D.G. PLAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.G. PLAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.877.524

Publication

27/03/2014 : TU068172
16/10/2014
ÿþ Mc.ct 1Nocd 11.1

D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





I I1 VA111113 II

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

07 OKT, 2014

ANTWERPENecifing TURNHOUT

ceri le

no Or Mar

Ondernemingsnr 0445.877.524

Benaming

(voluit) : D.G. Plast

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2490 Balen, Zwarte Dreef 10

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding en sluiting vereffening

Blijkens akte verieden voor Jean Flemings, geassocieerd notaris te Lommel op 30 september 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de voornoemde aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De conclusies van het verslag van Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen:

"VI. Besluiten

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomst de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passive afgesloten per 30 juni 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D.G. Piast" verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

-de staat van activa en passive per 30 juni 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 150.000,00 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 84.216,97 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

-In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. Eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

-Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 jult 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van hetgeen hiervoor werd vermeld.

-Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 6.562,50 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, nie geconsigneerd werd.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de bvba 'Q.G. PLAST" en kan enkel gebruikt warden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 24 september 2014

(handtekening)"

De voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de

bevoegde rechtbank.

2.0ntbinding en invereffeningstelling

De vergadering besluit unaniem tot ontbinding van de Vennootschap en spreekt vanaf heden haar in

ver ter) In g. etell in g_ uit.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Goedkeuring balans en resultatenrekening op datum van de ontbinding  verzaking aan de formaliteiten voorzien door artikel 194 W.Ven.

De vergadering stelt unaniem vast dat luidens de voormelde staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 W.Ven., er per 30 juni 2014 nog schulden aan derden waren maar dat de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 184 §5 W.Ven., in zijn voormeld verslag bevestigd heeft dat de schulden aan derden die waren vermeld in de balans per 30 juni 2014, intussen zijn betaald of dat de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd.

Elke vennoot erkent een exemplaar van de balans en resultatenrekening (met toelichting), afgesloten op heden ontvangen te hebben. De voorzitter licht deze stukken verder nog mondeling toe.

De vennoten erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de Vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Ven.

De vergadering keurt unaniem de jaarrekening afgesloten op heden goed.

3.Kwijting zaakvoerder  benoeming vereffenaar

De vergadering beslist unaniem, bij afzonderlinge stemming, om kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor het uitoefenen van zijn mandaat tot op heden.

De vergadering beslist unaniem om geen vereffenaar te benoemen.

5.Uitkering van het resterende actief  sluiting van de vereffening

Artikel 184 §5 W.Ven. stelt dat ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving van volgende voorwaarden:

*er is geen vereffenaar aangeduid;

*alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

*aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

*de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Uit de voormelde staat van actief en passief zoals gecontroleerd door voormelde bedrijfsrevisor blijkt dat de vennootschap op dat ogenblik nog schulden aan derden had maar zoals voormeld, heeft de bedrijfsrevisor in zijn verslag de dato 24 september 2014 bevestigd dat die schulden inmiddels betaald werden dan wel dat de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd.

De vergadering beslist vervolgens unaniem om het overblijvende actief van de Vennootschap integraal over te dragen aan de vennoten in proportie tot hun aandelenbezit.

Onder het actief valt navermeld onroerend goed dat als volgt zal toebedeeld worden, namelijk aan de enige venoot mevrouw De Groot Tanja.

Gemeente Baten, eerste afdeling

Een perceel grond en aile verdere aanhorigheden, gelegen aan Leeuwerikheide. De grond is volgens titel en kadaster bekend als sectie A nummer 110/P/21, en telkens groot achttien are en zevenentachtig ca (18a 87ca), Oorsprong van eigendom

Voormeld onroerend goed behoort de vennootschap toe ingevolge akte van aankoop verleden voor notaris Philippe Van Diest (notaris te Zoersel), vervangend zijn ambtsgenoot André Michielsens (notaris te Wijnegem), destijds te Wijnegem op 10 december 1992, overgeschreven op 12 januari 1993 op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout onder boek 3705 nummer 32.

De overgang gebeurt onder de hierna vermelde voorwaarden, welke de ovememer aanvaardt.

Hypothecaire toestand

Voormeld onroerend goed is vrij en onbelast van alle bevoorrechte of hypothecaire schuld, alsook van om het even welk bezwarende inschrijving of overschrijving.

Staat en lasten

Voormeld goed wordt overgedragen in de huidige staat met aile zichtbare en verborgen gebreken en met alle voordelige en nadelige, zichtbare en onzichtbare, actieve en passieve, voorbdurende en niet-voortdurede gemeenschappen en erfdienstbaarheden, bezwaard met alle nuts-'leidingen eventueel in de bodem aangebracht, zonder waarborg voor de goede staat der gebouwen, de geschiktheid van de bodem of de juistheid van de opgegeven maat; elk verschil tussen deze maat en de werkelijke al overtrof deze één/twintigste, is in het voordeel of in het nadeel van de ovememer zonder verhaal tegen de overdrager. De overdrager verklaart niet op de hoogte te zijn van erfdienstbaarheden of bijzondere voorwaarden die het goed zou bezwaren, en er zelf alleszins geen te hebben toegestaan.

Eigendom en genot

De eigendom en het risico gaan over op heden en de eigenaar krijgt het genot ervan door het vrije gebruik. Stedenbouwkundige bestemming

De gemeente Balen beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister. Overeen-komstig artikel 5.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening vermeldt onderteke-inende notaris op basis van het uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister van 3 september 2014 dat partijen erkennen ontvangen te hebben:

1° dat er voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt.

20 dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed met de benamingen gebruikt in het plannenregister woonpark is;

39 dat er voor het onroerend goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 en iedere in de zaak gewezen beslissing;

4° dat er op het onroerend goed geen voorkooprecht rust, vermeld in artikel 2.4.1;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

50 dat er voor het onroerend goed een verkavelingsvergunning van toepassing is, namelijk vergunning V63/27 (2) toegestaan bij beslissing van 3 april 1964;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, § 2, 2', voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd, aangezien deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De comparanten verklaren van de minuuthoudende notaris kennis te hebben gekregen van artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening waarin de vergunningsplichtige werken staan opgesomd.

De overdrager verklaart op geen enkele wijze weet te hebben van een onteigening, een bescher-ming, een ruilverkaveling, de opname in een leeg standregister, of een andere overheidsmaatregel die het eigendomsrecht of genot betreffende voorschreven goed beperkt.

De ovememer zal zich op uitsluitend eigen risico, kosten en lasten moeten gedragen naar aile voorschriften van bevoegde overheden zonder om welke reden het ook moge wezen  enig verhaal tegen de overdrager te kunnen uitoefenen.

Bodemtoestand

De overdrager verklaart dat er op deze grond bij zijn weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en acthvitelten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 § 1 van het Bodemsaneringdecreet.

De overdrager van de grond verklaart met betrekking tot die grond geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de afstandhouder of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maat-regelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De ovememer erkent te verzaken aan de nietigheidsvordering betreffende onderhavige akte onder de bevestiging w5r5r heden op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op 1 september 2014, waaruit letterlijk aangehaald, het volgende blijkt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile bodemattesten",

Bosdecreet

De instrumenterende notaris informeert de partijen omtrent de draagwijdte van het toepassings-gebied van het bosdecreet en de rechtsgevolgen in geval van toepassing. De overdrager verklaart dat het goed niet kan worden gekwalificeerd als een bos in de zin van het bosdecreet.

Overstromingsgebieden

In navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereen-.komst en overeenkomstig artikel 17bis van het decreet integraal waterbeleid, deelt de instrumenterende notaris de Koper mede dat het Goed:

niet gelegen is in een risicozone voor overstroming zoals bepaald in het K.B. van 28 februari 2007 tot afbakening van de risicozones

niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

Sluiting vereffening

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan vennoten of schuldeisers en die hen niet kunnen worden afgegeven.

De vergadering stelt unaniem vast dat aan aile voorwaarden van artikel 184 §5 W.Ven. voldaan is en verklaart de vereffening voor gesloten; de Vennootschap heeft aldus definitief opgehouden te bestaan. Ontslag ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van het nemen van een ambtshalve inschrijving bij de overschrijving van deze akte.

Fiscale verklaringen

Ondergetekende notaris heeft partijen voorlezing gegeven van artikel 203, eerste lid van het Wet-boek der Registratierechten, dat luidt als volgt: "ingeval van bewimpeling aangaande de prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door aile partijen verschuldigd,"

Comparanten verklaren aanspraak te maken op de toepassing van artikel 129, tweede en derde lid, 2° van het Wetboek van Registratierechten. Aangezien (a) het onroerend goed wordt toebedeeld aan de enige vennoot, dus in proportie van het aandelenbezit, en (b) de verkrijger ook reeds vennoot was van voornoemde von noot-'schap, ten tijde van de verwerving (met betaling van de voor verkopingen bepaalde registratie-' rechtenen/of B.T,W.) van het goed, verzoekt hij de bevoegde Ontvanger het vast recht te heffen op onderhavige akte.

De overdrager verklaart dat hij belastingplichtige is voor de belasting over de toege-'voegde waarde onder BTW-nummer 0445.877,524.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgegeven, met uitzondering van verschuldigde belastingen op het resultaat, waarvoor een bedrag werd geconsigneerd zoals aangegeven in de hoger vermelde sluitingsbalans en resultatenrekening.

6.Bevvaarpiaats van de boeken

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen warden neer-gelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 2970 Schilde, Prins Boudewijnlaan 58B.

7. Volmacht

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Er wordt volmacht gegeven aan mevrouw De Groof Tanja, voormeld, met recht van indeplaatsstelling, om

aile formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting

over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde

documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voomoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neeriegging op de griffie van

de rechtbank van koophandel voor registratie;

- verslag zaakvoerder; verslag revisor

- historiek









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/04/2013 : TU068172
04/04/2012 : TU068172
12/04/2011 : TU068172
08/04/2010 : TU068172
06/04/2009 : TU068172
09/04/2008 : TU068172
02/04/2007 : TU068172
10/04/2006 : TU068172
13/04/2005 : TU068172
29/03/2004 : TU068172
29/03/2002 : TU068172
22/03/2001 : TU068172
01/01/1997 : TU68172
14/12/1991 : TU68172

Coordonnées
D.G. PLAST

Adresse
ZWARTE DREEF 10 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande