CYMACO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CYMACO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.518.622

Publication

04/07/2014
ÿþ,etz, Mod Word 11.1

(Me

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" " " " " RWIPP

NEERGELEGD

23 JUNI 2014

:

RECHTBANK vasegtOPHANDEL ANTWERPEN. afd. MPcHF1 FNI

UI

*14129622*

bet ag Be Sta.

UIIU



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0456518622

Benaming

(voluit) : CYMACO

(verkort) :

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 2830 WILLEBROEK, KMO-ZONE DE VEERT 16

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMZETTING IN EURO BEVESTIGING AANDELEN OP NAAM  AANPASSING STATUTEN AAN DE HUIDIGE WETGEVING VASTSTELING VAN DE NIEUWE STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Meester An ROB BERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op tien juni tweeduizend veertien;

Blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "CYMACO", met zetel te 2830 Willebroek, KMO-zone "de Veert" 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0456518622 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0456.518.622.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen:

1. Het kapitaal wordt omgezet in euro, zodat het thans negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro en eenenveertig cent (99.157,41 q bedraagt.

2. De vergadering bevestigt dat aile aandelen op naam zijn zoals bepaald In de oprichtingsakte. Alle bepalingen die verwijzen naar "aandelen aan toonder" worden geschrapt.

3. Alle artikels der statuten worden geschrapt en worden vervangen door de bepalingen opgenomen in de

nieuwe statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving.

4. De nieuwe statuten worden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

1. De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "CYMACO",

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, KMO-zone "de Veert" 16.

3, De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- het vervaardigen, onderhouden, herkeuren, in orde brengen en houden en het testen van recipiënten, leidingen en aanverwante appendages en het vervaardigen van alle constructies in dit verband;

- de aankoop, verkoop, import en export van voornoemde producten;

- de handel in, het uitwerken en testen van: werkwijzen, uitvindingen, toestellen en machines van om het even welke aard, die noodzakelijk of nuttig zijn in verband met het voorgaande of met elke aanverwante bedrijvigheid;

- zij mag de functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in aile andere vennootschappen;

- het uitvoeren van dienstprestaties, het herstellen, onderhouden en controleren van materieel dienstig voor het transport en de opslag van gassen en samengeperste lucht.

De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden,

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.



.. .................. ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge e 5. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro en eenenveertig cent (99.157,41 E), vertegenwoordigd door vierduizend gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

6. Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één /twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek vennootschappen.

De algemene vergadering mag eveneens toelagen aan de bestuurders toekennen onafhankelijk van de hoger voorziene vergoedingen, zelfs alvorens dividenden op aandelen toe te kennen. Zij mag elke andere wijze van winstverdeling bepalen. Bovendien mag de raad van bestuur interim-dividenden of voorschotten op dividend toekennen en uitkeren; deze beslissing moet voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende algemene vergadering, die zich hiervoor dient uit te spreken bij een bijzondere stemming.

7. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de jaarvergadering. De bestuurders kunnen evenwel ten elle tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zijn ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is ook verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt zijn de overblijvende bestuurders bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit een collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, of aan een derde al dan niet aandeelhouder van de vennootschap, die dan de titel van gedelegeerd bestuurder voert, of aan één of meer aangestelden van de vennootschap het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verplichting kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van haar leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen. De aan het gerecht of andere openbare of private instanties over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of twee andere bestuurders.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door:

- of de gedelegeerde bestuurder, alleen optredend;

- of twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

De raad kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die handelen als orgaan van de vennootschap.

Besluit de raad tot het instellen van een directiecomité dan wordt aan de leden ervan aile macht verleend om gezamenlijk handelend met tenminste twee van hen namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Besluit de raad tot het aanstellen van een of meer directeurs zonder deze te verenigingen in een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

8. De gewone algemene vergadering van de aandeelhou-ders, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2013 : ME079576
27/09/2012 : ME079576
31/08/2011 : ME079576
26/10/2010 : ME079576
13/08/2009 : ME079576
14/08/2008 : ME079576
17/08/2007 : ME079576
01/08/2007 : ME079576
01/08/2006 : ME079576
01/08/2005 : ME079576
15/07/2015 : ME079576
30/07/2004 : ME079576
09/07/2003 : ME079576
18/09/2002 : ME079576
07/10/2015 : ME079576
16/10/2001 : ME079576
29/06/2000 : ME079576
15/10/1999 : ME079576
05/06/1996 : ME79576
06/04/1996 : ME79576
08/12/1995 : MEA9332
25/01/2016 : ME079576

Coordonnées
CYMACO

Adresse
KMO-ZONE DE VEERT 16 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande