wilrijk op 6 april 1965, echtgenoot van mevrouw Ann Coppens, wonende te 2930 Brasschaat, Stonkloosteriaan 20.

- De Heer DE CONINCK August Maria Victor, geboren te Wilrijk op 28 november 1963, echtgenoot van mevrouw Annette Grimbers, wonende te 2930 Brasschaat, Guylet 15,

Statuten

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1- Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming «Corluy & De Coninck», in het kort "C & DC",

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Miksebaan 238 (glv) L. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft als doel, zówel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van persoonlijke financiële planning : dit omvat onder meer familiaal vermogensrecht, erfrecht, vennootschapsrecht, sociale wetgeving, fiscaliteit, beleggingsleer en financiële rekenkunde,

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op deze domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon. - het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet met een (serni)-publiekrechterlijk statuut.

- Het beheren en beleggen van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, mandement en andere diensten aan of in

0849.418.607

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden' geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt,

aan het De termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

--lEgëlgïscF- Staatsblad Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Deze opsomming is louter informatief en niet limitatief.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Kapitaal en aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/1001 van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort In speciën, te weten voor een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00). Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen werd gedeponeerd bij de naamloze vennootschap J. Van Breda & C° bank.

Artikel 11- Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal 'gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te dulden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen., Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

- de heer Luc Corluy,

- de heer August De Coninck.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 22 - Vertegenwoordi ingsbevoegdheid





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagenibij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bbhouden

aan het

Staatsblad

w

Luik B - vervolg

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar- jaarrekening - jaarverslag xm;

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van een jaar. Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Artikel 27 - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Slot- en overgangsbepalingen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei 2014 om vijftien uur.

Bijzondere volmacht De oprichters geven de vennootschap Juribel, met zetel te 2000 Antwerpen, Ankerrui 20 bus 31, alsook hun aangestelden en medewerkers, bijzondere volmacht om de onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en dit enkel gebaseerd op de verstrekte informatie door de onderhavige vennootschap, als juist beschouwd door de volmachtdrager, in goed vertrouwen handelend in opdracht en onder verantwoordelijkheid van onderhavige vennootschap.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, 'dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoèmd.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Notaris Couturier

~

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 31.07.2015 15377-0555-012

Coordonnées
CORLUY & DE CONINCK, AFGEKORT C & DC

Adresse
MIKSEBAAN 238 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande