DABI IT

Société en commandite simple


Dénomination : DABI IT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.075.563

Publication

15/02/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/05/2011
ÿþt Ondernemingsnr : 0836" 075.563

Benaming

(voluit) : DaBi IT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Boomsesteenweg 690, 2610 Wilrijk

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een onderhandse akte, opgesteld te Wilrijk op 29 april tweeduizend en elf:

Vennoten:

- De Heer De Rocker Danny wonende te België, 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 114

- Mevrouw Van Rysseghem Blanca, wonende te België, 9050 Ledeberg, Adolf Papeleupark 60

Rechtsvorm:

Vennootschap Onder Firma

Naam:

DaBi IT

Zetel:

Boomsesteenweg 690, 2610 Wilrijk

Artikel 3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van: toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden warden door een vergadering; van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-ICT-consultancy

-Aan  en verkoop van computer  en telefoonmateriaal

-Consultancy en beheer van netwerken

-Het geven van seminaries en opleidingen met betrekking tot bovenstaande materies

-Het organiseren van events

-De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen, roerende en;

onroerende verrichten die van aard zijn de verwezenlijking of de uitbreiding ervan te bevorderen of te:

vergemakkelijken.

-De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen:

uitoefenen.

-De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen:

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen.

-Dit alles zowel in België als in het buitenland.

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te:

breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende:

goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

-Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van

aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede'

van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)níen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

66 MEI 2611

I11 flhI Ii II 1I IIll 11I 101 1 II

+11076768*

Neergelegd far c *iPtre van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Overgaan tot het aankopen, verkopen, renoveren, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

-Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling.

-Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn.

-Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot onroerende of roerende goederen.

-De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels  en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali satieonde me mi nge n.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit van stemmen.

HOOFDSTUK Ill  VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Vennoten

De vennoten zijn :

De Rocker Danny,

Van Rysseghem Bianca.

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprake-'lijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1250 euro.

Artikel 7: Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 1250 aandelen zonder vermelding van de no-'mi-'na-'le wa-'ar-'de. Elk aandeel moet steeds volledig volgestort zijn.

Artikel 8: Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat :

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen, echter op elk moment heeft De Rocker Danny voorkooprecht De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

HOOFDSTUK IV  BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder(s)

word(en)t voor onbepaalde duur benoemd :

De Rocker Danny,

Van Rysseghem Bianca.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrich-'ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12. Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING Artikel 13. Bijeenroeping en agenda

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december, om 20 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerders.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14. Besluitvorming

Elke vennoot heeft één stem , ongeacht het aantal aandelen dat hij bezit

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de; besluiten genomen bij unanimiteit van stemmen. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is unanimiteit van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 15. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één juli tot op dertig juni van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 29/4/2011 en eindigt op 30 juni 2012.

Artikel 16. Jaarrekening

"

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening " op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

"

HOOFDSTUK VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 17. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen. anders besluit.

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen. Artikel 18. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een

bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

De oprichter,

De Rocker Danny

eA K vos /2 OE g_

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DABI IT

Adresse
BOOMSESTEENWEG 690 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande