D.S.MAN.

Société en commandite simple


Dénomination : D.S.MAN.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.507.464

Publication

19/03/2013
ÿþ Mod Woat 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13049518

i`éoyret5;4 ter gr[tfje Van1~

Rechtbank van rint'worpen.

op u 8 MRT_201

ceiffieffiet'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming 0841.507.464

(voluit) : Decision Support Management

(verkort) D.S. MAN

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Oversneslaan 21, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding, sluiting vereffening en ontslag zaakvoerders

Op 8 februari 2013 werd een bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel. Alle vennoten waren aanwezig.

Uit het verslag van deze bijzondere algemene vergadering blijkt dat unaniem werd beslist om over te gaan tot vrijwillige ontbinding van D.S. MAN. Uit het verslag blijkt tevens wat volgt.

De bijzondere algemene vergadering heeft geconstateerd dat na een eental maanden na oprichting van de vennootschap de geplande activiteiten geen uitzicht op resultaat boden. De vennootschap waarvan onze GCV vennote zou worden, werd niet opgericht. De bijzondere algemene vergadering heeft geconstateerd dat er geen schulden meer zijn. Bijgevolg werd er geen vereffenaar aangesteld.

De bijzondere algemene vergadering heeft unaniem beslist om over te gaan tot sluiting van de vereffening. de vennootschap heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noden van haar vereffening_ De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder Sahme-Ddine Chatar en verleent kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De boeken en de bescheiden zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn worden bewaard door dhr_ Sahme-Ddine Chatar, Oversneslaan 21, 2610 Wilrijk.

Sahme-Ddine Chatar

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V F~

za

Be Sta

" 11187565"

iVeerge;egd fer grlsffe von de Reces* Van Koophandel fie Anhberp¢ra, op

Griffie 0 2 DEC. zm~

Ondernemíngsar "

Benaming

(voluit) : D.S.Man.

(verkort) : á .S Maan.

0841.507.404

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oversneslaan 21 - 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Oprichting

Op 23 november 2011 hebben de heer Chatar Sahme-ddine, wonende te 2660 Antwerpen in de Zeelandstraat 42/ 23 en mevrouw Azzouz Amine, wonende te 2660 Antwerpen in de Zeelandstraat 42/23 besloten bij onderhandse akte een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1

De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap met de benaming D.S. Man.

Artikel 2

De Vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel bevindt zich te 2610 Wilrijk, Oversneslaan 21 en kan bij besluit van de zaakvoerder (s) verplaats worden.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

Algemene consulting met uitsluiting van alle activiteiten door de wet voorbehouden aan boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, makelaars in vastgoed en bankinstellingen.

Dit zonder enige beperking en in de meest uitgesproken betekenis eveneens alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat. In het kader van haar activiteit mag zij alle mobilaire, immobilaire, financiële, industriële en hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden en van dien aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag alle beheer- en bestuursfuncties als ook alle mandaten in andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag zich borg stellen voor andere natuurlijke- en rechtspersonen. Zij mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke ander wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt 100 euro ( honder euro) en bestaat volledig uit inbreng in gelden.

Op de laatste blz. van Luifç t3t3 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de fnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

---

Voorbehouden aan het B Iq sch Staatsblad

De heer Chatar Sahme-ddine, werkend en onbeperkt aanspraakelijk vennoot, brengt 90 euro in en ontvangt hiervoor 90 aandelen. Mevrouw Azzouz Amina , stille en beperkt aanspraakelijk vennoot brengt 10 euro in en ontvangt hiervoor 10 aandelen.

Artikel 6

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 7

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei .

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Indien er meerdere zaakvoerders zijn . zullen zij samen het bestuur uitoefenen.

Artikel 9

Over de bestemming van het resultaat belsist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen.

Benoeming: De oprichtingsvergadering benoemt eenparig tot zaakvoerder: de heer CHATAR Sahme-ddine, Zeelandstraat 42/23 te 2660 Antwerpen, die zijn mandaat aanvaard.

Overgangsbepalingen: De oprichtingsvergadering belsist dat het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012 en dat de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Volmacht: De zaakvoerder geeft volmacht aan SR Accounting, Abdijstraat 158, le verdiep te 2020 Antwerpen met macht van indeplaatsstelling om:

" Alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten.

.Alle formaiteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, niet name de neerlegging en " ondertekening van de nodige formulieren;

" De formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheden;

" De formaiteiten te vervullen bij alle nuttige en dienstige registraties bij de Federale Overheidsdiensten Belastingen, RSZ, Registratie en Economie.

CHATAR Sahme-ddine

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D.S.MAN.

Adresse
OVERSNESLAAN 21 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande