DACMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DACMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.827.671

Publication

24/12/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I III 111,1111111.11111111 D

s

i 2 -12- 2014

ti.-.-< 111Griff,P-;;C.-,.

,'!~f ~ I

~li(~ " ~ , i' i.t'" ~ VIi' 1 .1.4.2..L.1

Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : * -- `" g t , 6 R 4

Benaming (voluit) :DACMAN

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel :(2500) Lier, Dennenlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING -- benoeming zaakvoerders

Tekst :

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Rose-Marie VERBEEK te Mechelen op elf december tweeduizend veertien (neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel Antwerpen-afdeling Mechelen vóôr registratie), dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

DOOR:

1. De heer VAN LOOCKE Jurgen Pieter, geboren te Brugge op 1 juli 1980, echtgenoot van mevrouw Dillen Marij, wonende te (2500) Lier, Dennenlaan 3,

2. De heer VAN HERCK Stef, geboren te Duffel op 6 oktober 1980, ongehuwd, wonende te (2520) Ranst, Processieweg 10/B.

KAPITAAL -- onderschrljvin_q  volstorting :

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 euro), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in geld. Het kapitaal werd als volgt onderschreven:

-door de heer VAN LOOCKE Jurgen tot beloop van negenduizend driehonderd euro (9.300 euro); hij ontvangt hiervoor 93 aandelen.

-door de heer VAN HERCK Stef tot beloop van negenduizend driehonderd euro (9.300 euro); hij ontvangt hiervoor 93 aandelen,

Totaal : 186 aandelen,

De 186 aandelen zijn volgestort ten belope van twaalfduizend euro (12.000 euro) in totaliteit, bijgevolg is nog te volstorten : zesduizend zeshonderd euro (6.600 euro) in totaliteit, of drieduizend driehonderd euro (3.300 euro) in totaal per aandeelhouder.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 12.000 euro.

Het geheel van de inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE08 6451 02720813, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de Bank J. Van Breda & C°. VORM en NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Haar naam luidt DACMAN.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (2500) Lier, Dennenlaan 3.

Het bestuursorgaan kan de maatschappelijke zetel verplaatsen in België binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Elke zetelverplaatsing wordt bekendgemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier en bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Het bestuursorgaan wordt bovendien gemachtigd om de statutenwijziging die uit de zetelverplaatsing voortvloeit, bij notariële akte te laten vaststellen wanneer het dit opportuun acht.

De vennootschap an, eveneens bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, bihuizen en age tschappen, bewaarplaatsen en werkplaatsen, in. België of in het buitenland

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reet : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/12/2014

Luik f - vervolg

oprichten, mits in acht name van de taalwetgeving.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen :

Alle werkzaamheden van burgerlijk openbare bouwkunde, in het bijzonder graafwerken en

grondwerken, waterbouw en wegenwerken, metsel- en betonwerken, dakwerken, invoegen en reinigen van gevels, schrijnwerk, vloeren, het aanbrengen van vloerbekleding, ,kunststofwandén en gyprocwanden, ramen en deuren in hout, aluminium en pvc, plaatsen van glas, plafonneer-en pleisterwerken, elektriciteit en verwarming, sanitaire installaties, loodgieterij, schilderwerken en industriële schilderwerken, zowel voor private woningen, appartementen als bedrijfsgebouwen:

Binneninrichting van bedrijfsgebouwen, woningen en appartementen;

Het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen;

De âan- en verkoop van machines, materialen, goederen, producten en grondstoffen, het aan-en verkopen van alle materieel en voorwerpen die voorgaand doel dienstig kunnen zijn, evenals het huren of verhuren ervan;

Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

BESTUUR EN CONTROLE (hierna volgt de tekst van de artikels die hierop betrekking hebben}, Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van, de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere. zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, voor zover deze een bedrag van 2.500 euro (tweeduizend vijfhonderd eurojniet overschrijden (waarvoor beide

Voor-

behouden

aan het

Belgisc

Staatsblad

24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

x

Voor-

behouden

aan het

aelgïsch Staatsblad

Lui B.- vervolg

zaakvoerders moeten optreden (indien er twee zaakvoerders zijn), ofwel de meerderheid van de

zaakvoerders (indien ereteer dan twee zaakvoerders ziin)l en met uitzondering van diegene die de wet

voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten. titel van bijzondere

,volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang

de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op laatste woensdag van de maand juni, om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap

dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen,

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ONTBINDING

buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door

de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt en eindigt het op 31 december 2015,

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De oprichters hebben besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: de heer VAN LOOCKE Jurgen en de heer VAN HERCK Stef, beiden voornoemd, die verklaarden dit mandaat te aanvaarden en te bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder zal vergoed worden vanaf 1 januari 2015.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters hebben aangesteld als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, BV BVBA 'Dielens & Van Bosstraeten', te (2861) Onze-Lieve-Vrouw-Waver, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruis .untbank voor Ondernemin" en en het ondernemin" sloket.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het e 9isc íx

Staatsblad

Luik B - vervolg

x .

1.

VOOR ONTLEDEN UITTREKSEL

(bestemd om neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel Antwerpen-

afdeling Mechelen, váôr registratie)

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

(getekend) notaris Rose-Marie VERBEEK

Coordonnées
DACMAN

Adresse
DENNENLAAN 3 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande