DAENS VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAENS VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.303.235

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 02.07.2014 14277-0559-011
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 05.08.2013 13403-0558-011
18/03/2013
ÿþMod 4Yard »,t

i

Lui In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k B~

T

III1~~30~94 ~~u~~1uu

<

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 MAART 2013

TU Rtf33" Ife U T

TlP Griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : 0834.303.235

Benaming

(voluit) : DAENS VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Berg 84 te 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder ad hoc

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden op 1 maart 2013 werd beslist de heer Guy De Bast, aan te duiden als zaakvoerder ad hoc voor het ondertekenen van de huurovereenkomst.

Getekend

Debbie Daens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/03/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 T U12011

KOOPHANDEQ'arIffteRNHOUT

11r oriff"

Ondernerningsnr : 053 7 3o3 .2 r

Benaming

(voluit) : DAENS VASTGOED

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berg 84, 2490 Balen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Rudy DERDIN te Mol op 3 maart 2011, geregistreerd te Mol de:

dato 3 maart 2011, register 5, deel 226, blad 43, vak 12, Ontvangen: vijfentwintig euro, de E.a. Inspecteur, bij'

delegatie, de bestuursassistent, getekend P. Cuyvers wat volgt:

1. VENNOTEN: Door mevrouw DAENS Debbie, geboren te Geel op 13 december 1980, echtgenote van de

" heer DENYS Joris Guillaume Wouter, wonende te Balen, Berg 77, gehuwd onder het stelsel der scheiding van: goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Rudy Derdin te Mol op 26 augustus 2008,.. ongewijzigd gebleven, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "DAENS VASTGOED".

3. ZETEL: De zetel is gevestigd te 2490 Balen, Berg 84.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van. derden te doen: alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen: waaronder:

1. Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode- en reclamefotografie; fotografie; ten behoeve van uitgeverijen, toeristische doeleinden.

2. Pre press-activiteiten.

3. Het zetten b.v. tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier.

4. De bewerking van digitale gegevens: verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers.

5. Overige grafische activiteiten.

6. Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters).

7. De zelfstandig werkende journalisten en persfotografen.

8. Overige activiteiten in verband met administratie.

9. Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en! communicatie.

10. Managementconsulent, inhoudende: bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische, financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden.

11. Dienstverlening: het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks, als tussenpersoon makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard, met inbegrip onder andere prestaties van, onderhoud van goederen, bewaking, en onderhoudswerken aan alle roerende en onroerende goederen.

12. Handelsbemiddeling in goederen.

13. Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

14. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het: beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

"

15. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen! met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,: obligaties, staatsfondsen.

16. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële,financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het! stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin: i ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het' verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

__ 1.7.. Verhuur.en exploitatie van eigen. of gel ea.sed.niet-residentieel onroerend_goed,_exclusief te[[einen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

111111011111111111111

*11042108*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge d 18. Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen.

19. Handel in onroerend goed.

20. Verhuur en exploitatie van terreinen.

21. Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten.

22. Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

5. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), en is verdeeld in tweehonderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het werd volledig geplaatst en volledig volstort ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op een bijzondere rekening bij KBC Bank de dato 25 februari 2011.

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders samen zo er meerderen zijn, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, of zo er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, is/zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Door de oprichters wordt mevrouw Daens Debbie, voornoemd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap die haar mandaat aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van een directiecomité in een andere vennootschap zal mevrouw Daens Debbie voormeld optreden als vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 3 maart 2011, om te eindigen op 31 december 2012.

9. JAARVERGADERING:

Ieder jaar, de tweede vrijdag van de maand juni om 19 uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die

verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur

gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de

vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij

door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013

10. WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met i inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Overneming van verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Vennootschappenwet en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft te worden bekrachtigd. VOLMACHTEN

Worden aangesteld door de verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder, onder de opschortende ; voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen:: Studiecentrum voor Accountancy te Mol, Borgerhoutsendijk 155.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belsisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0397-012
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 12.07.2016 16315-0304-012

Coordonnées
DAENS VASTGOED

Adresse
BERG 84 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande