CRO-BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRO-BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.644.946

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-12-2014

Griffie

*14313245*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507644946

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Cro-Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op 20/12/2014, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten:

I. de heer JANKOVIC Slavisa, geboren te Split (Joegoslavië) op 25/10/1971 , met de Belgische nationaliteit, ongehuwd, wonend te 2970 Schilde, Philippedreef 12

II. mevrouw VAN ACKER Sofie Juliette Jozef, geboren te Zoersel op 22/07/1988, met de Belgische nationaliteit, uit de echt gescheiden, wonend te 2970 Schilde, Philippedreef 12.

Naam: Cro-Benelux

Zetel: 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Wijnegemsteenweg 34

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- groot- en kleinhandel, import en export van voe-dings- en genotsmiddelen, meer bepaald in vlees en vleesproducten, vlees van gevogelte en wild, plantaardige oliën voor consumptie, zuivelproducten (melk, boter, kaas enzovoort), al dan niet alcoholische dranken;

- groot- en kleinhandel, import en export van steen, meer bepaald van marmer en arduin;

- de uitbating van brasseries, restaurants, tavernes, snackbars, eetgelegenheden, cafés, frituren broodjeszaken, feestzalen en hotels, en alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden zoals het voorbereiden van maaltijden, traiteurdienst en het serveren van allerlei dranken;

de verkoop van maaltijden bereide schotels, bereide broodjes, hapjes en dranken, het serveren en het thuisbezorgen ervan;

de aankoop- en verkoop in groot- en kleinhandel van wijnen, en andere alcoholische en niet-alcoholische dranken, voedingsproducten en overige handelswaren;

Deze opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor derden of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag participeren of op enige andere wijze deel-nemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen

Onderwerp akte :

Wijnegemsteenweg 34 2970 Schilde

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitoefenen.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttiendui-zend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde en die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd.

Indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Bevoegdheid en vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waar-voor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: JANKOVIC Slavisa,

voornoemd

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering. De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaarvan één januari tweeduizend vijftien (01/01/2015) en eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien (31/12/2015). Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei van ieder jaar om zes uur  s avonds (18.00u) in de zetel van de vennootschap * Bijzondere volmacht wordt gegeven aan  Accountantskantoor Van Riel J. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Hersbekelei 17 en/of haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle ander administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
CRO-BENELUX

Adresse
WIJNEGEMSTEENWEG 34 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande