CYMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CYMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.496.155

Publication

09/12/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 7 NOV. 2013

III liiiIIIHI III

bei a, BE Sta

®542.496. 155

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CYMCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbertstraat 46 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting bvba CYMCO met zetel te 2900 Schoten, Verbertstraat 46

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 21 november 2013, váár registratie uitgereikt, met als enig doet te werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1, Oprichters

a. De heer Yves PAUWELS, geboren te Schoten op 1 februari 1979, wonende te 2900 Schoten, Verbertstraat 46 en

b. Mevrouw Monique Marie-Jeanne LUYCKX, geboren te Schoten op 27 juli 1953, NN 53.07.27 176-79,

wonende te 2900 Schoten, Alfons Heulensstraat 12.

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "CYMCO".

3, zetel: 2900 Schoten, Verbertstraat 46

4, doel:

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, winstbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen,

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, vnl. doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, consultancy, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

-Het verwerven van vermogens, zowel roerende ais onroerende goederen, daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals elke welk danige onroerende transacties en verrichtingen.

-het verlenen van gratis woonst aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers,

-In het algemeen mag de vennootschap aile commerciële en financiële handelingen verrichten, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, in huur nemen en geven en alle bewerkingen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen dit in de ruimste zin genomen.

-Vermogens beheren, adviezen verstrekken, marketing, agenturen en beheer van maatschappijen.

-Uitbating van een onderneming voor alle schrijn- en timmerwerken. Plaatsing en fabricatie van zowel standaardproducten als maatwerk van meubelen, kasten, keukens, plafonds, panelen en balken. Meubelmakerij als groot- en kleinhandel in meubelen. Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen. Handel in machines, onderdelen en toebehoren die verband houden met de bouwnijverheid en schrijnwerkerij in het bijzonder. Het ontwerpen, opmaken en uitwerken van alle studies, plannen en projecten aangaande alle bouwactiviteiten en meer in het bijzonder keukens, inbouwkasten, dressings en maatkasten,

-Waarnemen van functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar in ander vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad -Het nemen van participaties in andere ondernemingen en vennootschappen al dan niet met gelijkaardig doel.

-Beheer, en dergelijke van onroerend vermogen uitsluitend voor eigen rekening.

-Alle verrichtingen van groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, vervaardiging, installatie, herstelling en onderhoud van alle elektrische apparaten voor industrieel en huishoudelijk gebruik, verlichting, drijfkracht, telefoon, alarm- en beveiligingstoestellen. Alle karweiwerken. Aannemer van elektriciteitwerken. Aannemer in metsel- en betonwerken. Aannemer in tegelzetterij en plafonneren. Installateur van centrale verwarming. Installateur van sanitair, Installateur van airconditioning. Installateur van loodgieterij en zinkwerken. Aannemer van sloopwerken. Behanger, plaatsen van wand- en vloerbekleding

- Alle handel in juwelen en aanverwante artikelen, alsook het optreden ais tussenpersoonllasthebber in deze handel,

5, duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van ¬ 6.200,00 op een bijzondere rekening geopend bij BELFIUS Bank, door de oprichters in deze, waarvoor aan Yves Pauwels tachtig (80) aandelen en aan mevrouw Monique Luyckx twintig (20) worden toegekend.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drielvierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris dcen opmaken,

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8, bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

10. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11, Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op 15 december om 20u.

12, Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden,

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd: de heer Yves Pauwels, voornoemd, die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend vijftien.

c) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien december tweeduizend vijftien om twintig uur.

Voor uittreksel.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen,

Werd mee neergelegd: afschrift van de akte.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 02.02.2016 16035-0323-009

Coordonnées
CYMCO

Adresse
VERBERTSTRAAT 46 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande