CROSSFIT SLACHTHUYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROSSFIT SLACHTHUYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.880.481

Publication

02/07/2014
ÿþ re Md PU 11.1

b" LI in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo.

behe 11111.01111i)11111

aan

Belg

Staats.

Rechtbank van koophandel Antwerpen

23 JU11 2014

afelellug.Antwerc -1 rit-te

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0845.880.481

(verkort) : Crossfit Slachthuys

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Slachthuislaan 70, 2060 Antwerpen 6, België

(volredig adres)

Onderwerp(en) akte :Adreswijziging

Tekst:

De bijzondere algemene vergadering van 12/07/2013 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap beslist met éénparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen:

van: Slachthuislaan 70 - 2060 Antwerpen

naar: Slachthuislaan 25B - 2060 Antwerpen

Deze wijziging gaat in vanaf 01/07/2013.

Voor éénsluitend afschrift

Craenhals Tom

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik e vermelden : Recto: Naam en hoetramgheicr van ae instrumenlerenae notes:fié-EU-Va-1i ---- Fr-sigairUénY--

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.10.2013 13623-0144-011
15/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302696*

Neergelegd

11-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845880481

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Crossfit Slachthuys

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 70

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

ER BLIJKT UIT een akte verleden Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen op 11 mei 2012 dat werd opgericht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Crossfit Slachthuys met zetel te 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 70.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging en - beweging, esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspanning en re-laxatietechnieken, zoals onder meer maar niet uitsluiten diensten verleen in personal training studio's en fitness centra, inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, massagesalons, ergotherapie, parafysiotherapie, schoonheidssalons, zonnebankcentra en sauna's.

- de studie, het onderzoek en de ontwikkeling van biologische, fysiologische en psychologische processen die het lichaam ondergaat, procedés en hulpmiddelen en hun toepassingen, alsmede de adviesverlening betreffende het voorgaande.

- de exploitatie van speel- en sportterreinen, gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van onder meer aerobic, bodybuilding, power pilates, en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, met inbegrip van de begeleiding van het cliënteel op sportief gebied.

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten aan onder meer personal trainers en sportclubs;

- de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten machines en toestellen; alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen, voedingssupplementen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden en gadgets; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn; alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en schoenwaren.

- import en export van, groot- en kleinhandel in en handelsbemiddeling in sportartikelen met betrekking tot vrijetijdsbesteding, met inbegrip van sportkleding en sportschoeisel en andere textiel- en schoenwaren voor vrije tijd, met in het bijzonder surf- en skategerief, met inbegrip van textiel- en schoenenwaren en alle diverse randartikelen in verband met surfen en skaten, alsook van allerhande uurwerken, chronometers, hartslagmeters, kilometertellers en andere toestellen en meetapparatuur voor de weergave van sportprestaties;

- alle verhuur met betrekking tot de hoger bedoelde artikelen van vrijetijdsbesteding;

- het inrichten, organiseren en geven van allerhande instructies, initiatielessen opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, met inbegrip van het organiseren van wedstrijden en evenementen die verband houden met het voorgaande, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van waarde.

Deze aandelen werden onderschreven door

1) de heer CRAENHALS Tom Hugo Annie, ingeschreven in het rijksregister onder nr 770206-169-21, wonende te 2000 Antwerpen, Kattendijkdok-Westkaai 41 bus 0202, voor 50 aandelen, volgestort ten belope van een/derde;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

2) de heer MATTHIJSSENS Manu, ingeschreven in het rijksregister onder nr 770731-187-64, geboren te Schoten op 31 juli 1977, wonende te 1070 Anderlecht, Veeartsenstraat 49 bus 402, voor 50 aandelen volgestort ten belope van een/derde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Als eerste zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur: de heer Craenhals en de heer Matthijssens voornoemd, met een onbezoldigd mandaat.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van mei om 15 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013. Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend), Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.10.2015 15658-0205-012

Coordonnées
CROSSFIT SLACHTHUYS

Adresse
SLACHTHUISLAAN 25B 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande