CYBERCONTRACT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CYBERCONTRACT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.948.651

Publication

13/08/2014
ÿþ mod 11.1

Fe- "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



III 1111111,11114116JI II

rieergategn ter gritne van ne

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04 Aij6. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De2arilible



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Gx5-6e, BLig. 65.4

Benaming (voluit) : Cybercontract

(verkort) :

j! Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kempenlaan 29

2300 Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING

ZAAKVOERDER

.1

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 29 juli 2014,i eerstdaags te registreren, blijkt dat een Coöperatieve Vennootschap met Beperktej Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

ji Oprichters: 1. De naamloze vennootschap "SWV HOLDING", met maatschappelijke zetel te 23001 ji Turnhout, Kempenlaan 29, met ondernemingsnummer 0874.367.896, rechtspersonen-registeri iTurnhout.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris ondergetekende notaris Nouwkens op 7 juni 2005,1 !j gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 juni daarna, onder nummer 050861771

;i en op 21 april 2006 onder nummer 6071340.

ti Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar afgevaardigd bestuurder de heeri DRUYTS Koenraad Cyriel Maria Jozef, geboren te Leuven op 30 mei 1968, wonend te 2300i i! Turnhout, Azenstraat 6, hiertoe herbenoemd door de raad van bestuur de dato 16 december 2011,i

;j gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 20 februari 2012, onder nummerl 2041399.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANVERZ", met maatschappelijke ti zetel te 2840 Rumst (Reet), Laarstraat 36, met ondernemingsnummer 0880.609.352.

Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Benoît De Cleene te Antwerpen op 6i april 2006, gepubliceerd in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsbiad de dato 20 april daarna, onder; nummer 2006-04-20 / 0070150.

!! Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder mevrouw DOM Katrien Isabel Jasmin, geboren te Wilrijk op 20 februari 1980, wonende te 2840 Rumst, Laarstraat 36, hiertoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte.

Vorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: 'Cybercontract".

ij Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naami en eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met: derden:

Alle vormen van tussenpersoon, bemiddeling en distributie in verzekeringen, onder meer ais' maar niet beperkt tot makelaar, underwriter, evenals assuradeur naar Nederlands recht, ini verzekeringen.

ij* De ontwikkeling van het softwareplatform `CyberContracti dat een platform-onafhankelijke online authenticatie-service moet zijn, in vakjargon 'Secure Token Service (STS)' genoemd. Dezel Ilegttviteit_emmat-_zoyieLde,ositwikkang.-sengherjeto..-Al$,_-eie.-..çoimmer_dalis_atie.,irk-sie- mees_tuvirn e_

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : R" ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

betekening van het woord, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de aankoop en verkoop van software, zowel ontwikkeld in eigen beheer ais met betrekking tot rechten verworven van derden, het verlenen van gebruikslicenties, evenals de bijstand en de werkzaamheden van raadgevende aard, de aankoop, de verkoop of het op enigerlei wijze ter beschikking stellen van computertechnologie, zowel hard- als software, in verband met Cybercontract.

* De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op elle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

* Zij mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

* Zij mag leningen verstrekken en leningen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

* De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

* Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

* Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

* Dit alles in de meest ruime zin.

* Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de

verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zetel: De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Kempenlaan 29, gerechtelijk arrondissement

Turnhout.

Kapitaal:, Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd duizend euro

(100.000,00 ¬ ).

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van vijftigduizend euro 50,000,00) door inbreng in geld.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, met uitzondering wanneer het aantal aandeelhouders twee bedraagt, dan mogen er twee bestuurders zijn.

Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen tot bestuurder worden benoemd; zij dienen niet de hoedanigheid van vennoot te bezitten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

Twee van de bestuurders worden door de algemene vergadering van vennoten benoemd uit de aandeelhouders van categorie A en één bijkomende bestuurder kan benoemd worden uit de aandeelhouders van categorie B. De algemene vergadering van vennoten stelt tevens de duur van hun opdracht vast, deze is echter maximum 6 jaar.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuur openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

e

mod 11.1

Voo-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Voor de benoeming van de twee bestuurders uit de aandeelhouders van categorie A is een gewone meerderheid vereist. Voor de benoeming van de ene bijkomende bestuurder uit de aandeelhouders van categorie B is er tevens een gewone meerderheid vereist van alle aandeelhouders categorie A en B samen, doch moet er binnen de aandeelhouders van categorie A zelf ook een meerderheid zijn.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur bezit, naast de hem in titels Il en Ill hierboven verleende bevoegdheden, de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking, binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Aldus kan de raad van bestuur alle daden en handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel.

Hij mag ondermeer alle zowel roerende als onroerende goederen in huur nemen en geven, verwerven en vervreemden; alle leningen aangaan; alle maatschappelijke goederen in pand geven of met hypotheek bezwaren; opheffing verlenen met verzaking aan alle hypotheken, voorrechten, en rechtsvorderingen tot ontbinding, zelfs zonder bewijs van betaling, van aile hypothecaire en andere inschrijvingen, dadingen en schikkingen treffen in elke stand van geding over alle maatschappelijke belangen.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap te allen tilde, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Voor wat betreft het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de personen belast met het dagelijks bestuur, die individueel of gezamenlijk optreden volgens de hun door de raad van bestuur verleende machten.

De vennootschap kan eveneens geldig vertegenwoordigd worden door bijzondere gevolmachtigden, binnen de perken van de hun verleende bijzondere volmacht. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden krachtens artikel 30 van de statuten door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand juni om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

De gewone algemene vergadering heeft de bevoegdheden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

poekiaar: Het boekjaar vangt ieder jaar aan op één januari en eindigt op éénendertig december. Bestemming van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de zuivere winst van de vennootschap over het betrokken boekjaar.

Van deze winst moet tenminste vijf ten honderd worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen of controlerende vennoten te verlenen kwijting.

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de raad van bestuur wordt aangeduid.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien. Bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11,1

Voorbehouden " aan het

Belgisch Staatsblad

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het aantal bestuurders vast te stellen op twee en in deze functie te benoemen:

1. De naamloze vennootschap "SWV HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Kempenlaan 29, met ondernemingsnummer 0874.367.896, rechtspersonenregister Turnhout, met ais vaste vertegenwoordiger de heer DRUYTS Koenraad Cyriel Maria Jozef, geboren te Leuven op 30 mei 1968, wonend te 2300 Turnhout, Azenstraat 6, alhier aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANVERZ", met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst (Reet), Laarstraat 36, met ondernemingsnummer 0880.609.352., met als vaste vertegenwoordiger mevrouw DOM Katrien Isabel Jasmin Sofie, geboren te Wilrijk op 20 februari 1980, wonend te 2840 Rumst, Laarstraat 36, alhier aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

De opdracht van de bestuurders wordt onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan en dit sedert 1 januari 2013.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT:

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, wordt verleend aan Symbiorix Op de Beeck & Vereist Accountants & Belastingconsulenten, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich,

Koningin Astridlaan 1 bus 3, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T,W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap rn regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

:Voor eensluidend ijittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op ."1 de griffie van de ReChtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle.



Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
CYBERCONTRACT

Adresse
KEMPENLAAN 29 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande