CURBI CUBES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CURBI CUBES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.926.094

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.04.2014, NGL 02.07.2014 14270-0181-018
18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.04.2013, NGL 16.10.2013 13631-0002-018
11/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" ma neerlegging ter griffie van de akte

oei 111i 111i11iuuiWi1iui

*11124456*

Vi behi

aai

Bel. Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondareteerningsr:sr : 0836.926.094

Elenaming : Cuurbi Cu bes

s

(voluit}

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Herentaise steenweg 77 E

2280 Grobbendonk

Onderwari aCtte : rechtzetting

In de publicatie dd. 15-6-2011 onder nummer 11303763, van het uittreksel van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Benoît De Cleene, in zijn kantoor, op 8-6-2011, werd bij vergissing niet opgenomen wat hierna volgt:

"BENOEMINGEN BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, . hebben de bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd als gemeld, aansluitend in raad bijeengekomen, beslist om:

a) te benoemen tot gedelegeerd bestuurders:

- de heer HENS Patrick, wonende te 2540 Hove, Appelkantstraat 27.

- de heer DE LA FUENTE REINIER Roberto, wonende te Willemstad, Kintjanweg 3, Curaçao.

b) te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur: voornoemde heer HENS Patrick."

Voor aanvullend uittreksel

Notaris Benoît De Cleene

Benoît De Cleene

Geassocieerd notaris

15/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: 2280 Grobbendonk, Herentalse steenweg 77 bus E Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Benoît De Cleene, geassocieerd notaris te Antwerpen op acht juni tweeduizend elf, blijkt dat een vennootschap werd opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

A. RECHTSVORM - BENAMING - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1: Benaming

De Naamloze vennootschap heeft de naam  Curbi Cubes .

Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  gevolgd of voorafgegaan worden door de woorden  naamloze vennootschap of het letterwoord  NV .

Artikel 2: Duur

De vennootschap bestaat voor een een onbeperkte duur vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2280 Grobbendonk, Herentalse steenweg 77 E, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord  rechtspersonenregister of de afkorting  RPR gevolgd door de vermelding van de zetel van de bevoegde rechtbank van koophandel, en het ondernemingsnummer moeten steeds voorkomen op de in artikel 1 vermelde stukken.

Hij kan zonder statutenwijziging door de raad van bestuur worden overgeplaatst naar iedere andere gemeente in het Nederlandstalige en tweetalige gebied van België.

Elke zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel van het besluit van de raad van bestuur, bestemd voor publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister.

Verder kan de raad van bestuur zowel in het binnen- als in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels oprichten, alsook alle filialen.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, in samenwerking met derden, of als tussenpersoon: aankoop, verkoop, vervoer, verpakking, en verwerking van suiker, stroop, cacao, chocolade, suikerwerk, en andere voedingsmiddelen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, zo zij daar belang bij heeft.

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen, in voorkomend geval mits aanstelling daartoe van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon.

TITEL B. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zevenhonderdvierendertigduizend euro (1.734.000 EUR) vertegenwoordigd door honderd drieënzeventigduizend vierhonderd (173.400) aandelen zonder aanduiding van de waarde, waarvan honderd eenentwintigduizend driehonderd tachtig (121.380) A-aandelen en tweeënvijftigduizend twintig (52.020) B-aandelen. Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald.Indien er winstbewijzen zijn: bepaling in te lassen (zie bijzondere bepalingen nv)Indien er aandelen zonder stemrecht zijn: zie bijzondere bepalingen statuten nv.

Bijzondere vereisten van min. kapitaal:

1° venn. voor vermogensbeheer: min. 10.000.000 fr., volledig volgestort.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Curbi Cubes Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

*11303763*

0836926094

Griffie

Neergelegd

10-06-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

20 venn. voor beleggingsadvies: min. 2.500.000 fr., volledig volgestort.

30 kredietmaatschappijen: min. 250.000.000 fr., volledig volgestort.

40 leasingmaatschappijen: min. 5.000.000 fr., volledig volgestort.

50 beursvennootschappen: min. 50.000.000 fr., volledig volgestort.

60 BEVAK en BEVEK: min. 50.000.000 fr.

70 kapitalisatieondernemingen: min. 5.000.000 fr.

80 beveiligingsondernemingen: min. $ fr.

(zie Rép. Not., XII, boek 3, deel 1, blz. 218, nr. 215 b).

Het volgestorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen.

Artikel 6: Toegestaan kapitaal

Er wordt geen toegestaan kapitaal voorzien zolang de algemene vergadering daartoe niet anders besluit met

inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 7: Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

§ 1. Ingeval van kapitaalverhoging door inschrijving in geld, alsmede bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants, worden de nieuwe effecten bij voorkeur aangeboden aan de houders van kapitaalaandelen, naar verhouding van het gedeelte van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Oefenen de bestaande aandeelhouders hun voorkeurrecht niet of slechts ten dele uit, dan worden de overblijvende effecten in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de aandeelhouders die wel wensen in te tekenen.

§ 2. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn die wordt bepaald door de algemene vergadering, maar die ten minste vijftien dagen bedraagt te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

§ 3. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld, overeenkomstig

artikel 589 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 8: Ondeelbaarheid van de aandelen en andere effecten

§ 1. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect wat betreft de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen en andere effecten verbonden zijn. Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, en in het algemeen alle personen die rechten hebben op eenzelfde effect, dienen zich respectievelijk door eenzelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

§ 2. Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijk gerechtigde personen, dan kan de meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden om aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Zolang de samen gerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige documenten voorlegt, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die effecten (aandelen en andere) verbonden rechten te schorsen. Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

§ 3. Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de aandeelhouders toegekend bij kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt respectievelijk toe aan de onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de aandeelhouder pandgever, en tenzij anders overeengekomen is, de blote eigenaar. Ingeval de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

Artikel 9: Overdracht en overgang van aandelen

Voorkooprecht

Elke overdracht van aandelen is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouders, overeenkomstig de hierna bepaalde modaliteiten. Onder overdracht moet worden verstaan, elke handeling of transactie  hoe ook genaamd of onder welke vorm ook  die tot voorwerp heeft dat een zakelijk recht op een aandeel wordt overgedragen tegen betaling of ten kosteloze titel.

Bij afwijking van het voorgaande is in de hierna opgesomde gevallen de overdracht van aandelen vrij, mits de raad van bestuur hiervan voorafgaandelijk en bij aangetekende brief in kennis werd gesteld:

1) overdracht aan, of inbreng in, een bestaande of nieuw op te richten vennootschap waarvan de overdrager/inbrenger op permanente wijze de volle eigendom van ten minste vijftig ten honderd van het kapitaal bezit of ingevolge de inbreng ten minste vijftig ten honderd van het kapitaal verwerft;

2) overdracht aan een vennootschap die op permanente wijze de volle eigendom van ten minste vijftig ten honderd van het kapitaal van de overdragende vennootschap bezit;

Behoudens in de hiervoor gemelde gevallen, is de aandeelhouder die aandelen wenst over te dragen ertoe gehouden om deze voorafgaandelijk, volgens hierna vermelde procedure, te koop aan te bieden aan de andere aandeelhouder(s).

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen moet hiervan de raad van bestuur en alle medeaandeelhouders bij aangetekend schrijven op de hoogte brengen. Deze kennisgeving bevat het aantal aandelen waarop de overdracht betrekking heeft, de naam en het adres van de kandidaat overnemer alsmede de prijs en alle andere voorwaarden van de beoogde overdracht. De aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wil maken, dient de kandidaat overdrager en de raad van bestuur hiervan in kennis te stellen, eveneens bij aangetekend schrijven, binnen de twintig dagen na de kennisgeving (waarvan de postdatum geldt als aanvangsdatum), en met opgave van het aantal aandelen dat hij wenst te verwerven.

Het recht van voorkoop wordt uitgeoefend tegen de door de kandidaat overnemer geboden prijs.

Indien meerdere aandeelhouders of alle aandeelhouders gezamenlijk hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een totaal aantal aandelen dat hoger is dan de aangeboden aandelen, zal het aantal aandelen dat ze elk kunnen verwerven bepaald worden in verhouding tot hun aandelenbezit. Indien de aandeelhouders hun voorkooprecht gezamenlijk niet hebben uitgeoefend voor het geheel van de aangeboden aandelen, dient de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

raad van bestuur alle aandeelhouders hiervan op de hoogte te brengen binnen een termijn van tien dagen vanaf het verstrijken van de periode voor uitoefening van het recht van voorkoop, waarna een nieuwe periode van twintig dagen ingaat (de postdatum van de kennisgeving door de raad van bestuur geldt als aanvangsdatum) voor bijkomende uitoefening van het voorkooprecht.

Tien dagen na het verstrijken van de (desgevallend bijkomende) periode voor uitoefening van het voorkooprecht, kan de kandidaat overdrager alle aangeboden aandelen waarvoor het voorkooprecht niet werd uitgeoefend, overdragen tegen de voorwaarden en modaliteiten vermeld in de kennisgeving of tegen voor de kandidaat overnemer minder gunstige voorwaarden en modaliteiten.

De raad van bestuur stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

De aandelen die worden overgedragen aan (een) medeaandeelhouder(s) behoren automatisch tot dezelfde categorie als deze van de overnemende aandeelhouder(s).

Volgrecht

Indien de kandidaat overnemer(s) tengevolge van voormelde overdracht in het bezit komt/komen van de helft of meer dan de helft van de aandelen van de vennootschap, is de overdragende aandeelhouder verplicht voor de aandelen van alle aandeelhouders die dit wensen, dezelfde voorwaarden van overdracht te bedingen. Bij gebreke daarvan, kan de overdragende aandeelhouder verplicht worden om binnen het jaar van de overdracht de aandelen van deze andere aandeelhouder(s) over te nemen tegen dezelfde voorwaarden.

Volgplicht

Indien de kandidaat overnemer tengevolge van voormelde overdracht in het bezit komt van zeventig ten honderd of meer van de aandelen van de vennootschap, zijn de overblijvende aandeelhouders verplicht hun aandelen tegen dezelfde voorwaarden van overdracht, aan te bieden aan de kandidaat overnemer(s).

Artikel 10: Vorm van de aandelen en andere effecten

De effecten zijn op naam, daarin begrepen de volgestorte aandelen. In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, te weten aandelen, winstbewijzen, obligaties en warrants, overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van vennootschappen. De houders van effecten kunnen inzage nemen van het register dat betrekking heeft op hun effecten.

De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in voormelde registers. Van die inschrijving wordt aan de houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, welk certificaat de vermeldingen bevat opgenomen in artikel 463, derde lid van het Wetboek van vennootschappen. De effecten zijn vrij overdraagbaar door de inschrijving in voormelde registers.

Alle effecten zijn voorzien van een volgnummer.

TITEL C. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel 11: Bestuur

§ 1. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste vijf bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Er zullen minimum drie bestuurders worden gekozen op voordracht van de aandeelhouder(s) van categorie A, en minimum twee bestuurders op voordracht van de aandeelhouders van categorie B.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

§ 2. Zo een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 12: Bezoldiging

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Buiten eventuele tantièmes mag de raad van bestuur aan één of meer van zijn leden, doch onder voorbehoud van goedkeuring door de algemene vergadering, vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen die als algemene onkosten zullen geboekt worden.

Artikel 13: Duur opdracht - ontslag

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan.

Iedere bestuurdersmandaat eindigt bij de afsluiting van de gewone algemene vergadering van het laatste volle jaar, waarvoor de aanstelling geschiedde. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Iedere bestuurder kan te allen tijde zonder opgave van redenen worden geschorst of ontslagen door de algemene vergadering, welke besluit moet worden genomen met een meerderheid van drie vierden van de aan de stemming deelnemende stemmen.

Hij kan zelf op ieder ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap. De ontslagnemende bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze tot zijn vervanging kan worden overgegaan.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt kunnen de overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien. De definitieve benoeming wordt door de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst gedaan. De nieuw benoemde bestuurder voleindigt het mandaat van degene die hij vervangt.

Artikel 14: Voorzitter

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, die de raad alsmede de algemene vergaderingen voorzit. Hij kan tevens één of meer ondervoorzitters en titularissen van andere functies aanduiden.

Indien hij belet is, wordt de voorzitter vervangen door een bestuurder aangeduid door de overige aanwezige bestuurders; ingeval geen overeenstemming bereikt wordt, wordt de voorzitter vervangen door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 15: Werking vergadering

§ 1. De raad van bestuur vormt een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van vertegenwoordigende raden, voor zover de wet en de statuten geen bijzondere regels opdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

§ 2. De raad komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders, telkens wanneer het belang

van de vennootschap het vereist, en in ieder geval wanneer twee bestuurders erom verzoeken.

De oproepingen gebeuren bij eenvoudige brief, telefax of elektronische post.

§ 3. De raad kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, waarbij minstens één bestuurder van categorie A en één van categorie B aanwezig moeten zijn.

Iedere bestuurder die belet of afwezig is, kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), en waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een van zijn medebestuurders vo1macht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. Een bestuurder kan evenwel slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

§ 4. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of, desgevallend, van zijn vervanger doorslaggevend, voor zover de raad van bestuur op datum van de te nemen beslissing uit meer dan twee leden bestaat.

§ 5. De notulen van de vergaderingen van de raad van bestuur worden bijgehouden in een chronologisch register dat te dien einde bewaard wordt in de zetel van de vennootschap.

Om als besluit van de raad van bestuur te kunnen gelden, volstaat het dat de beslissing blijkt uit een afschrift uit de notulen dat gedateerd is en ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door twee bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder.

§ 6. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag van ondertekening door de laatste bestuurder. Deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 16: Belangenconflicten

De bestuurder die bij een verrichting of een beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is gehouden de procedure voorzien in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, na te leven.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heef, dat strijdig is met een beslising of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, is gehouden de procedure voorzien in artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, na te leven.

Een onrechtstreeks belang wordt in ieder geval geacht aanwezig te zijn indien de persoon die bij de beslissing of verrichting een strijdig belang van vermogensrechtelijke aard heeft, de echtgenoot of een bloedverwant in de rechte opgaande of nederdalende lijn is van de bestuurder of het lid van het directiecomité, of een vennootschap waarvan de bestuurder of het lid van het directiecomité een persoonlijk aansprakelijk vennoot is, of waarin hij rechtstreeks of onrechtstreeks een deelneming bezit van meer dan twintig ten honderd van het maatschappelijk kapitaal.

Bovendien mag de betrokken bestuurder of lid van het directiecomité niet deelnemen aan de beraadslagingen van de raad van bestuur of het directiecomité over deze verrichtingen of beslissingen, noch aan de stemming in dit verband.

Artikel 17: Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De raad van bestuur kan inzonderheid één of meer van zijn leden intern dagelijkse taken van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling van taken is evenwel niet tegenwerpbaar aan derden.

De raad van bestuur kan eveneens in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdracht bepaalt.

Artikel 18: Bijzondere volmachten

De vennootschap kan gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders, ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 19: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur aangaat, delegeren aan één of meer personen, al dan niet buiten zijn leden benoemd, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Onder daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen, waartoe de noodzaak zich dag aan dag kan voordoen voor de normale gang van zaken van de onderneming en waarvoor, rekening houdende met de noodzakelijkheid van een onverwijlde beslissing, geen vergadering van de raad van bestuur moet worden belegd. De onbevoegdheid die hieruit voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur is eveneens belast met het toezicht op dit comité.

Artikel 20: Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd wat hiervoor bepaald is inzake dagelijks bestuur en bijzondere volmachten, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

twee bestuurders samen optredend, van wie telkens één A-bestuurder en één B-bestuurder, of door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend.

Artikel 21: Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren, indien dit bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen vereist is. Zelfs indien de aanstelling van een commissaris wettelijk niet vereist is, is de algemene vergadering toch bevoegd om een commissaris aan te stellen in overeenstemming met de navolgende artikelen van de statuten.

Indien geen commissaris werd aangesteld heeft elke aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Iedere aandeelhouder kan een accountant aanduiden om hem te vertegenwoordigen. De vennootschap zal instaan voor de vergoeding van de accountant indien zij met een dergelijke aanstelling heeft ingestemd of indien dit wordt opgelegd door een rechtbank.

De commissarissen worden benoemd voor een periode van drie jaar en zijn herbenoembaar.

Een commissaris kan tijdens de duur van zijn opdracht enkel ontslagen worden om een wettige reden en in overeenstemming met de procedure bepaald in artikel 136 van het Wetboek van vennootschappen. Een ontslag onder andere omstandigheden zal aanleiding geven tot vergoeding.

Bij ontstentenis van commissarissen of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

TITEL D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22: Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op eenentwintig april om elf uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere in de uitnodiging vermelde plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere in de uitnodiging vermelde plaats.

Artikel 23: Bijeenroeping

De raad van bestuur of eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag.

De oproepingen bevatten de agenda, alsmede dag, uur en plaats van de vergadering.

Zij worden voor elke algemene vergadering vijftien dagen voor de vergadering bij aangetekende brief toegezonden aan de houders van aandelen op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, wordt aan de houders van effecten op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen, ook een afschrift van de stukken toegezonden die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De raad van bestuur en de commissarissen, zo die er zijn, zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzoek daartoe dient te gebeuren bij aangetekende brief, met vermelding van de te behandelen onderwerpen, en dit minstens veertien dagen op voorhand.

Artikel 24: Toelating tot de algemene vergadering

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te bezorgen op de zetel van de vennootschap, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Artikel 25: Vertegenwoordiging - volmachten

Onverminderd de regels van wettelijke vertegenwoordiging kan iedere aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden bij schriftelijke volmacht, door een medeaandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de wet of de statuten bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Artikel 26: Bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of, desgevallend, door zijn vervanger.

De voorzitter duidt een secretaris aan.

De vergadering kiest onder haar leden twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau.

Artikel 27: Verdaging gewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de door de algemene vergadering te nemen beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, één enkele maal drie weken uit te stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Alle aandeelhouders, ook zij die niet op de eerste vergadering aanwezig of vertegenwoordigd werden, worden op de in deze statuten voorgeschreven wijze tot de volgende vergadering opgeroepen.

Op deze tweede algemene vergadering wordt de jaarrekening definitief vastgesteld, en desgevallend de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld

Artikel 28: Agenda

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over punten die in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin impliciet zijn vermeld.

De raad van bestuur en iedere aandeelhouder hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Over de aanvulling van de agenda kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn, voorzover daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt, en mits de vertegenwoordigers van vennootschappen aandeelhouders behoorlijk gemachtigd zijn. De vereiste instemming staat vast indien daartegen geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 29: Stemrecht

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens bij wijziging of vervanging van specifieke rechten.

Artikel 30: Wijze van stemmen

De raad van bestuur kan iedere aandeelhouder toestaan per brief te stemmen door hem samen met de uitnodiging, een formulier ter beschikking te stellen, dat, gedateerd en ondertekend, de vennootschap dient te bereiken uiterlijk twee dagen vóór de vergadering. Dit formulier zal de naam, voornamen, of naam en rechtsvorm vermelden, alsook de woonplaats of zetel van de aandeelhouder, het aantal aandelen waarvoor hij aan de stemming deelneemt, en voor elke beslissing afzonderlijk, in welke zin hij zijn stem uitbrengt.

Verder kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven sturen per brief, fax of elektronische post, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit naar alle aandeelhouders, bestuurders, eventuele commissaris(sen), met de vraag aan iedere aandeelhouder de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven, dit stuk terug te bezorgen op de zetel van de vennootschap, voorzien van zijn handtekening (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 31: Vraagstelling

De bestuurders geven antwoord op vragen die door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Artikel 32: Aanwezigheidslijst  Notulen

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om verzoeken.

De afschriften in rechte of anderszins voor te leggen, worden door één bestuurder ondertekend.

TITEL E. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 33: Boekjaar - Inventaris -jaarrekening -jaarverslag

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans, en vormt één geheel.

Voor zover dit wettelijk verplicht is, stellen de bestuurders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dit verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, alsmede de overige in artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen opgesomde gegevens.

Ten minste één maand voor de datum waarop de eventuele commissaris(sen) zijn/hun omstandig verslag (opgesteld volgens de richtlijnen van artikel 144 van het Wetboek van vennootschappen naar aanleiding van de jaarrekening), dienen voor te leggen  dit is vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering - overhandigt de raad van bestuur hen de nodige stukken daartoe.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de documenten opgesomd in artikel 553 van het Wetboek van vennootschappen. Een afschrift van de jaarrekening en desgevallend van het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) wordt, samen met de oproepingsbrief, aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissaris(sen) toegezonden, evenals aan degenen die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

hebben voldaan aan de formaliteiten van toelating tot deze vergadering. Daarenboven kan iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, kosteloos een afschrift van laatstgenoemde stukken verkrijgen.

Artikel 34: Goedkeuring van de jaarrekening

De gewone algemene vergadering hoort desgevallend het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend aan de commissaris(sen). Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft extra-statutaire verrichtingen, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring ervan door de algemene vergadering, dient de raad van bestuur de jaarrekening, evenals voor zover dit wettelijk verplicht is, de overige in artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen vermelde documenten, neer te leggen bij de Nationale Bank van België.

Artikel 35: Uitkeerbare winsten

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies afgetrokken zijn, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijke reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient te worden hernomen wanneer het reservefonds om één of andere reden is aangetast.

Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslist.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 36: Interim dividenden

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim dividend uit te keren, met inachtneming van de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

TITEL F. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 37: Vereffenaars

De vennootschap kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten. De algemene vergadering zal alsdan bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen. Zij kan de vereffenaar(s) ook te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars in college handelend, zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering, tenzij deze bij gewone meerderheid van stemmen anders beslist.

Artikel 38: Vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Artikel 39: Afsluiting van de vereffening

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt zoals bepaald in artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL G. BIJZONDERE BEPALINGEN

Artikel 40: Woonstkeuze

De bestuurders, leden van het directiecomité, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur en hun toezicht.

Artikel 41: Verwijzing  geldende wetgeving

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten zal het Wetboek van vennootschappen van toepassing zijn. OPRICHTINGSMAATREGELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen zevenhonderdvierendertigduizend euro (1.734.000 EUR), volstort tot beloop van 846.150,00 euro en vertegenwoordigd door 173.400 aandelen zonder nominale waarde, waarvan honderd eenentwintigduizend driehonderd tachtig (121.380) A-aandelen en tweeënvijftigduizend twintig (52.020) B-aandelen. Op deze aandelen werd door de oprichters ingetekend : 1/ door inbreng in geld tot beloop van 1.458.900 euro, door storting op een bijzondere rekening bij KBC Bank, als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

1° de bvba  CURBI met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Mechanicalaan 10-12, RPR Antwerpen 0463.980.692, heeft ingetekend tot beloop van één miljoen tweehonderd dertienduizend achthonderd euro (1.213.800 EUR)  waarvan nog vierhonderd achtentwintigduizend negenhonderd vijfentwintig euro (428.925 EUR) te volstorten  hetzij op honderd eenentwintigduizend driehonderd tachtig (121.380) A-aandelen..

2° de heer ASMUS ROBBY Jules heeft ingetekend tot beloop van honderd drieënzestigduizend vierhonderd euro (163.400 EUR)  waarvan nog honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (122.550 EUR) te volstorten - hetzij op zestienduizend driehonderd veertig B-aandelen.

3° de besloten vennootschap naar het recht van Saint Lucia  BC & I Ltd , met zetel te Castries, St; Lucia, 10 Manoel Street, ingeschreven in het  register International Business Companies onder nummer 2004-00297, heeft ingetekend tot beloop van eenentachtigduizend zevenhonderd (81.700,00 EUR)  waarvan nog eenenzestigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (61.275 EUR) te volstorten - hetzij op achtduizend honderd zeventig B-aandelen;

de naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

2/ door inbreng in natura tot beloop van 275.100 euro, als volgt:

- voornoemde heer ASMUS ROBBY Jules heeft ingetekend in tot beloop van honderd drieëntachtigduizend vierhonderd (183.400,00) euro, volledig volstort, hetzij op achttienduizend driehonderd veertig B-aandelen;

- de voormelde vennootschap  BC & I Ltd heeft ingetekend in tot beloop van eenennegentigduizend zevenhonderd (91.700,00) euro, volledig volstort, hetzij op negenduizend honderd zeventig B-aandelen;

deze inbreng omvattende immateriële vaste activa (merknaam en cliënteel) ter waarde van honderd duizend (100.000) euro, en materiële vaste activa (productiemiddelen) ter waarde van honderd vijfenzeventigduizend honderd (175.100) euro, zoals nader omschreven in het bijzonder verslag van de raad van bestuur en in het controleverslag opgemaakt door Bossaert, Moreau Saman & C° bvba, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door P. Moreau, opgemaakt op 16 mei 2011, waarvan de besluiten luiden als volgt:

 De inbreng in natura tot de oprichting van de naamloze vennootschap CURBI CUBES, met maatschappelijke zetel Herentalse steenweg 77 E te 2280 Grobbendonk, bestaat uit goodwill (100.000 ¬ ) en materiële vaste activa (175.100 ¬ ), eigendom van de heer ASMUS ROBBY ten belope van 183.400 ¬ en de vennootschap BC & I Ltd, ten belope van 91.700 ¬ .

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden is Paul Moreau, Bedrijfsrevisor, vennoot van bvba BOSSAERT MOREAU SAMAN & C°, bedrijfsrevisoren, Waterloosesteenweg 757 te 1180 Brussel, van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in naura.

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbeng in natura bestaat in 27.510 aandelen zonder vermelding van nominale waarde (18.340 aandelen voor de heer ASMUS ROBBY en 9.170 aandelen voor de vennootschap BC & I Ltd) van de naamloze vennootschap CURBI CUBES, zonder nominale waarde, die elk 1/173.400ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er ten slotte aan herinnering dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Werden tot bestuurders benoemd voor een termijn eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering

van tweeduizend zeventien :

Werden benoemd tot A- bestuurders op voordracht van de oprichter sub 1.:

1. de heer HENS Patrick Jules Monique, wonende te 2540 Hove, Appelkantstraat 27.

2. de heer HENS Didier, voornoemd.

3. de Naamloze vennootschap  FOOD CONSULTANCY INVEST , met zetel te 2610 Antwerpen, Mechanicalaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0438.641.225, met als vaste vertegenwoordiger de heer HENS Patrick, voornoemd (daartoe aangeduid bij beslissing van de raad van bestuur van de Naamloze vennootschap  FOOD CONSULTANCY INVEST van heden).

Werden benoemd tot B-bestuurders op voordracht van de oprichters sub 2. en 3.

4. de heer ASMUS ROBBY, voornoemd.

5. de heer HENS Patrick Jules Monique, wonende te 2540 Hove, Appelkantstraat 27. De mandaten zullen onbezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Aanwijzing commissaris: Er werd geen commissaris aangesteld.

Eerste gewone algemene vergadering op 21 april 2013.

Bijzondere volmacht:

Aan de geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken te Antwerpen werd volmacht verleend,

met macht om alleen op te treden, om zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het

rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen

Voorts werd volmacht gegeven, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Kruispuntbank, de ondernemingsloketten, de administratie van de BTW en alle andere belastingdiensten, en alle wijzigingen en doorhalingen van de vennootschap bij deze diensten te melden of te laten inschrijven, aan: bvba  TAC te 2000 Antwerpen, Sint Pietersvliet 3 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Philippe Fruy, met recht van in de plaatsstelling.

In verband hiermee kunnen de volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is

Vertegenwoordiging bij volmacht

De heer ASMUS ROBBY Jules voornoemd was bij onderhandse volmacht vertegenwoordigd door de heer HENS PatricK.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Benoît De Cleene, geassocieerd notaris te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.04.2015, NGL 14.07.2015 15298-0024-018

Coordonnées
CURBI CUBES

Adresse
HERENTALSE STEENWEG 77, BUS E 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande