CORSTIAENS

Société en commandite simple


Dénomination : CORSTIAENS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.592.784

Publication

06/05/2013
ÿþ j

l

11\RWRII

Mod Word 11.1

Neergelegd ier griffie verf rie Rprhtbank van Koophendel le Antw,,pdii, ~p

3 h PR.e2

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Von behou

aan

BeIgi: Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841592784

Benaming

(voluit) : CORSTIAENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Voorspoedleï 26 - 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 16/04/2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf 16 april 2013 wordt verplaatst naar Guido Gezellestraat 79 - 2630 Aartselaare

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 17 september 2012 blijkt dat ingevolge het overlijden van dhr. E. Corstiaens alle aandelen in handen zijn van dhr. M. Corstiaens, Mevr. Karen Elst treedt per 17 september toe als stille vennoot. Zij neemt één aandeel van dhr. M. Corstiaens over. Artikel 5 van de statuten wordt overeenkomstig aangepast.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

Ieder van deze volmachtdragers kan afzonderlijk handelen.

Eensluidend verklaard, CVBA Verlaet Consulting vertegenwoordigd door mevr. N. Hendrickx, volmachtdrager

Op de laatste blz. van Le B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l'eorge1egd Per ir ffie van de Recdtbon& von Koophandel ;G Antwerpen, op

0 7 DEC. 2011

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

WI II II I I U I lUI 111

" 11189837*

Ondernemingsnr : /. ®® 1. 5 9 2. 7 8 4

Benaming v ~t

(voluit) : CORSTIAENS

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Voorspoedlei 26 - 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Het blijkt uit een onderhandse akte d.d. 1 december 2011 dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met als beherend vennoot dhr. Michaël Corstiaens wonende te Voorspoedlei 26 - 2640 Mortsel en als stille vennoot dhr. Eric Corstiaens wonende te Oosterveldlaan 224 - 2610 Wilrijk.

Naam: CORSTIAENS

Commerciële naam: CHICCO

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Voorspoedlei 26 - 2640 Mortsel

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, personeelszaken, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en Logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doet zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van: onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende; handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doet, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van: participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan: alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.; Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het: handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere: verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Kapitaal: duizend EURO vertegenwoordigd door duizend aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van de nominale waarde. De aandelen werden in speciën onderschreven door dhr. Michaël Corstiaens voor negenhonderd negenennegentig EURO waarvoor hem negenhonderd negenennegentig aandelen worden toegekend en door dhr. Eric Corstiaens voor één EURO waarvoor hem één aandeel wordt toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij lugeii hij $et $elglsell stxatsûlud ÿÿ19>1211Q1t ~iuiuueres`du lblumiteur-belge

Zaakvoerder: Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, dhr. Michael Corstiaens,

wonende te Voorspoedlei 26 - 2640 Mortsel, die aanvaardt. Zijn mandaat kan bezoldigd worden.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op

" 31 december 2012.

Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt op de zetel van de vennootschap gehouden de laatste vrijdag van de maand mei te 20.00 uur. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Volmacht: Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren t (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, ailes te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

In drievoud opgemaakt te Mortsel, 1 december 2011

Nathalie Hendrickx Volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Voor-

.. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen" bij lretB-elgisclrStaatstilad 19>i2f20111- Amnexesüu MoIIitenr trelge-

Coordonnées
CORSTIAENS

Adresse
VOORSPOEDLEI 26 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande