CORNELIS BEDDING GROUP, AFGEKORT : COBEGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORNELIS BEDDING GROUP, AFGEKORT : COBEGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.722.189

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 01.07.2014 14258-0318-013
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13328-0375-013
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0368-014
05/09/2011
ÿþw h I

mod 2.1

1811111.11111111M111

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iFF1E RECHTBANK

A a` *r ~_GI

Griffie



Ondernemingsnr : 0826.722.189

Benaming : Cornelis Bedding Group

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeelsebaan 82A

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 18 augustus 2011 door Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris, te Sint-Niklaas met standplaats te Sinaai,

Dat op haar kantoor werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "CORNELIS BEDDING GROUP", afgekort "COBEGRO", met maatschappeiijkei zetel te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 82A, BTW BE 0826.722.189, rechtspersonenregister Dendermonde; 0826.722.189.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris DE WULF Astrid te Dendermonde op 10 juni 20104 gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juni 2010 onder nummer 10093379.

De statuten werden tot op heden nog niet gewijzigd.

De vergadering heeft volgende beslissingen genomen:

1) De vergadering besliste om de zetel te verplaatsen naar 2630 Aartselaar, Wullebeekstraat 14.

Daartoe werd de tekst van de eerste alinea van artikel 2 vervangen door hetgeen volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2630 Aartselaar, Wullebeekstraat 14'.

1i

2) Na kennisname van het verslag, opgesteld door de zaakvoerders van de vennootschap van 1 augustus; 2011, waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven van de wijziging van het doel van de; vennootschap en de staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 30 juni 2011, hetzij minder dan drie: maanden te rekenen vanaf 18/8/2011 heeft de vergadering beslist om, in overeenstemming met het verslag van de zaakvoerders, de doelomschrijving, opgenomen in artikel 3 van de statuten uit te breiden zodat deze tekst: voortaan zal luiden als volgt :

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van: derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of onderaannemer tot doel:

- Kleinhandel in meubelen, meubileringsartikelen, bedlinnen en meubileringsstoffen en toebehoren voor; slaapcomfort schilderijen en gravures, houten voorwerpen, fabricatie en garnering van meubelen, rietwerk,: verlichtingen, huishoud- en tafellinnen, sierglaswerk en sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk, ijzerwerk en ; blikwaren en huishoudartikelen, verlichtingsartikelen, kantoorbenodigdheden,

- Het verlenen van diensten aan bedrijven en in het algemeen en onder meer het verstrekken van advies' inzake bedrijfsaangelegenheden, zowel op sociaal, commercieel, financieel als fiscaal vlak en het uitvoeren`, en/of doen uitvoeren van opdrachten en/of mandaten zoals ni verheids- en andere studiën en onderzoeken, ;; onderhandelingen, bedrijfsorganisatie-, beheer en bedrijfsbestuur, het verlenen van technische, administratieve'; en financiële bijstand, al dan niet in het kader van het algemeen management van de opdrachtgevers.

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het sluiten van alle, bestuursdaden ondermeer oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van aile bouwwerken en het ter; beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste betekenis.

Een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financieel, handels-, fiscale en sociale;' aangelegenheden.

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, belangen en participaties verwerven en/of: aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze belangen en participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de;' ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert: testimu_leren," te-plannen-en te ëo0,rdineren.----" ------" -------------------------------------------------------------___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de, instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

et

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel, in de meest ruime zin.

Zij kan, in het raam van thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen. Zij mag zich voor de onderneming, verenigingen of vennootschappen waarin zij belangen heeft, borg stellen of afval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruime zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiën fie, risico-analyse, kwaliteitscontrole en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

Het beheren en beleggen van participaties in (dochter) vennootschappen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen . met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliën vennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag daarenboven alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en/of onroerende verrichtingen zowel in binnenland als in het buitenland doen, en die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot begunstiging, ontwikkeling of verwezenlijking ervan, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Bovendien mag de vennootschap, bij wijze van inbreng, deelneming, versmelting, inschrijving, geldschieting door een eenvoudige zaakvoering of anderszins, belangen nemen in elke onderneming van gelijke of aanverwante aard, wanneer zij daarmee hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kan begunstigen, vergemakkelijken of ontwikkelen.

Zij mag ook nog voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen alle roerende en onroerende goederen verwerven en aankopen. Zij mag huurcelen afsluiten, bouwwerken verrichten, goederen verkopen en ruilen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag tevens alle financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende handelingen en bewerkingen evenals rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen toi de verwezenlijking van het maatschappelijk doel."

3) De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap, thans bedragend achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), te verhogen met driehonderdduizend euro (300.000 EUR), om het aldus te brengen op driehonderd achttienduizend zeshonderd euro (318.600 EUR).

Vermits op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven in geld door de huidige aandeelhouders, in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, werden geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar verhoogt de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op het bedrag van de kapitaalverhoging werd ingeschreven ais vorgt:

- door de heer Cornelis Olivier, wonend te 2630 Aartselaar, Wullebeekstraat 14 voor een bedrag van tweehonderd vijfentwintig duizend euro (225.000 EUR), volstort.

- door mevrouw Hermans Sofie, wonend te 2630 Aartselaar, Wullebeekstraat 14, voor een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (75.000 EUR), volstort.

De inschrijvers hebben verklaard en erkennen dat het volledig bedrag van de kapitaalverhoging werd volstort door voorafgaande deponering van dit bedrag op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Dexia Bank. Het attest dat door voormelde bankinstelling werd afgeleverd op 16 augustus 2011, werd aan ondergetekende notaris overhandigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het SélgiscliStaatslilad

4) Vermits uit het bovenstaande blijkt dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd, besliste de vergadering om de eerste alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderd achttienduizend zeshonderd euro (318.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel".

5) De vergadering besliste om over te gaan tot wijziging van het boekjaar, om dit te laten ingaan op 1 januari van ieder jaar en te laten eindigen op 31 december van hetzelfde jaar, en dienovereenkomstige verkorting van het huidig boekjaar tot 31 december 2011.

De vergadering besliste dienvolgens dat de eerste paragraaf van artikel 22 der statuten te schrappen en vervangen door een nieuwe paragraaf luidend als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar."

6) De vergadering besliste om over te gaan tot wijziging van de datum van de jaarvergadering, zodat deze voortaan zal plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur.

De vergadering besliste dienvolgens dat de eerste alinea in artikel 18 der statuten te schrappen en vervangen door:

"De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vnjdag van de maand juni om negentien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging :bepaald".

7) De vergadering besliste om het ontslag te aanvaarden met ingang vanaf 1 augustus 2011 van de huidige

zaakvoerders met name:

- de heer Cornelis Harry, wonend te 9250 Waasmunster, Fazantenlaan 30.

- mevrouw De Vos Pamela, wonend te 9250 blaasmunster, Fazantenlaan 30.

De vergadering besliste aan te stellen als zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf 1 augustus 2011: de

heer Cornelis Olivier, voornoemd.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte statutenwijziging en coördinatie der statuten

Voor ontledend uittreksel

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0225-013

Coordonnées
CORNELIS BEDDING GROUP, AFGEKORT : COBEGRO

Adresse
WULLEBEEKSTRAAT 14 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande