COVONI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COVONI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.704.533

Publication

22/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%rie* ter rem van de

Rechtbank

~~~ZyDEC~03~ Antwerpen

 w~ ç.~-

Griffren;:e. ,

Ondernemingsnr : 8 - 633

Benaming COVONI

(voluit)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lange Leenstraat 276, 2018 Antwerpen 1, België Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

OPRICHTING

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Heden, 17 november 2011, zijn verschenen:

1. NAAM +VOORNAMEN

Maria

BEROEP

GEBOORTEPLAATS EN GEBOORTEDATUM

NATIONAAL NUMMER

WOONPLAATS

BURGERLIJKE STAAT

NAAM ECHTGENOOT/ ECHTGENOTE

2. NAAM + VOORNAMEN

BEROEP

GEBOORTEPLAATS EN GEBOORTEDATUM

1970

NATIONAAL NUMMER

WOONPLAATS

BURGERLIJKE STAAT

NAAM ECHTGENOOT/ECHTGENOTE

Maria

Hierna in deze akte samen aangeduid als "de oprichters".

Schoofs Karel Jozef

Beroepsmuzikant Hasselt, 14 mei 1971

71.05.14-181-52

Lange Leemstraat 276 2018 Antwerpen

Gehuwd

Albani Maria Cristina

Albani Maria Cristina

Lerares

Lecco (Italië), 23 oktober

70.10.23-498-61 Lange Leemstraat 276 2018 Antwerpen Gehuwd

Schoofs Karel Jozef

De oprichters verklaren hierbij een vennootschap onder firma op te richten en verklaren hierbij dat de statuten van deze vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1

De vennootschap onder firma draagt de benaming "COVONI" gevolgd door de letters V.O.F.

Op de Laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Lange Leemstraat 276, 2018 Antwerpen.

De zaakvoerders zijn bevoegd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten en kan de zetel van de vennootschap verplaatsen.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De organisatie van, het bevorderen van en het participeren aan artistieke optredens en podiumkunstvoorste l li ragen;

Het uitwerken en de uitgifte van artistieke composities en voorstellingen in het algemeen en van muzikale creaties in het bijzonder;

- De organisatie van workshops van artistieke aard en het verzorgen van onderricht in diverse artistieke disciplines, meer bepaald muzikale disciplines;

De aan- en verkoop, de huur en verhuur van muziekinstrumenten en begeleidende randapparatuur, alsook het onderhouden van muziekinstrumenten;

Zij kan alle aspecten van service en advies verlenen met betrekking tot hoger omschreven activiteiten en handelen in alle aanverwante diensten, producten en goederen van haar actieterrein;

Het verlenen van diensten in de meeste ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als verenigingen, door bijvoorbeeld management, marketingproviding, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake bedrijfsbeheer, inzake financiële verrichtingen, inzake merken en modellen, inzake selectie en opleiding, inzake kwaliteitsbevorderende maatregelen naar cliënteel toe, inzake organisatie en structurering van verkoopsorganisaties, inzake de studie en planning van publiciteitsbudgetten;

Onderneming te zijn in roerende en onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie; Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te

richten vennootschappen en ondernemingen; "

Alle investeringen en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan banken en

tussenpersonen inzake financiële verrichtingen;

- Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven. De vennootschap mag zich tevens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen aan derden;

- Tussenpersoon te zijn in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle bewerkingen, rechtshandelingen en daden stellen van een commerciële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken, het uitbreiden of het vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behou.deh aan het Belgisch

Staatsblad

deelnemen of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden, aandeelhouders en zaakvoerders borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, hen voorschotten, leningen en kredieten toe te staan met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van drie (3) maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

De comparanten verklaren dat het kapitaal tweehonderd euro (£ 200,00) bedraagt, opgedeeld in 20 aandelen en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt:

De heer Schoofs Karel Jozef Maria verklaart in te schrijven op 19 aandelen uitgegeven aan ¬

10,00 per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van honderdnegentig euro (E 190,00), onmiddellijk volstort ten belope van honderdnegentig euro (£ 190,00).

Mevrouw Albani Maria Cristina verklaart in te schrijven op 1 aandeel uitgegeven aan E 10,00 per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van tien euro (£ 10,00), onmiddellijk volstort ten belope van tien euro (E 10,00).

De bedragen warden gestort ap een maatschappelijke bankrekening.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag in de vennootschap een rekening-courant geopend worden waarin alle

sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden.

Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke intrestvoet, betaalbaar om de zes maanden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeenschappelijk overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap

niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur : de heer Schoofs Karel Jozef Maria, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 276, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om als bestuurder alleen de vennootschap te verbinden.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Artikel 9

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennoten zullen al hun tijden al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde aard, tenzij in gemeenschappelijk overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van hetzelfde jaar. Ieder jaar op éénendertig december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid, kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tien juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Daarbovenop heeft iedere vennoot het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht (8) dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Schoofs Karel Jozef Maria of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten.

Zij zal gehouden worden in de maatschappelijke zetel.

leder aandeel heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda op geldige wijze mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voor-behoefden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen_bij_het_BelgischStaatsblad -22L12/2011-.A.nnexes.dduMoniteur belge

Voor-behogden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen_hij_hetBelgiscb_Staatsblad - 22/_1212011-.Annexes_sJu Moniteur belge

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot, geen enkele vennoot mag echter dragen zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig ten honderd (50%) van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van de uittredende vennoot over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overleden vennoot zullen het deel dat aan de overledene toekomt enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen l I en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden van die vennoot. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overleden vennoot nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijfjaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden van die vennoot.

De erfgenamen van de overleden vennoot nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zicht bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de echtgenoot/echtgenote of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. De algemene vergadering voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de Heer Schoofs Karel Jozef Maria, als vereffenaar aangesteld krachtens artikelen l 83 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal onder de vennoten worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 1 1 . Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

z. van Luik B vermelden ; Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste b

WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De oprichters verklaren te weten dat, overeenkomstig artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen, de bij deze akte opgerichte vennootschap de rechtspersoonlijkheid slechts verkrijgt vanaf de dag van de in artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

AANVANG EN EINDE EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

De oprichters verklaren:

1. Dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten sedert 01.01.2011 die voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd worden.

2. Dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013 op tien juni om tien uur.

3. Dat rekening houdend met het feit dat de vennootschap, overeenkomstig het artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen, slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de datum van de in de artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, hoger gemelde benoeming van de zaakvoerder eveneens slechts uitwerking heeft vanaf die datum.

Voor-

behor2den

aan het

Belgisch

Staatsblad

(get} Albani Maria Cristina tiEMNvor

Schoofs Karel Jozef Maria

Tegelijk hiermee neergelegd: originele oprichtingsakte

Op de laatste bJz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COVONI

Adresse
LANGE LEEMSTRAAT 276 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande