COUVENT DE LA CHARTREUSE

NV


Dénomination : COUVENT DE LA CHARTREUSE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 822.171.901

Publication

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 02.10.2013 13618-0488-030
03/01/2013
ÿþOndernemingsnr Benaming (voluit)

(verkort)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger,

vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Flamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012, op 10 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders il van de Naamloze Vennootschap "Couvent de la Chartreuse", met zetel gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, ondernemingsnummer 0822171.901, RPR Antwerpen, met éénpariclheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Punt 1: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot en toelichting met betrekking tot een inbreng in natura, met inbegrip van een staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de raad van bestuur van de vennootschap, waarin het voorstel tot kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht, de dato 7 december 2012, met aangehechte staat van actief en passief per 30 september 2012, De vergadering had hierover geen opmerkingen. Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de raad van bestuur ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 2: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de commissaris overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng In

natura en toegepaste waarderingsmethode. "

Verklaring eveneens voorlezing gekregen te hebben van het-aan de akte gehecht verslag van de commissaris, opgesteld op 7 december 2012 met betrekking tot de inbreng In natura en toegepaste waarderingsmethode, overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering had hierover geen opmerkingen. Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de commissaris ontvangen te hebben. Voormeld verslag vàrmtéén geheel met de akte,

Punt 3: Beslissing op voorstel van de raad van bestuur-tot kapitaalverhoging met vierhonderd; duizend euro (400.000 EUR) door een inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant door de naamloze vennootschap "Vulpia Real Estate" voor een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000 EUR) reépectieveliik de naamloze vennootschap "Monument Real

Estate" voor een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000 EUR), met uitgifte van-

vierhonderd (400) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van duizend euro (1.000 EUR), om het kapitaal te brengen van honderd duizend euro (100.000 EUR) naar vijfhonderd duizend euro (500.000 EUR).

Kennisname van het voorstel van de raad van bestuur om over te gaan tot een kapitaalverhoging met vierhonderd duizend euro (400.000 EUR) door een inbreng in natura van vorderingen in rekening _courant door de naamloze vennootschap "Vulpia Real Estate" voor eenAbedrae van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon te_ n aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa :.Naam en handtekening -

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

ïLuik.B..

mod 11.1

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

--Wgéu,~oiedfer-gr~o-ige delechihnt --vanKempijoyle!tQ-Ariiwerpon,Ap

Û DEC, 2012

Griffie -

Rechtsvorm

Zetel

: 0822.171.901

: Couvent de la Chartreuse

Naamloze vennootschap

Leopoldstraat 48

2920 Kalmthout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte.: Kapitaalverhoging - doelwijziging - aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht - machtigipg bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissing(en) - volmâcht:

Voor,' k éhouden mod 11.1

%an het tweehonderd duizend euro (200.000 EUR) respectievelijk de naamloze vennootschap "Monument Real (Estate" voor een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000 EUR), met uitgifte van vierhonderd (400) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van duizend euro (1.000 EUR), om het kapitaal te brengen van honderd duizend euro (100.000 EUR) naar vijfhonderd duizend euro (500.000 EUR). Na bespreking, beslissing om deze kapitaalverhoging door te voeren.

Belgisch Staatsblad Punt 4: Vaststelling van de verwezenlijking van de inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant voor een bedrag van vierhonderd duizend euro (400.000 EUR), en van de kapitaalverhoging met vierhonderd duizend euro (400.000 EUR) zodat het kapitaal thans vijfhonderd duizend euro (500.000 EUR) bedraagt.

Kennisname van de bevestiging van de naamloze vennootschap "Vulpia Real Estate" tot inbreng van haar vordering in rekening-courant ten bedrage van tweehonderd duizend euro (200.000 EUR). Kennisname van de bevestiging van de naamloze vennootschap "Monument Real Estate" tot inbreng van haar vordering in rekening-courant ten bedrage van tweehonderd duizend euro (200.000 EUR).

Vaststelling dat de inbreng in natura van de vorderingen in rekening-courant voor een bedrag van vierhonderd duizend euro (400.000 EUR) werd verwezenlijkt. Vaststelling dat de kapitaalverhoging derhalve werd verwezenlijkt voor een bedrag van vierhonderd duizend euro (400.000 EUR) waardoor het kapitaal thans vijfhonderd duizend euro (500.000 EUR) bedraagt.

Bevestiging overeenkomstig artikel 588 Wetboek van Vennootschappen dat aan de wettelijke vereisten wat betreft plaatsing van het verhoogde kapitaal en volstorting van de nieuw uitgegeven aandelen is voldaan.

Punt e: Kennisname en bespreking van het voorstel van de raad van bestuur tot wiiziginq van de statuten van de vennootschap in functie van de doorgevoerde kapitaalverhoging, met inbegrip van een doelwijziging, en het voorstel van tekst van de aangepaste statuten. Kennisname van en beraadslaging omtrent het voorstel van de raad van bestuur om over te gaan tot wijziging van de statuten van de vennootschap in functie van de doorgevoerde kapitaalverhoging en dcelwijziging, en van het voorstel van tekst van de aangepaste statuten. De vergadering had hierover geen opmerkingen.

Punt .: Kennisname en bes s rekin " van het versla " o " " emaakt door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 559 Wetboek van Vennootschappen (met inbegrip van een staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012), houdende voorstel tot doelwijziging. Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de raad van bestuur van de vennootschap de dato 7 december 2012, met aangehechte staat van actief en passief per 30 september 2012, houdende voorstel tot doelwijziging. De vergadering had hierover geen opmerkingen. Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de raad van bestuur ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 7: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de commissaris overeenkomstig artikel 559 Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2012.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de commissaris van 7 december 2012 over voormelde staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2012. De vergadering had hierover geen opmerkingen. Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de commissaris ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 5: Beslissing tot het wijzigen van de statuten, met inbegrip van de doelwijziging, zoals voorgesteld door de raad van bestuur.

Na elk gewijzigd artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, met inbegrip van de gewijzigde omschrijving van het doel van de vennootschap, beslissing om te statuten te wijzigen als volgt: a.Artikel 3 wordt gewijzigd door vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap stelt zich tot doel:

A)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorti

&behóutlen

,an het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

C) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze,

D) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

E) De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

F) Het operationeel uitbaten van initiatieven in de welzijns-, ouderenzorg- en gezondheidszorgsector in het algemeen, met de daaraan gekoppelde dienstverlening, alsook het ondersteunen van dergelijke initiatieven.

G) Exploitatie en beheer van serviceflats, voorzieningen voor geassisteerd wonen, rusthuizen, logementshuizen, kuuroorden en revalidatiecentra.

H) Het geven van adviezen en het verstrekken van aile soorten diensten en prestaties op het vlak van welzijn en gezondheid.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen."

b,Artikel 5 eerste alinea wordt gewijzigd door vervanging door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdduizend euro (500,000 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder vermelde waarde, die elk één/vijfhonderdste (1/500ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. Met het oog op de benoeming van bestuurders, de overdracht van aandelen en de onderschrijving bij kapitaalverhoging, worden de aandelen in twee groepen of reeksen verdeeld, genaamd groep A en groep B, ais volgt:

- de aandelen nummers 9 tot en met 50 en 101 t.e.m. 300 vormen de aandelen van groep A,

- de aandelen nummers 51 tot en met 100 en 301 t e.m. 500 vormen de aandelen van groep B" c, Artikel 18 eerste zin wordt gewijzigd door vervanging door volgende zin:

"lederjaar, op de eerste maandag van de maand juni, om 96uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping."

Punt 9: Beslissing tot machtiging van en toekenning van volmacht aan de instrumenterende notaris (met macht van indeplaatsstelling) tot neerlegging van de akte (met inbegrip van bligevoegde verslagen), tot publicatie van de genomen beslissingen, en tot het vervullen van ele nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten (met inbegrip van wijziging van inschrijving in KBO).

Beslissing om de instrumenterende notaris (met macht van indeplaatsstelling) te machtigen en hem een volmacht toe te kennen, tot neerlegging van de akte (met inbegrip van de bijgevoegde verslagen), tot publicatie van de genomen beslissingen, en tot het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten (met inbegrip van wijziging van inschrijving in KBO). Voor ontledend uittreksel.

Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012

TecLelijk hiermee neergelegd

Uitgifte akte

Coördinatie van de statuten

Verslag raad van bestuur overeenkomstig art. 602 Wetboek van Vennootschappen

Verslag commissaris overeenkomstig art. 602 Wetboek van Vennootschappen

Verslag raad van bestuur overeenkomstig art. 559 Wetboek van Vennootschappen

Verslag commissaris overeenkomstig art. 559 Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2012
ÿþMod Word 11.1

n-fflr~4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~..d.~~t7(f~V.i1~

Y ~ Y11 ~~ 7 V ~ na,

Griffie

Y ! ~ 3 ~

~~~~`~.-" -

1I1'i'i liii 111 I11 I1i1 1i1 1'1I I1i1 1'1 111

" iaisssas"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0822.171.901

Benaming

(voluit) : Couvent de la Chartreuse

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 48 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurder - Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder - Bekrachtiging aanstelling voorzitter

De aandeelhouders van de vennootschap namen kennis van het vrijwillig ontslag als bestuurder van RDV-Invest NV (met vaste vertegenwoordiger Luc Van Moerzeke). Het ontslag ging in op 30 mei 2012.

Bij éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 30 mei 2012 werd tot bestuurder benoemd met ingang vanaf 30 mei 2012, voor een periode van 3 jaar: Vulpia Real Estate NV (A-bestuurder), met vaste vertegenwoordiger Luc Van Moerzeke.

Op de raad van bestuur van 30 mei 2012 werd kennis genomen van het vrijwillig ontslag ais gedelegeerd bestuurder van RDV-Invest NV. Het ontslag ging in op 30 mei 2012.

Bij beslissing van de raad van bestuur van 30 mei 2012 werd tot gedelegeerd bestuurder benoemd met ingang vanaf 30 mei 2012, voor de duur van haar mandaat ais bestuurder: Vulpia Real Estate NV (A-gedelegeerd bestuurder).

Voor Couvent de la Chartreuse NV,

Vulpia Real Estate NV, gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door Vulpia NV, gedelegeerd bestuurder,

op haar beurt vertegenwoordigd door Luc Van Moerzeke, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 13.08.2012 12418-0255-027
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 28.09.2011 11562-0045-022

Coordonnées
COUVENT DE LA CHARTREUSE

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 48 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande