DAFS CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DAFS CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 635.503.913

Publication

24/08/2015
ÿþMod Word 57.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1.1L rge1egd ter griffie van de

na neerlegging ter griffie van de

1111

121615*

tE}~(;iill3FAlV3i

VAN Küt3YrttiLVilwL

13 AUG. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Grime

Ondernemingsnr : Benaming 063.,

{voluit) (verkort) Dafs Consulting

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Oude Diestersebaan 5, 2431 Veerle-Laakdal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte Vennootschap Onder Firma

Uittreksel uit de onderhandse overeenkomst tot oprichting van een Vennootschap Onder Firma

Op zaterdag 08 augustus 2015 richtten volgende personen:

1) Mevrouw Schoofs Ellen, geboren te Beringen op 09 juni 1978, wonende te 2431 Veerle-Laakdal  Oude

Diestersebaan 5, rijksregisternummer 78.06.09-016.36;

" 2) De heer Daems Gunther, geboren te Geel op 20 december 1977, wonende te 2431 Veerle-Laakdal -- Oude Diestersebaan 5, rijksregistemummer 77.12.20-321.04;

een vennootschap onder firma (V,O.F.) op, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld: Hierna een uittreksel uit de statuten:

Artikel 1:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als

maatschappelijke benaming: Dafs Consulting.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2431 Veerle-Laakdal, Oude Diestersebaan 5. De zetel mag bij

beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

De vennootschap heeft als doel (zowel binnen- als buitenland):

1. Specifieke activiteiten:

AI Administratieve taken, consulting en coaching in de ruimste zin van het woord ter ondersteuning van het bedrijfsmanagement;

BI Opvolging, ondersteuning, begeleiding van personeelszaken ter verbetering en ondersteuning van het bedrijfsbeleid;

C/ Het administratief beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook,

D/ Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en aile technieken in verband met het administratief economisch en algemeen beheer van vennootschappen.

EI Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Op de laatste btz. van Luk B vermeiden : Recto : Nasm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de r,erso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tc vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtelrening

FI Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en de vertegenwoordiging ervan.

Gl Overige persoonlijke en zakelijke dienstverlening ten behoeve van kantoren en ondernemingen. Il. Algemene activiteiten:

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

e immateriële duurzame activa.

" ç~ Ft Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

X III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

Bt Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur en

o verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen,

N obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, óbestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

e;

C/ Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard

zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor

cd het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Gd

Gd

IV. Bijzondere bepalingen:

el

N De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

" financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

BI De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

et wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Dt De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

r'

Zi CU

Gd CI Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag

pq haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

EI De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken op heden.

Artikel 5:

Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap wordt bepaald volgens de aangehouden aandelen zoals blijkt uit het aandeelhoudersregister. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen die namens de vennootschap zijn aangegaan. De professionele verzekeringskosten zijn evenwel ten laste van de vennootschap.

'

Artikel 9:

Mevrouw Schoofs Ellen, voornoemd, doet een inbreng in geld van 50,00 EUR. In gemeen overleg worden haar hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend. De heer Daems Gunther, voornoemd, doet een inbreng in geld van 50,00 EUR.

pijp ln gemeen overleg wordt hem hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend,

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 100,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, De zaakvoerders oefenen hun mandaat

- kosteloos uit, onverminderd het eventuele recht van de zaakvoerders op de toekenning van een vergoeding

" ~ voor kosten en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

D4 Artikel 11:

ledere vennoot die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren,

N Artikel 12

00

o ledere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle

eq documenten en geschriften van de vennootschap.

cd Artikel 13:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

cd

1,de aanvaarding van nieuwe vennoten;

2.de goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst;

3.de wijziging van de statuten.

iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief ten laatste acht (8) dagen vóór de vergadering. De uitnodigingsbrief moet de agenda vermelden. De vergadering zat worden voorgezeten door de vennoot die de uitnodiging tot de algemene vergadering aangetekend heeft verstuurd.

Artikel 14:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige

stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen echter slechts met eenparigheid van de stemmen van de

pip aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikelen 8 en 19. cd

Artikel 15:

leder aandeel geeft recht op èèn stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Artikel 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni te 20.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag op een wettelijke

feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017,

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2016, worden een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Slot en overgangsbepalingen:

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal met toepassing van artikel 2, §4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte ,van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2015. Deze overname zal pas effectief worden van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht registratie / KBO / BTW

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Bart Huybrechts van HB Accountants BV o.v.v.e. BVBA, met zetel te Turnhout, Kempenlaan 34 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om de vervulling van aile administratieve formaliteiten en publicaties, en desgevallend, bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

Bijzondere algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring en beheer en van beschikking kan stellen. Verder wordt mevrouw Schoofs Ellen benoemd als zaakvoerder. Zij kan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen. Haar mandaat zal conform de statuten onbezoldigd zijn; tenzij de Algemene Vergadering hier anders over beslist.

Voor ontledend uittreksel

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Samen hiermee neergelegd, afschrift akte.

Ellen SCHOOFS - Zaakvoerder & Hoofdelijk aansprakelijk vennoot

Gunther DAEMS - Hoofdelijk aansprakelijk vennoot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik n vennelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
DAFS CONSULTING

Adresse
OUDE DIESTERSEBAAN 5 2431 LAAKDAL

Code postal : 2431
Localité : Varendonk
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande