CTCS EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CTCS EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.628.974

Publication

02/06/2014
ÿþfrn idï " " " ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 MEI 2014

afdelirajegkirerpen

" Ondernerningsnr 0845.628.974

Benaming

(voiuit) : CTCS Europe

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beprekte Aansprakelijkheid

Zetel: Ten Boslaan I - 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering dd. 01/04/2014

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist, de heer Visser Ronald, wonende te Zoersel, Ten Boslaan 1 te benoemen tot zaakvoerder vanaf heden. Het mandaat zal bezoldigd worden uitgevoerd tenzij een bijzondere Algemene vergadering anders beslist.

Ronald Visser Beheer BV

Zaakvoerder

Rcec,k4 VSSer VI/





_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

14/05/2012
ÿþY mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Neergelegd ier griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

02MEI2012

Griffie

Iii[J1111N1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge ;, pndernemingsnr : 0 8 4 5 . 6 2 8. 9 74

; Benaming (voluit) : CTCS Europe

,

; (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Boslaan 1

2980 Zoersel

Onderwerp akte :Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 24 april 2012, dat tussen:

1. De heer Visser, Ronald Henk, geboren te Huizen (Nederland) op 6 april 1969

(rijksregisternummer 69.04.06-495-26), van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2980 Zoersel, Ten Boslaan 1.

2. "Ronald Visser Beheer", besloten vennootschap naar Nederlands recht, ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 17243122,

vertegenwoordigd door haar bestuurder de heer Visser Ronald voormeld, een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "CTCS Europe".

M. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Ten Boslaan 1,

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel;

Import, aankoop, verkoop en agenturen voor de voedings -en genotsmiddelenindustrie, specerijen, zouten, peper en dergelijke zowel in groot als kleinhandel alsook adviserend in marketing en verkoop van de genaamde producten.

De organisatie van de administratie diensten van de ondernemingen, evenals het verlenen van adviezen van financiële, technische of commerciële aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, zoals het verrichten van marktonderzoeken, het opzetten, leiden en controleren van een aan- en verkooporganisatie en in het algemeen alles doen met het oog op een regelmatig management.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochter -en/of moedervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime betekenis. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgevers of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of adviesin deze statuten vermeld zijn activiteiten ander dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het beheer van roerende en onroerende goederen of rechten. Zij mag ondermeer onroerende goederen of rechten. Zij mag ondermeer onroerende goederen of rechten verwerven, bouwen en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of indeelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of de realisatie ervan begunstigen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, of inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen -en buitenland toestaan.

Zij mag zich voor alle andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18 550,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld, Het is ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6 200,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België. Voormelde vennootschap "Ronald Visser Beheer", vertegenwoordigd als gezegd, verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog TWAALFDUIZEND DRIEHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 12 350,00) bij te storten. Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar, Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 maart 2014. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 september van ieder jaar om 18.00 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwocrdigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1 Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte.

2 Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

ti samenroepen-wanneer.twee-zaakvoerderss erom verzoeken.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

P ,e. v " Voor- mod 11.1

sí behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door aile leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4, Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte, Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur voormelde vennootschap "Ronald Visser Beheer', welke vennootschap de heer Visser Ronald heeft aangeduid ais vaste vertegenwoordiger gelast met de uitoefening van het mandaat, die uitdrukkelijk verklaard heeft het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Volmacht,

Voormelde vennootschap "Ronald Visser Beheer", hier vertegenwoordigd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "V.G. Business Consulting" met zetel te Wilrijk, Kleine Doornstraat 263 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CTCS EUROPE

Adresse
TEN BOSLAAN 1 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande