CORNERSTONES DEVELOPMENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORNERSTONES DEVELOPMENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.422.485

Publication

19/12/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Edisonplein 1 bus 1, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder deelt mee dat de maatschappelijke zetel per 01-12-2013 wordt overgebracht naar de Prins Boudewijnlaan 30 te 2550 Kontich.

Ondergetekend,

Koen lckroth

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llIl~~u~u~wi~u~iiiUi~

3190670+

lieergelegd for errffrQ van 'de Recbtbriiik dan Koophandel te AntwrPanr,91

a 3 DEC. 2013

Griffie "

Ondernemingsnr : j3enaming

(voluit) : (verkort) :

0890.422.485

Universal Building Systems UBS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Loik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2013
ÿþ1t ,. t

Ondernemingsnr : Benaming 0890.422.485

(voluit) : (verkort) : Universal Building Systems

UBS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Edisonplein 1 bus 1, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De vennootschap deelt mee de benoeming van Koen Ickroth als zaakvoerder vanaf 01 april 2013.

Ondergetekend,

Koen Ickroth

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlI IIlI 11111 llli 1111 IIiI ItI IlIi IIi II

" 13070851*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 6 APR 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2015
ÿþ rnod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11111111111111111111



Rechtbank van koophandel

Antweroen

16 JAN. 20t5

eidel §ifrtigverpen

Ondememingsnr : 0890.422,485

Benaming (voluit) : Universal Building Systems

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetelt Prins Boudewijnlaan 30

2550 Kontich

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM - KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING CATEGORIEEN VAN AANDELEN - OMZETTING IN COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - GOEDKEURING STATUTEN - ONTSLAG, BENOEMING ZAAKVOERDERS EN BESTUURDERS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 december 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Universal Building Systems" met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 30, BTW BE 0890.422.485 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen; onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Cornerstones Development".

TWEEDE BESLISSING.

In verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners" met kantoren te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, als volgt

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA UNIVERSAL BUILDING SYSTEMS bestaat uit een schuldvordering voor een bedrag van ¬ 250.000, 00.

B!Ï het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 87 volstorte aandelen zonder nominale waarde van de BVBA UNIVERSAL BUILDING SYSTEMS. Deze vergoeding is gesteund op het gecorrigeerd eigen vermogen van de BVBA UNIVERSAL BUILDING SYSTEMS waarbij door partijen rekening gehouden werd met de geraamde en geactualiseerde toekomstige nettowinst op de lopende vastgoedprojecten. Wat de budgetten en toekomstperspectieven betreft die aan de basis liggen van de waardering van de projecten, spreekt het voor zich dat wij ons onmogelijk borg kunnen stellen voor hun verwezenlijking en evenmin voor de hypothese waarop zij steunen. Toch kunnen wij bevestigen dat ze geen tegenstrijdigheden bevatten met de ons verstrekte informatie

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 18 december 2014

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

wbehotZien

aan het

Belgisch

Staatsblad

BVBA De Mol,' Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

(getekend)

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor.

DERDE BESLISSING.

Het kapitaal werd verhoogd met een bedrag van TWEEHONDERDVIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 250.000,00) en gebracht van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op TWEEHONDERD ACHTENZESTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 268.600,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in natura en werd volledig volgestort.

VIERDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit het verslag van de bedrijfsrevisor, als volgt:

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de zaakvoerders van de BVBA UNIVERSAL BUILDING SYSTEMS, heeft met het oog op de omzetting naar een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 30 september 2014 onderzocht.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva per 30 september 2014 is negatief ten bedrage van ¬ 66.565, 85 en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 98.600, 00. Het verschil bedraagt ¬ 85.165, 85.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal er een kapitaalverhoging worden doorgevoerd door inbreng in natura van een schuldvordering voor bedrag van ¬ 250.000,00 om het kapitaal van ¬ 18.600, 00 te brengen op ¬ 268.600, 00. Aldus zal voldaan zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal en eigen vermogen voor cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Boom, 17 december 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

(getekend)

Kris Meuldermans

Bedriffsrevisor".

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met een bedrag van DUIZEND ACHTHONDERDEENENZESTIG EURO (¬ 1.861,00) om het ter herleiden van TWEEHONDERDACHTENZESTIGDUiZEND ZESHONDERD EURO (¬ 268.600,00) tot TWEEHONDERDZESENZESTIGDUIZEND ZEVENHONDERDNEGENENDERTIG EURO (¬ 266.739,00) door aanzuivering van geleden verliezen voor een bedrag van DUIZEND ACHTHONDERDEENENZESTIG EURO (¬ 1.861,00) en dit zonder vermindering van het aantal aandelen.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 september 2014, opgenomen in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen mits in acht name van de beslissingen te nemen omtrent de geagendeerde kapitaalverhoging en - vermindering.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap blijven ongewijzigd,

De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid thans is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 1,947 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de vennoten in verhouding van hun rechten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, à rato van 1 aandeel in de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen 1 aandeel in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

wbehotlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Alle verrichtingen die sedert 1 oktober 2014 werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld te zijn verricht door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

ZEVENDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk, te

weten: de heer Ickroth Koenraad en de heer Declercq Dirk, wordt bij deze ontslag verleend met

kwijting omtrent hun mandaat.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast waarbij:

1. het huidige maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ACHTENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 68.500,00) als "vast" kapitaalsgedeelte wordt gekwalificeerd en ten bedrage van HONDERDACHTENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERDNEGENENDERTIG EURO (¬ 198.239,00) als variabel kapitaalgedeelte, en:

2, bepaald wordt dat:

- de DUIZEND NEGENHONDERDZEVENENVEERTIG (1.947) bestaande aandelen ingedeeld worden in 2 categorieën, te weten: VIJFHONDERD (500) aandelen categorie A en DUIZEND VIERHONDERDZEVENENVEERTIG (1.447) aandelen categorie B;

- voormelde VISRHONDERD (500) aandelen categorie A het vaste kapitaalgedeelte van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigen en dat de DUIZEND VIERHONDERDZEVENENVEERTIG (1.447) aandelen categorie "B" het variabel kapitaalgedeelte vertegenwoordigen;

van de DUIZEND VIERHONDERDACHTENTACHTIG (1.488) aandelen welke op heden aangehouden worden door de heer Ickroth Koenraad, er VIERHONDERD (400) zullen behoren tot categorie A en DUIZEND ACHTENTACHTIG (1.088) aandelen tot categorie B van de DRIEHONDERDTWEEENZEVENTIG (372) aandelen welke op heden aangehouden worden door mevrouw Degadt Anja, er HONDERD (100) zullen behoren tot categorie A en TWEEHONDERDTWEEENZEVENTIG (272) tot categorie B; dat alle ZEVENENTACHTIG (87) aandelen op heden aangehouden door de vennootschap "Pragmani", intekenaar op voorschreven kapitaalverhoging, zullen behoren tot categorie B;

De goedgekeurde statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng.

Ze draagt de naam "Cornerstones Development".

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 30

Doel. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

- het bouwrijp maken van terreinen;

- het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

- het ruimen van bouwterreinen;

- het grondverzet, graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van

sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van springstof;

het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken,

inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken;

- algemene bouwkundige en civieltechnische werken;

- het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

- de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur";

- optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen;

het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur, appartementsgebouwen,

kantoorgebouwen enzoverder;

optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden

enzoverder;

- optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stelplaatsen en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie enzoverder;

de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enzoverder voor landbouwdoeleinden;

- aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen;

- de bouw van daken;

- het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

- het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

- het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

ebehoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- overige werkzaamheden in de bouw;

onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

- onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, het graven van mijnschachten; onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

- onderneming voor het uitvoeren van metselwerk;

- onderneming voor het aanbrengen van chape;

onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch

isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

loodgieterswerk;

het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond)

aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof, deuren, vensters,

kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enzoverder;

de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, trappen,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen;

de installatie van geblindeerde deuren, brandwerende deuren in metaal;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzoverder in hout of kunststof;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzoverder in hout of

kunststof;

vloerafwerking en wandbekleding;

plaatsen van vloer- en wandtegels;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische

stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking van terrazzo, marmer, graniet of lei;

het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten

vloerbedekking, tapijten, vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof;

gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enzoverder;

- het uitvoeren van plafonneerwerken, cementeerwerken en alle andere pleisterwerken;

- de installatie van zwembaden;

- grondverkavelingen;

- kleinhandel in verlichtingsartikelen;

- kleinhandel voor verlichting en woninginrichting;

- het verlenen van bouwkundig advies aan de bouwheer;

het leiden van belangrijke herstellingswerken aan gebouwen;

- de coördinatie en veiligheidscoördinatie van algemene bouwwerken;

in het algemeen de handel in het groot en het klein, in binnen- en buitenland in alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de in het doel van de vennootschap opgenomen doelen;

het leveren van alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de in het doel van de vennootschap opgencmen doelen;

dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij wijze van deelneming of in het algemeen onder welke samenwerkingsvorm ook;

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal, is deels vast en deels veranderlijk en is onbeperkt.

Het vast deel van het kapitaal bedraagt ACHTENZESTiGDU1ZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 68.600,00) en is vertegenwoordigd dcor VIJFHONDERD (500) aandelen categorie A alle met een zelfde nominale waarde van HONDERDZEVENENDERTIG EURO (¬ 137,00).

Het veranderlijk deel wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding en bijstorting van inbrengen, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, en is vertegenwoordigd door aandelen categorie B alle met een zelfde nominale waarde van eveneens HONDERDZEVENENDERTIG EURO (¬ 137,00). De procedure voor toetreding tot het veranderlijk deel van het kapitaal is vastgelegd in het Intern Reglement.

Het scheidingsaandeel waarop een uittredende vennoot recht heeft, wordt bepaald en betaald, overeenkomstig de regels van het Intern Reglement

Terugneming van gestorte inbrengen en aandelen wordt beheerst door het Intern Reglement. Winstverdeling  Reserves  Vereffening.

plet batig saldo wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van dit saldo wordt minstens vijf percent voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

=behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds een tiende van hèt maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de Algemene Vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen.

In het Intern Reglement kunnen andere regels worden vastgelegd omtrent de bestemming van het saldo.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en de terugbetaling van het werkelijk volgestort kapitaal wordt het saldo per gelijke delen onder aile aandelen verdeeld. Boekiaar.Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

ieder jaar wordt er op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproeping aangeduid, een gewone Algemene Vergadering der vennoten gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 11.00 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur plaats.

Ieder vennoot mag zich op de Algemene Vergadering der vennoten laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet vennoot, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, e-mail of telefax kan worden gegeven en waarvan de Raad van Bestuur in voorkomend geval de vorm kan bepalen,

De Algemene Vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten.

De houders van aandelen A hebben op elke vennotengadering gezamenlijk evenveel stemmen als alle houders van B aandelen samen, verhoogd met 1, Binnen de aldus aan de aandelen A toekomende stemmen heeft elke houder van aandelen A een aantal stemmen dat proportioneel is aan zijn deel van het totale aantal aandelen A.

De houders van aandelen B hebben op elke vennotenvergadering één stem per aandeel met dien verstande dat, bij wijze van statutaire stemkrachtbeperking en voor zover er binnen zelfde categorie van aandelen B meerdere vennoten zijn, binnen de categorie van B aandelen geen enkele vennoot over meer dan 50 procent van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen kan beschikken. De besluiten genomen door de Algemene Vergadering der vennoten zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezige of tegenstemmers.

De Algemene Vergadering der vennoten wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij gebreke, door een gedelegeerde bestuurder, of bij gebreke, door de oudste van de bestuurders.

De voorzitter stelt de secretaris aan.

De Algemene Vergadering der vennoten kiest twee stemopnemers onder de vennoten.

De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau,

Bestuur  Controle.

Raad van Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minstens drie leden, al dan niet vennoot, waarvan de meerderheid van de leden voorgedragen worden door de houders van de aandelen A en waarvan minstens één lid voorgedragen wordt door de houders van aandelen B, en die worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten. De Algemene Vergadering kan bij gewone meerderheid beslissen om het aantal bestuurders te verhogen, binnen de modaliteiten van het intern Reglement.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur, tenzij anders bepaald op het ogenblik van hun individuele benoeming.

De Algemene Vergadering der vennoten beslist of, en in welke mate, het mandaat van bestuurder met een vaste of veranderlijke vergoeding zal worden bezoldigd.

De Algemene Vergadering der vennoten kan de bestuurders te allen tijde ontslaan.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad. Zo de plaats van een bestuurder openvalt door ontslag dan kunnen de overblijvende bestuurders binnen de wettelijke beperkingen beslissen voorlopig een nieuwe bestuurder aan te duiden, wiens mandaat zal duren tot de eerstvolgende Algemene Vergadering. Tijdens de eerstvolgende Algemene Vergadering zal dan tot benoeming van een nieuwe bestuurder worden overgegaan. Bevoegdheden van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten ter verwezenlijking van het maatschappelijke doel, alsmede voor het bestuur van de vennootschap. Alles wat niet expliciet door de wet of de statuten wordt voorbehouden aan de Algemene Vergadering der vennoten behoort tot haar bevoegdheid.

Voorzitterschap - Vergadering - Stemming

De Raad van Bestuur kiest onder de bestuurders voorgedragen door de houders van de aandelen A een voorzitter en vergadert na oproeping door de voorzitter, in België of in het buitenland, op de plaats vermeld in de oproeping en telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen. Hij moet bijeengeroepen worden telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1



De vergadering kan slechts beraadslagen indien minstens de helft van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

ledere bestuurder kan schriftelijk, per e-mail of telefax aan een van zijn collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de Raad van Bestuur en er te stemmen in zijn plaats,

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden met meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Notulen

De besluiten van de Raad van Bestuur worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden ingeschreven of samengebundeld in een speciaal register.

De kopieën of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders. Vertegenwoordiging, dagelijks bestuur en Adviescomités.

' Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur handelend als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door, ofwel twee bestuurders samen optredend, waarvan minstens één bestuurder voorgedragen door de houders van aandelen A, ofwel de gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het bestuur aangaat, opdragen aan een of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zal/zullen dragen. Elke gedelegeerd bestuurder kan bijzondere volmachthouders aanstellen, waarvan hij de bevoegdheden bepaalt.

De Raad van Bestuur kan eveneens een of meerdere Adviescomités oprichten, die de vennootschap niet in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen, maar die enkel de Raad van Bestuur in een welbepaalde materie raad kunnen geven. In het Intern Reglement worden de specifieke werking en de concrete bevoegdheden van de Adviescomités nader uitgewerkt.

Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, van zodra en in zoverre de vennootschap beantwoordt aan ten minste twee van de drie criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen,

Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien geen commissaris werd benoemd heeft iedere vennoten individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De vergoeding van deze accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing.

NEGENDE BESLISSING.

Worden benoemd tot bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

a) op voordracht van de vennoten ! houders van aandelen categorie A:

- de heer lckroth Koenraad Frans Gabrielle, geboren te Essen op 10 april 1958,

(rijksregistemummer 58.04.10-357.07), wonende te 2540 Hove, Mortselsesteenweg 140;

- de heer Declercq Dirk Palmer Irene, geboren te Wilrijk op 24 mei 1971, rijksregisternummer

71.05.24-389.29, wonende te 2560 Nijien, Heikant 57;

b) op voordracht van de vennoten I houders van aandelen categorie B: de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "Pragmani" met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Mortselsesteenweg 140, BTW BE 0451.667.632 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, wiens bestuursorgaan mevrouw Degadt Anja, geboren te Oostende op 20 mei 1974, (rijksregisternummer 74.05.20-182.31), wonende te 2540 Hove, Mortselsesteenweg 140, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelàst met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder,

De benoemingen gelden voor onbepaalde termijn en zijn thans onbezoldigd.

Alle voormelde bestuurders hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te

aanvaarden.

Vergadering van de raad van bestuur.

Voormelde bestuurders zijn, onmiddellijk aansluitend op de buitengewone algemene vergadering

van de vennoten, bijeengekomen in vergadering en hebben met éénparigheid van stemmen

benoemd tot

a) gedelegeerd bestuurders: de heren lckroth Koenraad en Declercq Dirk, beiden voormeld;

b) voorzitter van de raad van bestuur: de heer lckroth Koenraad, voormeld;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ook deze mandaten werden uitdrukkelijk aanvaard en zijn thans onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, verslagen zaakvoerders en

verslagen bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behbtiden aan het Belgisch Staatsblad

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.07.2012 12379-0314-013
08/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 31.10.2011 11597-0273-015
07/03/2011
ÿþfr"

Ondernemingsnr : 0890.422.485

Benaming

(voluit) : UNIVERSAL BUILDING SYSTEMS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EDISONPLEIN 1 BUS 1, 2900 SCHOTEN

Onderwerp akte : 1. Aandelenoverdracht 2. Ontslag zaakvoerder.

1. Dhr. Lutz Daniël draagt al zijn aandelen ( 930 aandelen) over aan dhr. Declercq Dirk zodat de aandelenstructiir na overdracht er als volgt uitziet en dit vanaf 16102/2011.

Dhr. Lutz Daniël 0 aandelen

Dhr. Declercq Dirk 1860 aandelen

Totaal: 1860 aandelen

2. Er wordt beslist om dhr. Lutz Daniël te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf 16/02/2011.

Dhr. Declercq Dirk

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho

aan

Belg

Staat

11



çqy~~~n;.,y, _í~ ~I~We'~al~ ~r gz~fiaw~.yvn ~f~ L381fr 1~ÿ3'.4i~ Y~ pJ~~~~Î~.. " ~.~~ 11~ L.I~II~YtairpoYO

, " -

e9  2

rdndmr,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 28.09.2010 10569-0297-012
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.06.2009, NGL 14.07.2009 09420-0204-010
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 08.09.2015 15582-0292-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16570-0108-015

Coordonnées
CORNERSTONES DEVELOPMENT

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 30 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande