CRYA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRYA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.858.941

Publication

07/05/2014
ÿþmod 11.1

Ler

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

19 96721111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 4 APR 1014

Griffie

Voc

behol aan Belg

Staat

Ondernemingsnr : 55e) 8 S di? Oc/i

Benaming (voluit) : CRYA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Constitutiestraat 105

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-Français Agneessens, te Nazareth, op 31 maart 2014, ter; registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "CRYA" werd; opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRYA".

2. Zetel: 2060 Antwerpen, Constitutiestraat 105.

3. Duur: opgericht vanaf 31 maart 2014 en voor onbepaalde duur,

4. Identiteit oprichters:

De heer dE LOOFF Jacob Johannes Willem, identiteitskaartnummer IM379C757, geboren te Sint Philipsland; (Nederland) op zeventien juni negentienhonderd achtenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te! 4388 TH Oost-Souburg (Nederland), Spaamestraat 45.

5. Kapitaal  aandelen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E! 18.550,00). Het is vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, op naam,; zonder nominale waarde, die ieder één/ achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1l18.550ste) van het kapitaal; vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt door de oprichter voornoemd in geld ingeschreven.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal  aandelen:

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek; van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 13E89 3631 3081 8785 bij de naamloze vennootschap ING BANK te Sint-Niklaas, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op: 26 maart 2014 afgeleverd bankattest, dat mij is overhandigd. De inschrijver verklaart en erkent dat de aandelen waarop door hem werd ingeschreven, volgestort zijn ten: belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vijfhcnderd euro (E 12,500,00), zodat: nog een bedrag van zesduizend vijftig euro (¬ 6.050,00) zal dienen te worden bijgestort.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van dat jaar. Het: eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het: overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al! dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene; vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vcrmen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt! zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht! opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze! volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam - " hoedani. eid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd . - - tspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Jacob de Looff, oprichter voornoemd, welk mandaat alhier uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Haar mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld véér de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOLMACHT BTWIRECHTSPERSONENREGISTERFORMALITEITEN

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van eer, CVBA "BOFIDI GENT", met zetel te 9051 Gent (Sint-Renijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent; mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een B7W-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

10. Er wordt geen commissaris benoemd,

11. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- De aan- en verkoop van keukens, keukenmeubilair en andere huishoudinrichtingen.

- De organisatie en uitvoering van alle thans gekende en op heden (nog) ongekende vormen van inrichting en

installaties,

- Detail- en groothandel in keukens en huishoudtoestellen.

- Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van keukeninrichting in de ruimste zin

van het woord.

- Alle activiteiten in verband met de binnenhuisinrichting, het verlenen van advies en aanverwante diensten, - Het verhandelen van meubilair in de ruimste zin.

Het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen. De vennootschap mag deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, Om het gestelde doel te bereiken, mag de vennootschap haar activiteiten zowel in het binnenland als in het buitenland uitoefenen en in gelijk welke plaats van het binnen- en/of in het buitenland burelen, filialen, administratieve zetels of hoe ook genoemd, oprichten.

Aan aile ondernemingen, verengingen en/of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig zouden kunnen nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken van het maatschappelijk doel. Zowel in binnen- als in het buitenland alle roerende, onroerende en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel dat zij nastreeft.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

12, Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden telkens de vijftiende van de maand juni om tien uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH

- uitgifte oprichtingsakte dd. 31 : art 2 IKV, volmacht.

Jean-Françço¬ s AGNEESSENS

NOTARIS

Groendreef 2

9810 NAZARETH

Ta :09.385,49.75- Fax :09.385.70.24

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" f Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 30.08.2016 16546-0100-010

Coordonnées
CRYA

Adresse
CONSTITUTIESTRAAT 105 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande