CORVUS - COMMUNICATION GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CORVUS - COMMUNICATION GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.374.717

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 18.09.2014 14593-0323-012
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 30.09.2013 13619-0312-012
07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 30.10.2012 12629-0041-013
11/01/2011
ÿþmod 2.1

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_akte__ _

I  ,

11111111111111ffinn

*11005962*

Ondernemingsnr : 2 91

Benaming : CORVUS - COMMUNOC TOON GROUP

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schranstraat 44

2280 Grobbendonk

Onderwerp akte : NV: oprichting

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 30 december.

2010.

1.0orichters.

a. De heer VERHELST Marc Carlo Marcel, geboren te Lier op dertien april negentienhonderd vierenzestig, rijksregister nummer 64.04.13-485.12, wonende te 2500 Lier, Ernest Claeslaan 20.

b. De heer AUTRIQUE Serge, geboren te Wilrijk op negentien oktober negentienhonderd vijfenzestig, rijksregister nummer 65.10.19-431.46, wonende te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 725.

De heer Serge Autrique is alhier vertegenwoordigd door de heer Marc Verhelst ingevolge onderhandse volmacht de dato 24 december 2010, hier aangehecht.

2. Naam.

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de

naam "CORVUS  COMMUNICATION GROUP".

3. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op heden.

4. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2280 Grobbendonk, Schransstraat 44.

5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor samenwerking met derden:

- onder eender welke vorm participaties verwerven en aanhouden en deelnemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschap waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren; - het deelnemen in en de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

- het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

- de aankoop, het beheer, het behoud en het uitbreiden van een patrimonium bestaande uit roerende H en onroerende goederen, welke de vennootschap slechts zal verkopen wanneer gebiedende omstandigheden haar hiertoe dwingen of wanneer het behoud van deze goederen niet langer gerechtvaardigd is.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschapmogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, herstellen, valoriseren, bouwen en verbouwen, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, inclusief het verrichten van alle handelingen van onroerende leasing.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks,

C "" " r7 71' '

I I - - " -

3 1

KOCJAi ii.;i:i.L .; ....: ...... . ... i 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 2.1

geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 400.000,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 400 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een

fractiewaarde van 1/400ste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd.

De verschijners verklaren een naamloze vennootschap op te richten onder de naam van "CORVUS  COMMUNICATION GROUP" met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Schransstraat 44 met een kapitaal van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) vertegenwoordigd door 400 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Alle verschijners verklaren de hoedanigheid van oprichter te aanvaarden. Voor het verlijden van de akte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, opgemaakt op heden en door alle oprichters ondertekend.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van artikel 440 van het Wetboek van Vennootschappen.

A. Inbreng in geld.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen zijn volgestort door inbrengen in natura voor de tegenwaarde van 260 aandelen, zoals hierna uiteengezet en door intekening van geld door de heer Serge Autrique, voornoemd, op de resterende 140 aandelen.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van honderd veertigduizend euro (¬ 140.000,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank, nummer 745-0364111-42.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 24 december 2010, en zal door mij, notaris bewaard worden.

B. Inbreng in natura.

De heer Marc Verhelst, voornoemd, verklaart volgende goederen in te brengen :

163 aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASTEL, met

zetel te 2280 Grobbendonk, Schransstraat 44, BTW BE 0451.849.655, RPR Tumhout.

C. Algemene voorwaarden van de inbreng.

1. De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte aandelen verwerven evenals het daarmee verbonden genot vanaf heden.

2. De vennootschap zal vanaf heden alle belastingen en kosten die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten ten laste nemen.

3. De inbrengers verklaren dat alle ingebrachte aandelen volledig volstort zijn en vrij zijn van alle verzet en lasten welkdanig ook.

4. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, een bewaargeving of van een onderpand.

5. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voortvloeiend uit de huidige inbreng.

D. Vergoeding van de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng worden 260 volgestorte aandelen toegekend aan de heer

Marc Verhelst, voornoemd, die aanvaardt.

E. Verslag van de bedrijfsrevisor.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vyvey & Co', met zetel te 2240 Zandhoven-Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Steven Vivey, bedrijfsrevisor, heeft het verslag de dato 30 december 2010, opgesteld voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 444 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting van oprichting door middel van inbreng in natura , dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

~"

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger, rekening houdend met een mogelijke vergoeding aan de huwelijks- en/of samenlevingsgemeenschap;

d. de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de volstorting van 260 aandelen zonder nominale waarde van de op te richten vennootschap "CORVUS - COMMUNICATiON GROUP" zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de effectieve verwezenlijking van de veronderstellingen, vooruitzichten, hypothesen en financiële projecties in aanmerking genomen in het waarderingsmodel aangewend voor de vennootschap BVBA Castel en onder voorbehoud van niet-geboekte claims en niet-geboekte verbintenissen bij de vennootschap BVBA Castel waarvan de aandelen worden ingebracht

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 30 december 2010,

B.V.B.A. VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, Vertegenwoordigd door: Steven VYVEY, Bedrijfsrevisor. "

Het verslag van de bedrijfsrevisor wordt aan deze akte gehecht.

F. Verslag van de oprichters.

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de oprichters gehecht, waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

8. Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden of aan één of meer aangestelden van de vennootschap het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd-bestuurder.

Behoudens andersluidende beslissing, zal de gedelegeerd bestuurder tevens de vaste vertegenwoordiger zijn van de vennootschap indien deze een bestuurdersmandaat opneemt in een andere vennootschap overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand september om veertien uur.

10. Boekiaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder

jaar.

11. Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de Raad van Bestuur te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De Raad van Bestuur mag op haar eigen verantwoordelijkheid en met in achtname van de regels gesteld in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen beslissen dat interimdividenden zullen worden uitgekeerd in afkorting van de hoger bedoelde netto-winstverdeling.

De Raad van Bestuur bepaalt het bedrag van die interimdividenden en de datum der uitbetalingen, welke in de loop zelf van het boekjaar mogen geschieden.

12. Eerste boekjaar eerste jaarvergaderinq.

Het eerste boekjaar begint vanaf de verkrijging rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 maart

2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

13. Benoeming raad van bestuur.

De oprichters, nemen éénparig de volgende besluiten :

het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en tot deze functie worden benoemd :

1. De heer Marc Verhelst, voornoemd

2. de heer Serge Autrique, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd.

14. Vergadering raad van bestuur.

Na deze oprichting komen de bestuurders samen in eerste vergadering en nemen éénparig

volgende besluiten :

tot gedelegeerd-bestuurder en vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld : De heer Marc

Verhelst, voornoemd.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidende uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 29.09.2015 15620-0249-012

Coordonnées
CORVUS - COMMUNICATION GROUP

Adresse
SCHRANSTRAAT 44 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande